Invitado voor AV-producenten

Ons technisch zeer geavanceerde, low-latency web-portal voorziet jouw AV-streams en webcamsessies op een intuïtieve manier van interactie. Als AV-producent kun jij ons populaire platform whitelabel aanbieden en er geheel zelfstandig mee aan de slag.

Informatie aanvragen Online demo aanvragen

Razendsnelle doorgifte, veelzijdige interactie waarmee kijkers in deelnemers veranderen én heel veel slimme technische features. Maak dit premium eventplatform van Invitado het jouwe!

AV-specialisten vertrouwen voor hun online en hybride producties op de stabiliteit van ons premium platform

Het premium platform voor jouw producties

Extreem snelle doorgifte, gebruiksvriendelijkheid en heel veel ruimte voor interactie. Met onder meer die drie uitgangspunten is ons webbased platform een gevestigde naam geworden. Talloze gerenommeerde eventbureaus en AV-specialisten vertrouwen voor hun online en hybride producties op de stabiliteit van ons premium platform.

Lees meer over het platform
live-interactie met de deelnemers mogelijk

Low-latency doorgifte van HD-streams

Met de juiste configuratie geeft ons geavanceerde platform HD-streams met maximaal 2-4 seconden latency muy rápido door. Hierdoor is live-interactie met de deelnemers mogelijk en kan dezelfde interactie simultaan ook tijdens hybride events worden ingezet.

Check alle specificaties
Webcamdeelnemers

Webcamdeelnemers in jouw productie

Binnen het platform genereer je eenvoudig een matrix met webcambeelden van het thuispubliek. Ook voor het in de uitzending halen van een webcamdeelnemer biedt het platform een slimme oplossing: met beeld en geluid, maar zonder vertragingen en feedback.

Bekijk alle opties

 
Outputs en cuescreens

Via het platform genereer je ongelimiteerd ouptuts die als inputs voor jouw productie fungeren. Denk aan de eerder genoemde webcambeelden en dynamische kaarten rond de ingezette interactie. Daarnaast zijn cuescreens voor jouw hosts beschikbaar.

 

Plenair, parallel en on demand

Naast centrale, plenaire streamsessies is het mogelijk binnen het online event uiteen te gaan in parallelsessies. Dit kunnen webcamsessies en streams zijn. In de virtuele lobby kun je voor, tijdens en na het event content delen, zoals on demand video’s.

 

Unieke deelnamelinks of openbare events

Op basis van een gastenlijst genereren we een unieke, persoonlijke deelnamelink per kijker. Deze doorloopt zijn persoonlijke programma geheel automatisch. Daarnaast is het mogelijk een openbaar event uit te zenden dat via een algemene link bereikbaar is, of koppelen we deelname aan een slim en laagdrempelig registratieformulier.

Lees meer over deelnemersregistratie

Interactie en netwerken

Interactie en netwerken

Het platform biedt een grote variëteit aan geavanceerde tools voor live interactie en netwerken. Denk aan chats (tekst en beeld), Q&A, raise-hand-functie, polls, quiz, wordclouds en de populaire chatcarrousel.

Bekijk alle functionaliteiten
Zelfstandig aan de slag

Zelfstandig aan de slag

Via online trainingen zorgen we ervoor dat jij en de moderators van jouw opdrachtgever zelfstandig aan de slag kunnen met ons platform. Hiervoor zijn diverse tutorials beschikbaar. En kom je er toch even niet uit, dan bieden we support: onze specialisten helpen je graag verder.

Jouw streams, ons platform

Bouw jouw AV-producties met ons professionele platform uit tot een online event. En goed om te weten: binnen ons systeem voegen we eenvoudig extra services toe, zoals bezoekersregistratie en interactie op locatie. Zo bieden we altijd een coherente totaaloplossing, bijvoorbeeld voor hybride events.

Transmisión Livestreams afbeelding
Transmisión Livestreams icoon

Ons eventplatform kan het jouwe worden!

  • Razendsnelle doorgifte van jouw HD streams (via IVS van AWS)
  • Als reseller is ons platform whitelabel aan te bieden
  • Genereert ongelimiteerd output-schermen (webcam-matrix, interactie) en cuescreens
  • Webcamdeelnemers zonder feedback en vertraging in de uitzending
  • Online trainingen, tutorials en support
Lees meer over Transmisión Livestreams

Overtuigd, geïnteresseerd, of op zoek naar informatie?

Prijsaanvraag Meer informatie

Of bel +31 (0)88 99 87 444