Online events

Interactieve online events met Transmisión Livestreams.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Met het interactieve online event­platform Transmisión Live­streams verander je toe­schouwers in deel­nemers.

Impact door interactie, informatie en contact

Van streamuitzending tot uitvoerig programma met breakouts en webcamsessies: met het online eventplatform Transmisión Livestreams verander je toeschouwers in deelnemers. Meedoen is belangrijker dan toekijken! Met de interactieve modules van het platform voor online events, brengen we jouw online event tot leven en zorgen we voor impact.

  • Met live Polls, Quizzes en Wordclouds betrek je je deelnemers via interactie bij het programma.
  • Via de verschillende Chat-opties komen ze met elkaar in contact en in de Q&A kunnen ze hun vragen kwijt, die live in de uitzending aan bod komen of via de back-end door een moderator worden beantwoord.
  • In een uitvoerige Plaza deel je bovendien alle informatie die je maar wilt – voor, tijdens én na het online event.

Wat kan dat platform voor online events dan allemaal?

De posabilidades van ons interactieve platform voor jouw online events zijn eindeloos. We hebben de beschikbare functionaliteiten voor je op een rijtje gezet.

Check de mogelijkheden voor online events hier!
online events - Programma van Transmision

Go with the flow

De deelnemers ontvangen per mail een persoonlijke deelnamelink voor jouw online event. Daarmee loggen ze in, waarna ze hun persoonlijke programma doorlopen. Zonder te klikken nemen ze automatisch deel aan de vooraf door of voor hen geselecteerde sessies. Openbare online events via een algemene kijklink? Dat kan natuurlijk ook!

online events - Responsive design

Hybride inzetbaar door responsive design in jouw huisstijl

Transmisión Livestreams is op alle denkbare devices te gebruiken, dus ook op een smartphone. Organiseer je een hybride event, dan kunnen de bezoekers op locatie meedoen met alle interactieve mogelijkheden. Zo zorg je voor verbinding tussen online events deelnemers en fysieke bezoekers. En wat dat responsive design betreft: daarin is alle ruimte voor de huisstijl van jouw online event.

online events - eventplatform werkend bij AV producentenBenieuwd naar de kijkcijfers? Die kun je tijdens jouw hybride of online event op de voet volgen.

Razendsnelle doorgifte en separate outputs

De toonaangevende AV-producenten die met ons online events platform werken, zijn zonder uitzondering muy enthousiast over de snelle en stabiele doorgifte van hun streams. Transmisión Livestreams kent een ongekend lage latency, stukken lager dan bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Vanuit het platform voor online events kunnen bovendien separate outputs worden aangestuurd, waarvan de inhoud door de AV-producent op schermen in de studio kan worden getoond of in de stream kan worden verwerkt. 

Bekijk alle functionaliteiten
online events - kijkcijfers tijdens online event op de voet volgen

Kijkcijfers, engagement en rapportages

Benieuwd naar de kijkcijfers? Die kun je tijdens jouw online event op de voet volgen. We stellen een dashboard voor je samen waarin je ook de engagement score kunt monitoren. Na afloop van je online event kun je alle tijdens jouw event verzamelde data in een universeel csv-formaat downloaden.

online events - uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar

Help & Service

Voor organisatoren, voor moderators en sprekers én voor de deelnemers aan online events is er een uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar, met documentatie, video's en een uitvoerige FAQ. Vlak voor en tijdens de uitzendingen kunnen je deelnemers terecht in een door ervaren medewerkers van Invitado bemande technische helpdesk.

Meer weten over Transmisión Livestreams voor online events?

expand_more
Bel of mail ons!
Online events, wat is dat?

Online events is meer dan streamen. Geen eenrichtingsverkeer, maar online events beketent dat er interactie met de kijkers thuis mogelijk is. En dat kan op vele manieren. Met online events veranderen wij toeschouwers in deelnemers. Via hun toetsenbord, maar ook via hun webcam!

Online events en jouw stream

Stabiele en razendsnelle doorgifte van jouw plenaire stream. Juist dat is van belang tijdens de interactie van online events

Online events en webcamsessies

Tijdens online events kunnen breakouts en parallelsessies plaatsvinden. De spreker doet mee via zijn eigen webcam. Schermdelen met de deelnemers is mogelijk.

