Beurs app

Informatie, live-interactie én matchmaking in onze beurs app: de veelzijdige Vaya Visitor App.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Onze beurs app is de universele maar tegelijkertijd extreem flexibele appgrade voor elke beurs!

Universele beurs app, interactie op maat

Met onze beurs app deel je niet alleen alle belangrijke informatie over jouw beurs, maar voeg je ook interactie toe. In de universele web-app kunnen je bezoekers met elkaar chatten, eenvoudig afspraken inplannen en netwerken op masis van matchmaking, maar kunnen ze tijdens sessies ook deelnemen aan bijvoorbeeld polls. Als je een hybride beurs organiseert, dan slaat de beurs app een effectieve brug tussen de bezoekers in de zaal en de deelnemers thuis.

Wat kan die beurs app dan allemaal?

Welke van de talloze functionaliteiten van de beurs app jij inzet, is aan jou. In overleg met onze specialisten stellen we de voor jouw beurs perfecte combinatie van informatie en interactie samen. We hebben alle mogelijkheden van onze beurs app voor je op een rijtje gezet.

De beurs app: dit kan-ie!
beurs app - Configuratie en content cms

Configuratie en content

Binnen de Vaya Visitor App geven onze specialisten jouw beurs vorm: ze configureren de beurs app en passen jouw huisstijl toe. De content beheer je helemaal zelf, in een gebruiksvriendelijk, speciaal voor de beurs app door ons ontwikkeld CMS. Alle wijzigingen die je aanbrengt zijn in de beurs app direct zichtbaar. Het is zelfs mogelijk vanuit de gastdata persoonlijke content te tonen, zoals een persoonlijk programma en het eigen e-ticket. User generated content? Dat kan ook, door de social timeline in te zetten!

beurs app - Geschikt voor alle devices responsive

Geschikt voor alle devices

Via een directe link per beurs app of zelfs gebruiker, krijgen je bezoekers toegang tot jouw eigen app binnen de omgeving van onze Vaya Visitor App. De Vaya beurs app is een universele web-applicatie die op alle denkbare mobiele devices te gebruiken is.

beurs app - Live interactie poll

Live interactie, ook hybride

Via de beurs app kunnen je bezoekers in de zaal deelnemen aan bijvoorbeeld een live poll. Organiseer je een hybride beurs, dan doen de bezoekers thuis via ons eventplatform gelijktijdig mee met diezelfde poll. Ook chats en Q&A zijn voor alle bezoekers en deelnemers simultaan beschikbaar. Resultaten kunnen op schermen in de zaal worden getoond en in de stream worden verwerkt. Zo zorgt jouw beurs app voor verbinding.

Lees meer over ons eventplatform
beurs app - matchmaking

De beurs app met matchmaking

Vaya verbindt. De beurs app kan worden voorzien van matchmaking. Op basis van een persoonlijke fotoselectie (heel laagdrempelig!) gaan onze algoritmes aan het werk. Dat resulteert vrijwel direct in een lijst met matches. Vanuit deze dynamische lijst in de beurs app kunnen je gasten met één druk op de knop connecten: door een chat te starten of een ontmoeting voor te stellen. Effectieve interactie in de beurs app, voor en tijdens jouw event!

Bekijk de demo-app!
beurs app - Sessies boeken

Sessies boeken

Zijn er tijdens jouw event boekbare sessies? Dan kunnen de gebruikers zich hiervoor in de beurs app aan- en afmelden. De aanmeldingen worden gesynchroniseerd met het registratiesysteem, waarbij de beschikbare zaalcapaciteit uiteraard nauwlettend wordt gemonitord.

beurs app - dataveiligheid

The Power of Puerto

De Vaya Visitor App is als los product inzetbaar, maar de beursapp maakt gebruik van ons solide Puerto Registration System. Onze software en servers voldoen aan alle eisen die de AVG en onze ISO 27001-certificering stellen. Daarmee is de veiligheid van de persoonlijke informatie van de gebruikers en de beschikbaarheid van software en data gegarandeerd.

Meer weten over de beurs app?

expand_more
Bel of mail ons!
Een beurs app, wat is dat?

