Ticketing voor jouw event met Invitado

Heb jij een complexe ticketing-uitdaging? ¡Olé! Kom maar op! Onze specialisten richten in ons flexibele systeem een ticketshop voor jouw event in. Daarin staan gebruiksgemak en conversie voorop.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Invitado is... geavanceerde software en support op maat. Daarmee gaan we geen uitdaging uit de weg en tillen we de ticketing voor jouw event naar een nog hoger plan.

Ticketing op maat

Met onze flexibele registratiesoftware configureren we elke denkbare ticketshop. Anders dan standaard ticketing providers gaan we hierbij uit van jouw specifieke wensen, en niet van door de mogelijkheden van standaard software opgelegde beperkingen. Te complex? Dat kennen we niet! 

Meer over onze flexibele formulieren

Tarieven, kortingen en capaciteit

In onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving zit je zelf achter de knoppen van je ticketshop. Je kunt je tickets tegen verschillende tarieven aanbieden, en ook kortingscodes regelen we eenvoudig voor je in. We kunnen elk ticket-type van een capaciteit voorzien. Op is op? Dan zetten we als je dat wilt een geautomatiseerde wachtlijst in.

Bekijk alle functionaliteiten

Tickets op naam zetten

Meerdere anonieme tickets binnen één order die in een later stadium door de uiteindelijke bezoeker nog op naam gezet moeten worden zijn voor ons systeem geen enkel probleem. Binnen het traject zijn verschillende registratiestadia mogelijk, zodat ook relaties en introducés voor jouw event kunnen worden uitgenodigd.

Online betalingen en facturatie

Ons systeem is standaard voorbereid voor online betalingen via Mollie. De terugkoppelingen van de payment provider trigggeren acties in onze software, en de betaalstatus is ook binnen ons systeem terug te vinden in de data. Facturen voor betaalde orders kunnen, net als creditfacturen, vanuit ons systeem automatisch worden gegenereerd. Zo zijn wij jouw one stop ticketshop shop!

Dashboard en rapportages

Hadden we de gebruiksvriendelijke beheeromgeving van jouw ticketshop al genoemd? Daarin vind je een op maat samengesteld dashboard waarin alle denkbare grafieken en statistieken jouw live op de hoogte houden van het succes van jouw ticketshop. Bovendien genereren we op basis van de beschikbare data elk moment uitvoerige rapportages, die je met één druk op de knop in csv-formaat kunt downloaden.

Geen ticket fees

Wij brengen geen fee per ticket in rekening. Met onze laagdrempelige en op conversie gerichte oplossingen leveren wij heel graag onze bijdrage aan het succes van jouw event. Maar van dat succes hoeven we niet te profiteren.

Toegangscontrole op locatie

Het mooie van werken met Invitado is dat we in veel meer goed zijn dan in ticketing alleen. Zo scannen we jouw gasten op locatie razendsnel naar binnen. Dit doen we met onze geavanceerde scanstations of met de gratis scan-app voor iOS en Android. De scanstations kunnen worden uitgebreid met professionele printers, voor de allermooiste badges. Met jouw ticketshop als uitgangspunt is scannen en printen een snel en eenvoudig in te zetten add-on.

Lees meer over tickets scannen

Jouw ticketshop, onze producten

Met de volgende producten richten we jouw ticketshop in en zorgen we er bij de entree van jouw event voor dat de bezoekers lekker snel naar binnen kunnen.

Forma Registration Forms afbeelding
Forma Registration Forms icoon

Jouw online ticketshop

  • Jouw eigen conversiegerichte ticketshop
  • Verschillende ticketsoorten en gastgroepen
  • Capaciteitscontrole en wachtlijsten
  • Online betalingen, facturatie, early bird-tarieven en kortingscodes
  • Meertaligheid mogelijk
Lees meer over Forma Registration Forms
Saludo Scanning & Badges afbeelding
Saludo Scanning & Badges icoon

Jouw bezoekers razendsnel naar binnen

  • E-tickets scannen, van scherm of print
  • Toegangscontrole, uitbreidbaar met badges
  • Geavanceerde en gebruiksvriendelijke scanstations
  • Mobiel scannen via app (iOS/Android)
  • Werkt ook als internet wegvalt
Lees meer over Saludo Scanning & Badges

Overtuigd, geïnteresseerd, of op zoek naar informatie?

Prijsaanvraag Meer informatie

Of bel +31 (0)88 99 87 444