Chatcarrousel tijdens online events

Dat is leuk en interactief en een mooie toevoeging aan online events. Deelnemers worden random aan elkaar gekoppeld voor korte, getimede videocalls.

Pre-recorded content

Het druist natuurlijk in tegen een interactie online event, maar het is mogelijk YouTube en Vimeo-content uit te zenden. Interactieve tool van online events kunnen hierbij gewoon worden ingeschakeld. Denk aan de algemene chat.

Chatten tijdens online events

Groeps-chat (inclusief moderatie) tijdens sessies en individuele chat vanuit de deelnemerslijst. Zo breng je tijdens online events leven in de brouwerij!

Beeldbellen tijdens online events

Vanuit de deelnemerslijst van online events kunnen deelnemers ook met elkaar videobellen. Leuk in de dode spelmomenten van jouw programma, want de focus bij online events moet natuurlijk wel op de plenaire en parallele sessies liggen!

Online events en vragen stellen

Deelnemers kunnen tijdens de sessies van online events vragen stellen aan de sprekers. Deze kunnen door een redactie worden beantwoord, maar ook worden doorgespeeld naar de studiovloer van online events voor live beantwoording!

Polls en gewogen stemmingen

Tijdens online events kun je een live poll organiseren waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. De resultaten worden in de stream verwerkt via aparte outputs. Een gewogen stemming tijdens jouw online events? Ook dat is mogelijk!

Jouw TV-quiz

Via de Quiz-module organiseer je tijdens online events een online quiz waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. Er zijn diverse ronden mogelijk en het systeem houdt mede op basis van de reactiesnelheid de score bij.

Wordcloud

Tijdens online events is het mogelijk met alle deelnemers een wordcloud te vormen. Hoe denken de deelnemers over een bepaald onderwerp? De wordcloud maakt het in één oogopslag duidelijk.

Inbellen bij online events

Thuisdeelnemers kunnen tijdens online events in de uitzending worden gehaald middels een unieke technologie. Daarmee sluiten we feedback en vertragingen uit. Live interactie met het publiek in optima forma dus, ook tijdens stream-uitzendingen!

Online events en documenten

Tijdens online events is het mogelijk documenten of links te delen met de deelnemers. Deze verschijnen onder in het scherm en kunnen met één druk op de knop worden geopend of gedownload. Handig, voor online events waarbij kennis overdracht centraal staat.

Alerts en berichten

Tijdens online events is het mogelijk een melding te sturen naar één of alle deelnemers. Deze verschijnt onder in het scherm zodat het bericht zeker opvalt.

Deelnemersmatrix

Met webcambeelden van deelnemers thuis wordt tijdens online events een matrixbeeld gevormd dat door de AV-specialist die de uitzending verzorgt in beeld kan worden gebracht. Zo maak je online events nog interactiever.

Virtuele lobby van online events

Met onze Plaza voeg je een startscherm toe aan online events. Hier kun je informatie beschikbaar maken. De Plaza dient als uitvalsbasis, ook na je event, als dit de ideale plek is om on demand tijdens online events opgenomen content aan te bieden.

Huisstijl

Jouw online events, jouw huisstijl. Voor optimale herkenning passen we huisstijlelementen toe in de vormgeving van ons onvolprezen platform voor online events.

Technische helpdesk

Hebben de online events deelnemers hulp nodig? Desgewenst wordt de technische helpdesk bemand door onze specialisten, die ze online graag op weg helpen als ze er niet helemaal uit mochten komen. Zo kan iedereen online events bijwonen.

Zappen tijdens online events

Via een keuzescherm waarop parallelsessies worden getoond, kunnen de deelnemers aan online events zappen tussen de simultaan uitgezonden sessies. Op elk moment, voor elk wat wils dus.

Dashboard en data

Van online events zijn uitvoerige statistieken en alle data zijn in een live dashboard en via exports achteraf beschikbaar. Daarmee til je volgende online events naar een nog hoger plan.