ALV online

Jouw online ALV via het interactieve platform Transmisión Livestreams.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Met het interactieve platform Transmisión Live­streams organiseer je een online event en verander je toe­schouwers in deel­nemers.

ALV online
ALV online
ALV online
ALV online

Effectieve Algemene Leden Vergadering online

Een interactieve online ALV: met het online eventplatform Transmisión Livestreams verander je kijkers in deelnemers. Iedereen kan zijn bijdrage leveren. Met de interactieve modules van het platform voor online events, breng je jouw online ALV tot leven. Vergaderen op afstand dus.

  • De leden kunnen actief meedoen met het programma via interactie.
  • Via de verschillende Chat-opties komen ze met elkaar in contact en in de Q&A kunnen ze hun vragen kwijt, die live tijdens de online ALV aan bod komen of via de back-end door een moderator worden beantwoord.
  • In een uitvoerige Plaza deel je bovendien alle informatie die je maar wilt – voor, tijdens én na de online ALV.

Hoe organiseer je een ALV online?

De posabilidades van ons interactieve platform voor jouw online event organiseren zijn eindeloos. We hebben de beschikbare ALV online functionaliteiten voor je op een rijtje gezet.

Check de mogelijkheden voor een ALV online hier!
ALV online - Programma van Transmision

Go with the flow

De deelnemers ontvangen per mail een persoonlijke deelnamelink voor jouw ALV online. Daarmee loggen ze in, waarna ze hun persoonlijke programma doorlopen. Zonder te klikken nemen ze automatisch deel aan de vooraf door of voor hen geselecteerde sessies. Een ALV organiseren met een algemene kijklink voor toeschouwers? Dat kan natuurlijk ook!

ALV online - Responsive design

ALV online met responsive design in jouw huisstijl

Transmisión Livestreams is op alle denkbare devices te gebruiken, dus ook op een smartphone. Kent jouw ALV online een hybride deel? Dan kunnen de bezoekers op locatie meedoen met alle interactieve mogelijkheden, zoals stemmingen. Zo zorg je voor verbinding tussen online deelnemers en fysieke bezoekers. En wat dat responsive design betreft: daarin is alle ruimte voor de huisstijl van jouw organisatie.

ALV online - eventplatform werkend bij AV producenten

Razendsnelle doorgifte en separate outputs

De toonaangevende AV-producenten die via ons platform een online event organiseren, zijn zonder uitzondering muy enthousiast over de snelle en stabiele doorgifte van hun streams. Transmisión Livestreams kent een ongekend lage latency, stukken lager dan bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Vanuit het platform voor online events kunnen bovendien separate outputs worden aangestuurd, waarvan de inhoud door de AV-producent op schermen in de studio kan worden getoond of in de stream kan worden verwerkt. 

Bekijk alle functionaliteiten
ALV online - kijkcijfers tijdens online event op de voet volgen

Kijkcijfers, engagement en rapportages

Na jouw online ALV ben je natuurlijk benieuwd naar de kijkcijfers. Die kun je tijdens jouw Algemene Ledenvergadering op de voet volgen. We stellen een dashboard voor je samen waarin je ook de engagement score kunt monitoren. Na afloop van je ALV kun je alle tijdens jouw vergadering verzamelde data in een universeel csv-formaat downloaden.

ALV online - uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar

Help & Service

Voor organisatoren, voor moderators en sprekers én voor de deelnemers aan jouw ALV online is er een uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar, met documentatie, video's en een uitvoerige FAQ. Vlak voor en tijdens de uitzendingen kunnen je deelnemers terecht in een door ervaren medewerkers van Invitado bemande technische helpdesk.

Meer weten over ALV online?

expand_more
Bel of mail ons!
ALV online, wat is dat?

ALV online is meer dan streamen. Geen eenrichtingsverkeer, maar alv online beketent dat er interactie met de kijkers thuis mogelijk is. En dat kan op vele manieren. Met alv online veranderen wij toeschouwers in deelnemers. Via hun toetsenbord, maar ook via hun webcam!

