Online event organiseren

Jouw interactieve online event organiseren met Transmisión Livestreams.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Met het interactieve platform Transmisión Live­streams organiseer je een online event en verander je toe­schouwers in deel­nemers.

Online event organiseren
Online event organiseren
Online event organiseren
Online event organiseren

Impact door interactie, informatie en contact

Van streamuitzending tot uitvoerig programma met breakouts en webcamsessies: met het online eventplatform Transmisión Livestreams verander je toeschouwers in deelnemers. Meedoen is belangrijker dan toekijken! Met de interactieve modules van het platform voor online events, organiseer je een online event, brengen wij dat tot leven en en zorgen we voor impact.

  • Met live Polls, Quizzes en Wordclouds betrek je je deelnemers via interactie bij het programma.
  • Via de verschillende Chat-opties komen ze met elkaar in contact en in de Q&A kunnen ze hun vragen kwijt, die live in de uitzending aan bod komen of via de back-end door een moderator worden beantwoord.
  • In een uitvoerige Plaza deel je bovendien alle informatie die je maar wilt – voor, tijdens én na het online event.

Wat kan dat platform voor online events dan allemaal?

De posabilidades van ons interactieve platform voor jouw online event organiseren zijn eindeloos. We hebben de beschikbare functionaliteiten voor je op een rijtje gezet.

Check de mogelijkheden voor online event organiseren hier!
online event organiseren - Programma van Transmision

Go with the flow

De deelnemers ontvangen per mail een persoonlijke deelnamelink voor jouw online event. Daarmee loggen ze in, waarna ze hun persoonlijke programma doorlopen. Zonder te klikken nemen ze automatisch deel aan de vooraf door of voor hen geselecteerde sessies. Openbaar online event organiseren met een algemene kijklink? Dat kan natuurlijk ook!

online event organiseren - Responsive design

Online event organiseren met responsive design in jouw huisstijl

Transmisión Livestreams is op alle denkbare devices te gebruiken, dus ook op een smartphone. Online event organiseren datg ook hybride is? Dan kunnen de bezoekers op locatie meedoen met alle interactieve mogelijkheden. Zo zorg je voor verbinding tussen online events deelnemers en fysieke bezoekers. En wat dat responsive design betreft: daarin is alle ruimte voor de huisstijl van jouw online event.

online events - eventplatform werkend bij AV producentenBenieuwd naar de kijkcijfers? Die kun je tijdens jouw hybride of online event op de voet volgen.

Razendsnelle doorgifte en separate outputs

De toonaangevende AV-producenten die via ons platform een online event organiseren, zijn zonder uitzondering muy enthousiast over de snelle en stabiele doorgifte van hun streams. Transmisión Livestreams kent een ongekend lage latency, stukken lager dan bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Vanuit het platform voor online events kunnen bovendien separate outputs worden aangestuurd, waarvan de inhoud door de AV-producent op schermen in de studio kan worden getoond of in de stream kan worden verwerkt. 

Bekijk alle functionaliteiten
online events - kijkcijfers tijdens online event op de voet volgen

Kijkcijfers, engagement en rapportages

Een online event organiseren is stap 1, want daarna ben je natuurlijk benieuwd naar de kijkcijfers. Die kun je tijdens jouw online event op de voet volgen. We stellen een dashboard voor je samen waarin je ook de engagement score kunt monitoren. Na afloop van je online event kun je alle tijdens jouw event verzamelde data in een universeel csv-formaat downloaden.

online events - uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar

Help & Service

Voor organisatoren, voor moderators en sprekers én voor de deelnemers aan online events is er een uitvoerige Help & Service-omgeving beschikbaar, met documentatie, video's en een uitvoerige FAQ. Vlak voor en tijdens de uitzendingen kunnen je deelnemers terecht in een door ervaren medewerkers van Invitado bemande technische helpdesk.

Meer weten over online event organiseren?

expand_more
Bel of mail ons!
Online event organiseren, wat is dat?

Online event organiseren is meer dan streamen. Geen eenrichtingsverkeer, maar online event organiseren beketent dat er interactie met de kijkers thuis mogelijk is. En dat kan op vele manieren. Met online event organiseren veranderen wij toeschouwers in deelnemers. Via hun toetsenbord, maar ook via hun webcam!

Online event organiseren en jouw stream

Stabiele en razendsnelle doorgifte van jouw plenaire stream. Juist dat is van belang tijdens de interactie van online event organiseren

Online event organiseren en webcamsessies

Tijdens online event organiseren kunnen breakouts en parallelsessies plaatsvinden. De spreker doet mee via zijn eigen webcam. Schermdelen met de deelnemers is mogelijk.