In een beurs app op hun telefoon, vinden je gasten alles over jouw event. Zo hebben zij alle informatie bij de hand. Maar een beurs app is meer, en kan ook verbinden. Via interactie en netwerk tools bijvoorbeeld.

Soorten beurs apps

Er zijn apps voor Android (Google) en iOS (Apple), die elk hun eigen voorwaarden stellen. Bovendien zijn er telefoons (denk aan Huawei) met een eigen app store. Jouw beurs app zal bij ons daarom de vorm van een web-app krijgen. Deze is browser-based en universeel. Dat maakt jouw beurs app voor alle devices geschikt.

De configuratie van jouw beurs app

De talloze beproefde elementen waaruit jouw beurs app kan bestaan, staan redelijk vast. Of en hoe je ze in jouw beurs app inzet, is aan jouw. Op basis van jouw voorkeuren en de best practices voor jouw type event, configureert jouw dedicated specialist jouw optimaal inzetbare beurs app. Daarna kun jij in het CMS aan de slag.

Beurs app en CMS

Samen met de beurs app ontwikkelden we het gebruiksvriendelijke CMS waarin jij zelf je content (teksten en afbeeldingen) kunt plaatsen en beheren. Dit CMS is dus geheel toegespitst op jouw beurs app, en werken in deze beheeromgeving is heel makkelijk. Wijzigingen zijn bovendien direct zichtbaar. Er zijn tutorials beschikbaar.

Flexibiliteit staat voorop

Voor jouw beurs app zijn eindeloos veel functionaliteiten beschikbaar, waarbinnen ook nog eens eindeloos veel differentiatie mogelijk is. Zo wordt elke beurs app uniek en weet je zeker dat jouw app naadloos aansluit bij jouw event én bij jouw bezoekers.

beurs app en huisstijl

De flexibiliteit van de beurs app betreft ook het design. Daarin is toepassing van jouw huisstijl mogelijk door middel van kleuren van verschillende onderdelen van de beurs app. Daarmee geef je de Vaya Visitor App helemaal jouw eigen touch.

Openbaar of afgeschermd?

Je kunt je gehele beurs app afschermen, zodat alleen ingelogde gebruikers toegang hebben tot jouw content. Je kunt ook een gedeelte van de app afschermen - sommige pagina's zijn dan openbaar en kunnen door iedereen worden bekeken. Dit kan voor elke pagina apart worden aangegeven. Persoonlijke content en interactie is sowieso slechts voor ingelogde gebruikers beschikbaar.

E-ticket in de beurs app

Met het e-ticket prominent in de beurs app, hoeven je bezoekers niet te zoeken in hun mail en hebben zij het toegangsbewijs bij de entree van jouw event direct bij de hand. Dit kan zelfs op de homepage van jouw beurs app. Door het ticket alleen op deze wijze te verspreiden, vergroot je de adaptatie en het gebruik van jouw app.

Persoonlijke content in de beurs app

Het persoonlijk programma of verschillende content, toegespitst op een bepaald type bezoeker? Binnen de beurs app is het allemaal mogelijk. De app maakt deel uit van het ecosysteem van Invitado en is dus gekoppeld met de gastdata in Puerto Registration System. Op basis daarvan kan differentiatie binnen de content van jouw beurs app worden aangebracht.

Beurs app en duurzaamheid

De beurs app is een duurzame keuze. Een app is een uitstekend alternatief voor drukwerk, te meer om dat de inhoud niet kan verouderen. Of ja, dat kan wel, maar je kunt de info op elk moment updaten, waarna de gebruikers van jouw beurs app weer over actuele content beschikken.

Nieuws in de beurs app

Via het CMS kun je nieuwsberichten publiceren. Hiermee zorg je voor dynamiek in de beurs app. Naast een losse nieuwssectie, kun je de berichten ook op de homepage van de beurs app plaatsen. Springt het lekker in het oog!

Alerts

In de beurs app zijn twee soorten meldingen: systeemnotificaties die automatisch worden verzonden en alerts die je handmatig (direct of uitgesteld) verstuurt. Dit doe je vanuit het CMS van de beurs app. Je kunt notificaties en alerts naar alle gebruikers of naar specifieke gebruikers(groepen) vertsturen. Zo kun je jouw bezoekers via de beurs app altijd bereiken als het moet!

