Hybride ALV

Jouw hybride ALV via het interactieve platform Transmisión Livestreams.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Met het interactieve platform Transmisión Live­streams organiseer je een hybride ALV en mobiliseer je je leden!

Hybride ALV
Hybride ALV
Hybride ALV
Hybride ALV

Effectieve hybride Algemene Leden Vergadering (ALV)

Een interactieve hybridee ALV: met het online eventplatform Transmisión Livestreams verander je kijkers in deelnemers. Iedereen kan zijn bijdrage leveren. Met de interactieve modules van het platform voor hybride events, breng je jouw hybride ALV tot leven. Vergaderen op afstand dus.

  • De leden kunnen actief meedoen met het programma via interactie.
  • Via de verschillende Chat-opties komen ze met elkaar in contact en in de Q&A kunnen ze hun vragen kwijt, die live tijdens de hybride ALV aan bod komen of via de back-end door een moderator worden beantwoord.
  • In een uitvoerige Plaza deel je bovendien alle informatie die je maar wilt – voor, tijdens én na de hybride ALV.

Hoe organiseer je een hybride ALV?

De posabilidades van ons interactieve platform voor jouw hybride event organiseren zijn eindeloos. We hebben de beschikbare hybride ALV functionaliteiten voor je op een rijtje gezet.

Check de mogelijkheden voor een hybride ALV hier!
Hybride ALV - Programma van Transmision

Go with the flow

De deelnemers ontvangen per mail een persoonlijke deelnamelink voor jouw ALV online. Daarmee loggen ze in, waarna ze hun persoonlijke programma doorlopen. Zonder te klikken nemen ze automatisch deel aan de vooraf door of voor hen geselecteerde sessies. Een ALV organiseren met een algemene kijklink voor toeschouwers? Dat kan natuurlijk ook. En je fysiek aanwezige leden nemen deel aan dezelfde stemmingen.

Hybride ALV  - Responsive design

Hybride ALV met responsive design in jouw huisstijl

Transmisión Livestreams is op alle denkbare devices te gebruiken, dus ook op een smartphone. Dan kunnen de fysiek aanwezige deelnemers aan jouw hybride ALV meedoen met alle interactieve mogelijkheden, zoals stemmingen. Zo zorg je voor verbinding tussen online deelnemers en fysieke bezoekers. En wat dat responsive design betreft: daarin is alle ruimte voor de huisstijl van jouw organisatie.

Hybride ALV  - eventplatform werkend bij AV producenten

Razendsnelle doorgifte en separate outputs

De toonaangevende AV-producenten die via ons platform een online event organiseren, zijn zonder uitzondering muy enthousiast over de snelle en stabiele doorgifte van hun streams. Transmisión Livestreams kent een ongekend lage latency, stukken lager dan bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Vanuit het platform voor online events kunnen bovendien separate outputs worden aangestuurd, waarvan de inhoud door de AV-producent op schermen in de studio kan worden getoond of in de stream kan worden verwerkt. 

Bekijk alle functionaliteiten
Hybride ALV  - kijkcijfers tijdens online event op de voet volgen

Kijkcijfers, engagement en rapportages

Na jouw hybride ALV ben je natuurlijk benieuwd naar de kijkcijfers. Die kun je tijdens jouw Algemene Ledenvergadering op de voet volgen. We stellen een dashboard voor je samen waarin je ook de engagement score kunt monitoren. Na afloop van je hybride ALV kun je alle tijdens jouw vergadering verzamelde data, zoals stemresultaten, in een universeel csv-formaat downloaden.

Hybride ALV  - uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar

Help & Service

Voor organisatoren, voor moderators en sprekers én voor de deelnemers aan jouw hybride ALV is er een uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar, met documentatie, video's en een uitvoerige FAQ. Vlak voor en tijdens de uitzendingen kunnen je deelnemers terecht in een door ervaren medewerkers van Invitado bemande technische helpdesk.

Meer weten over hybride ALV?

expand_more
Bel of mail ons!
Hybride ALV, wat is dat?

Hybride ALV is meer dan streamen. Geen eenrichtingsverkeer, maar hybride alv beketent dat er interactie met de kijkers thuis mogelijk is. En dat kan op vele manieren. Met hybride alv veranderen wij toeschouwers in deelnemers. Via hun toetsenbord, maar ook via hun webcam!

