Jouw beurs met Invitado

De ene beurs is de andere niet - dat realiseren wij ons maar al te goed! Daarom combineren én configureren onze specialisten onze flexibele producten tot een geheel op jouw beurs afgestemde totaaloplossing.

Informatie aanvragen Online demo aanvragen

Invitado is... geavanceerde software en support op maat. Daarmee tillen we jouw beurs samen naar een nog hoger plan.

Jouw exhibitor portal

We richten een portal in waarop je exposanten relaties kunnen uitnodigen en waarmee ze bijvoorbeeld de teksten en logo’s voor je beurscatalogus, beurs-app of website gecentraliseerd kunnen aanleveren. Laagdrempelig en eenvoudig, zowel voor jou als voor je exposanten!

Uitnodigingen voor jouw beurs

Op basis van jouw gastenlijst (of -lijsten) verzenden we de e-mailuitnodigingen met daarin een persoonlijke registratielink. Via deze link bezoeken jouw genodigden de registratiewebsite. Gegevens die al bekend zijn, hoeven niet opnieuw ingevuld te worden. Voor een optimale conversie maken we de registratie op deze manier zo persoonlijk en eenvoudig mogelijk.

Lees meer over online registratie

Online registratie

Op een registratiewebsite in de huisstijl van jouw beurs kunnen je bezoekers zichzelf en eventuele introducés aanmelden. Dit doen zij met een laagdrempelig formulier. Ook voor eventuele sessies kunnen je bezoekers zich vooraf aanmelden. Betaalde tickets? Geen probleem! Wij koppelen ons systeem aan dat van payment provider Mollie en genereren ook de facturen. Na registratie en eventuele betaling ontvangen de bezoekers hun persoonlijke e-ticket en de link naar jouw beurs-app per mail.

Lees meer over onze formulieren

Jouw beurs-app

Alle informatie over je beurs is voor je bezoekers eenvoudig terug te vinden in jouw beurs-app, inclusief het e-ticket, een plattegrond en informatie over jouw exposanten. De beurs-app zorgt behalve voor meer betrokkenheid ook voor verbinding: vanuit de bezoekerslijst kunnen de gebruikers met elkaar chatten en afspraken inplannen bij door jou ingerichte meeting points. Via nieuwsberichten en notificaties kun je je bezoekers altijd bereiken.

Lees meer over de beurs-app

Leads verzamelen tijdens jouw beurs

Zet je ons product Intercambio Leadscan in, dan bied je jouw exposanten echt iets extra’s. Met de Intercambio Leadscan-app op hun telefoon verzamelt het standpersoneel tijdens jouw beurs heel eenvoudig leads en aanvullende sales informatie. Alle data, inclusief de gegevens uit de bezoekersdatabase, is achteraf door de exposant via een persoonlijk portal te downloaden in het universele CSV-formaat.

Lees meer over de leadscan app

Registratie op locatie

Met onze scanstations of met onze mobiele scan app wordt feilloos geregistreerd wie jouw beurs bezoekt. De scanstations kunnen worden uitgebreid met diverse printers waarmee gepersonaliseerde badges worden geprint. We printen razendsnel labels die op voorgedrukte badges kunnen worden geplakt, of printen jouw badges on demand. De mobiele scan-app kan ook worden ingezet als sessiescanner, zelfs als er even geen internet beschikbaar is.

Lees meer over scannen en badges

Data-analyse, live statistieken en koppelingen

Alle data die de bezoekers rond jouw beurs genereren, worden gelogd en centraal en veilig opgeslagen in ons registratiesysteem, waartoe je 24/7 toegang hebt. Op basis van deze data bieden we je een dashboard op maat waarmee je de ontwikkelingen rond aanmelding en bezoek live kunt volgen. Je kunt uitvoerige, intelligente filters loslaten op de data om zo elke denkbare rapportage te downloaden in csv-formaat. Koppelingen tussen ons registratiesysteem en externe systemen? Geen probleem!

Evaluatie

Via de beurs-app kunnen deelnemers aspecten van jouw beurs van een rating voorzien, maar ook een uitvoerige evaluatie achteraf kunnen we via ons systeem organiseren. We nodigen de deelnemers hiervoor uit met een gepersonaliseerde link naar jouw evaluatieformulier. De respons is via ons systeem eenvoudig te downloaden in csv-formaat.

Jouw beurs, onze producten

Met de volgende producten stellen we een solide en veilige totaaloplossing voor jouw beurs samen.

Forma Registration Forms afbeelding
Forma Registration Forms icoon

Uitnodigen en aanmelden voor jouw beurs

 • Registratiewebsite in jouw huisstijl
 • Aanmelden, afmelden en wijzigen via één formulier
 • Capaciteitscontrole en wachtlijsten
 • Online betalingen en facturatie
 • E-mailbevestigingen en e-tickets
Lees meer over Forma Registration Forms
Saludo Scanning & Badges afbeelding
Saludo Scanning & Badges icoon

De perfecte eerste indruk tijdens jouw beurs

 • Razendsnelle registratie op locatie
 • Geavanceerde en gebruiksvriendelijke scanstations
 • Representatieve gepersonaliseerde badges
 • Mobiel scannen via app (iOS/Android)
Lees meer over Saludo Scanning & Badges
Vaya Visitor App afbeelding
Vaya Visitor App icoon

De app voor jouw beurs

 • Jouw content, jouw huisstijl
 • Web-app met alle informatie over jouw beurs
 • Floorplan (statisch of interactief)
 • Matchmaking, chat en afspraken
 • Nieuws-tool en meldingen
Lees meer over Vaya Visitor App
Intercambio Leadscan afbeelding
Intercambio Leadscan icoon

Eenvoudig leads verzamelen door jouw exposanten

 • Standpersoneel verzamelt leads door QR-codes te scannen
 • Gebruiksvriendelijke app (iOS/Android)
 • Geheel geautomatiseerd licentie-traject per exposant
 • Beheerportal per exposant met sales-vragen en exports
 • Inzicht in de waarde van jouw beurs
Lees meer over Intercambio Leadscan

Overtuigd, geïnteresseerd, of op zoek naar informatie?

Prijsaanvraag Meer informatie

Of bel +31 (0)88 99 87 444