Toegangscontrole Event

Toegangscontrole voor jouw event met Invitado, dat is razendsnel e-tickets scannen en gepersonaliseerde badges printen met Saludo Scanning & Badges.

Prijzen aanvragen Meer informatie
toegangscontrole event - Scan QR code toegangscontrole event - Printer print badge toegangscontrole event- data Saludo

Toegangscontrole voor elk event met de perfecte eerste indruk bij de entree van jouw event, met de Saludo scan-app of met onze scanstations en badgeprinters.

toegangscontrole - Verschillende soorten badges
toegangscontrole
toegangscontrole
toegangscontrole

Event toegangscontrole in optima forma

Toegangscontrole voor events op vele manieren. Of je nu gebruik maakt van onze mobiele scan-app of onze scanstations inzet en on demand de mooiste gepersonaliseerde full colour badges print: met onze flexibele oplossingen voor toegangscontrole zijn je bezoekers binnen voor je het weet. Onze registratiespecialisten helpen je met een solide scan- en printoplossing die volledig is afgestemd op jouw event. Daarmee maak je met een feilloze toegangscontrole een perfecte eerste indruk!

Toegangscontrole voor events met Saludo Scanning & Badges

Event toegenagscontrole kan op heel veel manieren. Met Saludo Scanning & Badges bieden we de toegangscontrole die past bij jouw event. De vele posabilidades van onze applicatie hebben we voor je op een rijtje gezet.

Check ze hier!
toegangscontrole event - Compacte scanstations

Toegangscontrole met scanstations

Onze compacte en gebruiksvriendelijke scanstations bestaan uit een laptop en een scanner. Onze 'medewerker eerste indruk' plaatst ze, sluit ze voor je aan en instrueert jouw scanmedewerkers. Zij loggen in met een QR-code (makkelijk én veilig) en daarna gaat het scannen van de geprinte en op smartphone getoonde e-tickets razendsnel. Zelfs als internet even wegvalt, kan het scannen gewoon doorgaan.

toegangscontrole event - De mobiele scan-app

Toegangscontrole met de scan-app

Toegangscontrole bij een event zonder badges, of extra scanlocaties (bijvoorbeeld bij sessies)? Dan is onze mobiele scan-app een perfecte oplossing. Deze app draait op elke gangbare smartphone (of op door ons geleverde handscanners), biedt dezelfde functionaliteiten als de software van onze scanstations en werkt zelfs offline.

toegangscontrole event - Slimme opties

Slimme toegangscontrole voor elk event

Toegangscontrole voor events voor gevorderen... Een notificatie zodra er een VIP arriveert? Of niet te missen meldingen over welke kleur lanyard een gast dient te ontvangen? ¡Vamos! Met een geavanceerde zoekfunctie kunnen zelfs gasten die hun e-ticket niet bij zich hebben snel en doeltreffend worden geholpen.

toegangscontrole event - gepersonaliseerde badges die gezien mogen worden

Toegangscontrole met event badges

Bij de toegangscontrole op locatie muy rápido gepersonaliseerde labels printen? Of... kies je voor onze praktische ExpoBadges, die geheel on demand full colour uit onze professionele printers rollen? Samen met jou kiezen we welke gegevens er bij toegangscontrole geprint worden en kiezen we een badgeoplossing die bij jouw event en bij jouw bezoekers past.

Bekijk de badge-specificaties
toegangscontrole event - Live statistieken

Toegangscontrole en event statistieken

Tijdens de toegangscontrole worden alle scanactiviteiten worden gelogd. Via het dashboard van Saludo kun je de resultaten van de toegangscontrole nauwgezet monitoren. In één oogopslag zie je hoeveel gasten er nog verwacht worden en hoeveel bezoekers er inmiddels naar binnen zijn gescand. Dit dashboard is via een unieke url te benaderen en dus ook op je smartphone te bekijken.

toegangscontrole event - dataveiligheid

Het event systeem achter de toegangscontrole

Tijdens de toegangscontrole staat onze software continu in verbinding met Puerto Registration System, de veilige thuishaven van al jouw data en het vertrekpunt van al je statistieken en rapportages. Dit geavanceerde registratiesysteem voldoet aan alle eisen die de AVG en onze ISO 27001-certificering stellen. Daarmee is de veiligheid en de beschikbaarheid van jouw data binnen onze applicaties gegarandeerd.

