Werken bij Invitado

Wij zijn Invitado. Goed in wat we doen én behoorlijk eigenwijs. Wij weten nu eenmaal beter dan onze klanten hoe zij alles uit onze geavanceerde eventsoftware kunnen halen. Onze toonaangevende aplicaciones zijn namelijk hartstikke uniek. Tenminste, dat vinden we zelf. En waar we ook wat van vinden, is van vacatures en solliciteren. Lees je mee?

Bekijk alle vacatures
vacature headerimage
ernesto

Uniek en gewoon

De vacatures op deze pagina vormen slechts een klein deel van het verhaal: het gaat ons vooral om ons hechte team en om hoe we met elkaar omgaan. Onze software mag dan uniek zijn, als amigos van Ernesto hechten we juist heel veel waarde aan iets heel gewoons: aan samen plezier hebben en elkaar helpen.

 

Intussen zijn we ook nog op hoog niveau aan het werk en spelen wij en onze applicaties een niet te onderschatten rol bij grote en kleine events.

Mensen blij, jij blij!

Die eventbranche past goed bij ons: we werken met z’n allen heel hard om alles voor elkaar te krijgen, en dan volgen de ontspanning en de ontlading: het event verloopt perfect en iedereen is blij. Want blije mensen, die kom je in onze branche dus bovengemiddeld vaak tegen.

 

Ook dat maakt werken bij ons zo leuk: we zijn blij met wat we doen en… we zijn er ook nog eens heel erg goed in!

En dan nu het eerlijke verhaal...

Oké, oké… het is natuurlijk niet alleen maar fantastisch, geweldig, sensacional en supercool: soms lijkt het ook gewoon op werk en hebben we te maken met regels (AVG), met protocollen (ISO gecertificeerd) en regelmatig ook met behoorlijk strakke deadlines. Maar dat alles staat een lekkere lunch, een biertje op zijn tijd en natuurlijk muymuchas humor niet in de weg. Zo ontdek je dat zelfs deadlines iets leuks hebben: je hebt ze op een gegeven moment (zo goed als) gehaald en dan is iedereen dankbaar en tevreden. Blije mensen dus…

Dit is... Team Invitado

Wie zijn die amigos van Ernesto nou precies? Ons toffe team bestaat - naast een opperhoofd - uit developers (die al die mooie, slimme dingen maken), creativos (praatjes en plaatjes), een office manager (zij sjeft echt todo), een sales & service specialist (life line voor bestaande en nieuwe klanten) en natuurlijk onze registratiespecialisten (super heroes, alleskunners, redders van events…). Binnen dat team werken we elk vanuit onze eigen rol samen. En als team werken we - als het aan ons ligt - niet voor, maar samen met onze klanten.

Lang verhaal kort...

Alles wat we je tot dusver hebt kunnen lezen, hebben we kort maar krachtig samengevat (komen we nu mee…) in onze kernwaarden. Herken jij jezelf hierin? Daar gaan we het (spoiler alert) in een kennismakingsgesprek zeker met je over hebben!

We helpen waar en wanneer we kunnen

We helpen waar en wanneer we kunnen

Want wij zijn betrokken bij projecten, klanten en collega’s

Want wij zijn betrokken bij projecten, klanten en collega’s

Daarmee overtreffen we verwachtingen

Daarmee overtreffen we verwachtingen

En leggen we de basis voor duurzame relaties

En leggen we de basis voor duurzame relaties

Un poco ouderwetsch

Als het om solliciteren gaat zijn we nog een beetje ouderwets: een motivatiebrief en een CV vinden wij in onze grenzeloze (eigen)wijsheid nog altijd muy mooie instrumenten om een eerste indruk te krijgen van wat je doet, wat je kunt en wie je bent. Als je met die twee documentos een beetje een helder en overtuigend beeld van jezelf weet te schetsen, dan ben je al zo goed als bij ons binnen. Om te beginnen voor een kennismakingsgesprek!

sendMail je CV en jouw motivatie naar info@invitado.nl
handshakeMaak kennis met el jefe Lodewijk (gesprek numero uno)
question_answerMaak kennis met twee toekomstige collega's (gesprek numero dos)
lightbulb_outlineLaat zien wat je kunt (opdracht voor developers en creativos)
emoji_eventsAan de slag!

This is where la magia happens…

We werken in hartje Rotterdam, in een kantoor met veel licht en veel ruimte. Je kunt onze hacienda uitstekend bereiken met fiets en OV. De auto is iets minder handig. Je werktijden bepaal je zelf, en als thuiswerken je goed uitkomt (ad hoc of een vaste dag), dan kan dat natuurlijk ook. Je ontvangt een vergoeding voor woonwerkverkeer én voor die thuiswerkdag.

 

O ja, los van al dit moois kun je bij ons ook geld verdienen!

Invitado op de Vlasmarkt

Alle vacatures

Ben jij onze nieuwe Junior Event Registratie Specialist?

Ben jij onze nieuwe Junior Event Registratie Specialist?

Als junior Event Registratie Specialist bij Invitado ben je strikt genomen geen specialist, maar een über-enthousiaste allrounder. Zowel op kantoor achter je computer, als bij de entree van de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland zorg jij voor de perfecte eerste indruk. Want dat is (of wordt) jouw specialisme: indruk maken met waar jij heel goed in bent, en bij ons steeds beter in wordt.

×