ALV online en jouw stream

Stabiele en razendsnelle doorgifte van jouw plenaire stream. Juist dat is van belang tijdens de interactie van alv online

ALV online en webcamsessies

Tijdens alv online kunnen breakouts en parallelsessies plaatsvinden. De spreker doet mee via zijn eigen webcam. Schermdelen met de deelnemers is mogelijk.

Chatcarrousel tijdens alv online

Dat is leuk en interactief en een mooie toevoeging aan alv online. Deelnemers worden random aan elkaar gekoppeld voor korte, getimede videocalls.

Pre-recorded content

Het druist natuurlijk in tegen een interactie online event, maar het is mogelijk YouTube en Vimeo-content uit te zenden. Interactieve tool van alv online kunnen hierbij gewoon worden ingeschakeld. Denk aan de algemene chat.

Chatten tijdens alv online

Groeps-chat (inclusief moderatie) tijdens sessies en individuele chat vanuit de deelnemerslijst. Zo breng je tijdens alv online leven in de brouwerij!

Beeldbellen tijdens alv online

Vanuit de deelnemerslijst van alv online kunnen deelnemers ook met elkaar videobellen. Leuk in de dode spelmomenten van jouw programma, want de focus bij alv online moet natuurlijk wel op de plenaire en parallele sessies liggen!

ALV online en vragen stellen

Deelnemers kunnen tijdens de sessies van alv online vragen stellen aan de sprekers. Deze kunnen door een redactie worden beantwoord, maar ook worden doorgespeeld naar de studiovloer van alv online voor live beantwoording!

Polls en gewogen stemmingen

Tijdens alv online kun je een live poll organiseren waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. De resultaten worden in de stream verwerkt via aparte outputs. Een gewogen stemming tijdens jouw alv online? Ook dat is mogelijk!

Jouw TV-quiz

Via de Quiz-module organiseer je tijdens alv online een online quiz waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. Er zijn diverse ronden mogelijk en het systeem houdt mede op basis van de reactiesnelheid de score bij.

Wordcloud

Tijdens alv online is het mogelijk met alle deelnemers een wordcloud te vormen. Hoe denken de deelnemers over een bepaald onderwerp? De wordcloud maakt het in één oogopslag duidelijk.

Inbellen bij alv online

Thuisdeelnemers kunnen tijdens alv online in de uitzending worden gehaald middels een unieke technologie. Daarmee sluiten we feedback en vertragingen uit. Live interactie met het publiek in optima forma dus, ook tijdens stream-uitzendingen!

ALV online en documenten

Tijdens alv online is het mogelijk documenten of links te delen met de deelnemers. Deze verschijnen onder in het scherm en kunnen met één druk op de knop worden geopend of gedownload. Handig, voor alv online waarbij kennis overdracht centraal staat.

Alerts en berichten

Tijdens alv online is het mogelijk een melding te sturen naar één of alle deelnemers. Deze verschijnt onder in het scherm zodat het bericht zeker opvalt.

Deelnemersmatrix

Met webcambeelden van deelnemers thuis wordt tijdens alv online een matrixbeeld gevormd dat door de AV-specialist die de uitzending verzorgt in beeld kan worden gebracht. Zo maak je alv online nog interactiever.

Virtuele lobby van alv online

Met onze Plaza voeg je een startscherm toe aan alv online. Hier kun je informatie beschikbaar maken. De Plaza dient als uitvalsbasis, ook na je event, als dit de ideale plek is om on demand tijdens alv online opgenomen content aan te bieden.

Huisstijl

Jouw alv online, jouw huisstijl. Voor optimale herkenning passen we huisstijlelementen toe in de vormgeving van ons onvolprezen platform voor alv online.

Technische helpdesk

Hebben de alv online deelnemers hulp nodig? Desgewenst wordt de technische helpdesk bemand door onze specialisten, die ze online graag op weg helpen als ze er niet helemaal uit mochten komen. Zo kan iedereen alv online bijwonen.

Zappen tijdens alv online

Via een keuzescherm waarop parallelsessies worden getoond, kunnen de deelnemers aan alv online zappen tussen de simultaan uitgezonden sessies. Op elk moment, voor elk wat wils dus.

Dashboard en data

Van alv online zijn uitvoerige statistieken en alle data zijn in een live dashboard en via exports achteraf beschikbaar. Daarmee til je volgende alv online naar een nog hoger plan.