Chatcarrousel tijdens online event organiseren

Dat is leuk en interactief en een mooie toevoeging aan online event organiseren. Deelnemers worden random aan elkaar gekoppeld voor korte, getimede videocalls.

Pre-recorded content

Het druist natuurlijk in tegen een interactie online event, maar het is mogelijk YouTube en Vimeo-content uit te zenden. Interactieve tool van online event organiseren kunnen hierbij gewoon worden ingeschakeld. Denk aan de algemene chat.

Chatten tijdens online event organiseren

Groeps-chat (inclusief moderatie) tijdens sessies en individuele chat vanuit de deelnemerslijst. Zo breng je tijdens online event organiseren leven in de brouwerij!

Beeldbellen tijdens online event organiseren

Vanuit de deelnemerslijst van online event organiseren kunnen deelnemers ook met elkaar videobellen. Leuk in de dode spelmomenten van jouw programma, want de focus bij online event organiseren moet natuurlijk wel op de plenaire en parallele sessies liggen!

Online event organiseren en vragen stellen

Deelnemers kunnen tijdens de sessies van online event organiseren vragen stellen aan de sprekers. Deze kunnen door een redactie worden beantwoord, maar ook worden doorgespeeld naar de studiovloer van online event organiseren voor live beantwoording!

Polls en gewogen stemmingen

Tijdens online event organiseren kun je een live poll organiseren waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. De resultaten worden in de stream verwerkt via aparte outputs. Een gewogen stemming tijdens jouw online event organiseren? Ook dat is mogelijk!

Jouw TV-quiz

Via de Quiz-module organiseer je tijdens online event organiseren een online quiz waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. Er zijn diverse ronden mogelijk en het systeem houdt mede op basis van de reactiesnelheid de score bij.

Wordcloud

Tijdens online event organiseren is het mogelijk met alle deelnemers een wordcloud te vormen. Hoe denken de deelnemers over een bepaald onderwerp? De wordcloud maakt het in één oogopslag duidelijk.

Inbellen bij online event organiseren

Thuisdeelnemers kunnen tijdens online event organiseren in de uitzending worden gehaald middels een unieke technologie. Daarmee sluiten we feedback en vertragingen uit. Live interactie met het publiek in optima forma dus, ook tijdens stream-uitzendingen!

Online event organiseren en documenten

Tijdens online event organiseren is het mogelijk documenten of links te delen met de deelnemers. Deze verschijnen onder in het scherm en kunnen met één druk op de knop worden geopend of gedownload. Handig, voor online event organiseren waarbij kennis overdracht centraal staat.

Alerts en berichten

Tijdens online event organiseren is het mogelijk een melding te sturen naar één of alle deelnemers. Deze verschijnt onder in het scherm zodat het bericht zeker opvalt.

Deelnemersmatrix

Met webcambeelden van deelnemers thuis wordt tijdens online event organiseren een matrixbeeld gevormd dat door de AV-specialist die de uitzending verzorgt in beeld kan worden gebracht. Zo maak je online event organiseren nog interactiever.

Virtuele lobby van online event organiseren

Met onze Plaza voeg je een startscherm toe aan online event organiseren. Hier kun je informatie beschikbaar maken. De Plaza dient als uitvalsbasis, ook na je event, als dit de ideale plek is om on demand tijdens online event organiseren opgenomen content aan te bieden.

Huisstijl

Jouw online event organiseren, jouw huisstijl. Voor optimale herkenning passen we huisstijlelementen toe in de vormgeving van ons onvolprezen platform voor online event organiseren.

Technische helpdesk

Hebben de online event organiseren deelnemers hulp nodig? Desgewenst wordt de technische helpdesk bemand door onze specialisten, die ze online graag op weg helpen als ze er niet helemaal uit mochten komen. Zo kan iedereen online event organiseren bijwonen.

Zappen tijdens online event organiseren

Via een keuzescherm waarop parallelsessies worden getoond, kunnen de deelnemers aan online event organiseren zappen tussen de simultaan uitgezonden sessies. Op elk moment, voor elk wat wils dus.

Dashboard en data

Van online event organiseren zijn uitvoerige statistieken en alle data zijn in een live dashboard en via exports achteraf beschikbaar. Daarmee til je volgende online event organiseren naar een nog hoger plan.