Chatten in de beurs app

Binnen de beurs app kan een deelnemersoverzicht worden getoond, van waaruit onderling berichten kunnen worden uitgewisseld. Door een chat-functionaliteit toe te voegen aan jouw beurs app, vergroot je de interactie onder je bezoekers.

Meetings inplannen

De beurs app biedt de gebruikers bovendien de mogelijkheid elkaar uit te nodigen voor een ontmoeting. Voor deze meetings kun je in de beurs app meeting points definiëren. Het uitnodigingstraject is volledig geautomatiseerd.

Paginasjablonen

Er zijn in de beurs app verschillende sjablonen voor specifieke content beschikbaar. Denk aan personen en organisaties. Daarmee kun je in de beurs app sprekers, sponsors en exposanten aan je bezoekers presenteren. Tussen de verschillende onderdelen zijn wederzijdse koppelingen mogelijk.

Algemene pagina's

Je kunt zoveel pagina's aan je beurs app toevoegen als je wilt. De algemene contentpagina volstaat in vrijwel alle gevallen. Let er wel op dat je gebruikers niet overvoert met informatie. Houd je zinnen kort en je teksten beperkt.

Programma

Het programma is misschien wel het meest bekeken onderdeel van de beurs app. Geef dat dus een prominente plek in jouw app. Je kunt een algemeen programma publiceren, maar ook een persoonlijk programma. In de beurs app is dit mogelijk als wij over de sessie-aanmeldingen beschikken, bijvoorbeeld omdat wij de registratie voor jouw event hebben verzorgd.

Verzamelpagina's

Binnen de beurs app kunnen verzamelpagina's worden opgenomen. Deze overkoepelende pagina's bevatten weer onderliggende pagina's. Voor verzamelpagina's kun je kiezen of de onderliggende pagina's in de beurs app als lijst of in de vorm van tabbladen worden getoond.

Beurs app en registratie

Over registratie gesproken... Dit kan ook in de beurs app. Zelfs het boeken van programmaonderdelen is binnen de app mogelijk. De geboekte onderdelen, sessies of workshops worden dan direct op de persoonlijke pagina van de gebruiker getoond en in de registratiedatabase van Puerto verwerkt.

De beurs app als wegwijzer

Een plattegrond van de event locatie, dat is handig. In de beurs app kan dit een statische plattegrond zijn (een afbeelding, die zoomable is), maar ook een dynamische plattegrond kan in de beurs app worden geëmbed. Hierbij kunnen koppelingen worden aangebracht met de content in het CMS.

Bookmarks en rating

Pagina's binnen jouw beurs app kunnen door de gebruiker worden gebookmarkt. Zo vinden zij deze content eenvoudig terug. Daarnaast kunnen sessies en sprekers van een rating worden voorzien. In de beurs app geven gebruikers met 1 tot 5 sterren aan hoe ze betreffende onderdeel waarderen. Vanzelfsprekend worden deze ratings opgeslagen en via downloads beschikbaar gemaakt.

Social timeline

De beurs app kan worden voorzien van een zogenaamde Social timeline. Hierop kunnen gebruikers zelf teksten en foto's plaatsen. Andere gebruikers kunnen deze posts vervolgens liken of op de berichten reageren. Zo wordt de beurs app lekker interactief.

Matchmaking via de beurs app

De beurs app is de perfecte ijsbreker. De app kan worden voorzien van een matchmaking tool waarmee gebruikers heel laagdrempelig gelijkgestemden kunnen vinden. In de beurs app doen ze dit namelijk aan de hand van foto's. Per set kiezen ze de afbeelding die het beste bij ze past. Onze algoritmen doen de rest.

Live-interactie tijdens sessies

Een live poll tijdens een sessie, waarvan de uitslag op de schermen in de zaal wordt getoond. In de beurs app kunnen je bezoekers meedoen. Ook de deelnemers thuis als je een hybride event organiseert waarvoor je ons online eventplatform gebruikt. Tegelijkertijd dezelfde interactie, thuis en op locatie!