Hybride ALV en jouw stream

Stabiele en razendsnelle doorgifte van jouw plenaire stream. Juist dat is van belang tijdens de interactie van hybride alv

Hybride ALV en webcamsessies

Tijdens hybride alv kunnen breakouts en parallelsessies plaatsvinden. De spreker doet mee via zijn eigen webcam. Schermdelen met de deelnemers is mogelijk.

Chatcarrousel tijdens hybride alv

Dat is leuk en interactief en een mooie toevoeging aan hybride alv. Deelnemers worden random aan elkaar gekoppeld voor korte, getimede videocalls.

Pre-recorded content

Het druist natuurlijk in tegen een interactie online event, maar het is mogelijk YouTube en Vimeo-content uit te zenden. Interactieve tool van hybride alv kunnen hierbij gewoon worden ingeschakeld. Denk aan de algemene chat.

Chatten tijdens hybride alv

Groeps-chat (inclusief moderatie) tijdens sessies en individuele chat vanuit de deelnemerslijst. Zo breng je tijdens hybride alv leven in de brouwerij!

Beeldbellen tijdens hybride alv

Vanuit de deelnemerslijst van hybride alv kunnen deelnemers ook met elkaar videobellen. Leuk in de dode spelmomenten van jouw programma, want de focus bij hybride alv moet natuurlijk wel op de plenaire en parallele sessies liggen!

Hybride ALV en vragen stellen

Deelnemers kunnen tijdens de sessies van hybride alv vragen stellen aan de sprekers. Deze kunnen door een redactie worden beantwoord, maar ook worden doorgespeeld naar de studiovloer van hybride alv voor live beantwoording!

Polls en gewogen stemmingen

Tijdens hybride alv kun je een live poll organiseren waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. De resultaten worden in de stream verwerkt via aparte outputs. Een gewogen stemming tijdens jouw hybride alv? Ook dat is mogelijk!

Jouw TV-quiz

Via de Quiz-module organiseer je tijdens hybride alv een online quiz waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. Er zijn diverse ronden mogelijk en het systeem houdt mede op basis van de reactiesnelheid de score bij.

Wordcloud

Tijdens hybride alv is het mogelijk met alle deelnemers een wordcloud te vormen. Hoe denken de deelnemers over een bepaald onderwerp? De wordcloud maakt het in één oogopslag duidelijk.

Inbellen bij hybride alv

Thuisdeelnemers kunnen tijdens hybride alv in de uitzending worden gehaald middels een unieke technologie. Daarmee sluiten we feedback en vertragingen uit. Live interactie met het publiek in optima forma dus, ook tijdens stream-uitzendingen!

Hybride ALV en documenten

Tijdens hybride alv is het mogelijk documenten of links te delen met de deelnemers. Deze verschijnen onder in het scherm en kunnen met één druk op de knop worden geopend of gedownload. Handig, voor hybride alv waarbij kennis overdracht centraal staat.

Alerts en berichten

Tijdens hybride alv is het mogelijk een melding te sturen naar één of alle deelnemers. Deze verschijnt onder in het scherm zodat het bericht zeker opvalt.

Deelnemersmatrix

Met webcambeelden van deelnemers thuis wordt tijdens hybride alv een matrixbeeld gevormd dat door de AV-specialist die de uitzending verzorgt in beeld kan worden gebracht. Zo maak je hybride alv nog interactiever.

Virtuele lobby van hybride alv

Met onze Plaza voeg je een startscherm toe aan hybride alv. Hier kun je informatie beschikbaar maken. De Plaza dient als uitvalsbasis, ook na je event, als dit de ideale plek is om on demand tijdens hybride alv opgenomen content aan te bieden.

Huisstijl

Jouw hybride alv, jouw huisstijl. Voor optimale herkenning passen we huisstijlelementen toe in de vormgeving van ons onvolprezen platform voor hybride alv.

Technische helpdesk

Hebben de hybride alv deelnemers hulp nodig? Desgewenst wordt de technische helpdesk bemand door onze specialisten, die ze online graag op weg helpen als ze er niet helemaal uit mochten komen. Zo kan iedereen hybride alv bijwonen.

Zappen tijdens hybride alv

Via een keuzescherm waarop parallelsessies worden getoond, kunnen de deelnemers aan hybride alv zappen tussen de simultaan uitgezonden sessies. Op elk moment, voor elk wat wils dus.

Dashboard en data

Van hybride alv zijn uitvoerige statistieken en alle data zijn in een live dashboard en via exports achteraf beschikbaar. Daarmee til je volgende hybride alv naar een nog hoger plan.