Meer weten over toegangscontrole voor events?

expand_more
Bel of mail ons!
Wat is er nodig voor toegangscontrole event?

Toegangscontrole Event begint met een registratiedatabase en een internetverbinding. Door op naam te zoeken, kun je alle online geregistreerde bezoekers ook op locatie naar binnen scannen. Maar dat is natuurlijk niet hoe wij toegangscontrole event voor ons zien...

Toegangscontrole Event en scanners

Door de laptops te voorzien van scanners, wordt toegangscontrole event opeens razendsnel. De e-tickets van de bezoekers zijn voorzien van een een QR-code en door die te scannen wordt de aanwezigheid van de gast geregistreerd. Next!

Onze apps voor toegangscontrole event

Zowel voor Android (Google) als voor iOS (Apple) hebben wij een app beschikbaar die scansstations overbodig maakt. Deze app doet tijdens toegangscontrole event namelijk hetzelfde: QR-codes scannen en de aanwezigheid registreren in het systeem. Heel handig.

Scannen zonder internet

Valt tijdens toegangscontrole event internet weg? Geen nood! Het scannen kan dan gewoon doorgaan en de toegangscontrole event komt niet in gevaar. Zodra de internetverbinding weer beschikbaar is, wordt de scandata weer met de centrale database gesynchroniseerd.

Badges printen tijdens toegangscontrole event

Zeker bij beurzen en congressen is toegangscontrole event pas compleet met een fraaie bezoekersbadge. Om dat mogelijk te maken voorzien we onze scanstations van professionele printers. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Welke badge-oplossing kies jij?

Labels printen

Dit is en blijft onze populairste oplossing: jij zorgt voor badges en keychords, wij zorgen ervoor dat er tijdens de toegangscontrole event gepersonaliseerde labels worden geprint die door jouw hostessen op de badge kunnen worden geplakt. Snel, voordelig en zeer functioneel.

On demand printen tijdens toegangscontrole event

Met onze ExpoBadge-printers wordt tijdens de toegangscontrole event de gehele badge geprint. Dus het full colour design én de gepersonaliseerde data. Zo blijf jij nooit met overtollig drukwerk zitten en wordt voorkomen dat je te weinig badges blijkt te hebben besteld.

VIP-alert tijdens toegangscontrole event

Onze scanstations kunnen de hostessen duidelijk maken dat er een VIP voor de deur staat of een andere zogenaamde 'blinker' tonen voor bepaalde gasten of gastgroepen. Handig als je bijvoorbeeld verschillende kleuren lanyards gebruikt.

toegangscontrole event statistieken

Alle scanactiviteiten worden gelogd. Via het dashboard van Saludo kun je de inloop van je gasten nauwgezet monitoren. In één oogopslag zie je hoeveel gasten er nog verwacht worden en hoeveel bezoekers er inmiddels naar binnen zijn gescand. Dit dashboard is via een unieke url te benaderen en dus ook op je smartphone te bekijken.

Alle opties voor toegangscontrole event

Op ons en onze ervaren specialisten kun je rekenenen, als het om toegangscontrole event gaat. Op deze pagina vind je een overzicht van alle functionaliteiten en specialiteiten, maar er kan natuurlijk nog veel meer. Neem voor specifieke wensen omtrent toegangscontrole event even contact met ons op!

toegangscontrole event met pistoolscanners

Met onze draadloze handscanners met pistoolgrip (all-in-ones, dus scanner en Android-pc in één) scan je de bezoekers tijdens de toegangscontrole event razendsnel naar binnen. Deze mooie oplossing is niet mogelijk in combinatie met het printen van badges.