Hybride event app

Informatie, live-interactie, matchmaking en nog veel meer netwerktools in onze hybride event app: de veelzijdige Vaya Visitor App.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Onze hybride event app is de universele maar tegelijkertijd extreem flexibele appgrade voor elke hybride beurs, elk hybride congres en elk hybride event!

Universele hybride event app, interactie op maat

Met onze hybride event app deel je niet alleen alle belangrijke informatie over jouw event, maar voeg je ook interactie toe. In de universele web-app kunnen je bezoekers met elkaar chatten, eenvoudig afspraken inplannen en netwerken op basis van matchmaking, maar kunnen ze tijdens sessies ook deelnemen aan bijvoorbeeld polls. Als je een hybride event organiseert, dan slaat de hybride event app een effectieve brug tussen de bezoekers in de zaal en de deelnemers thuis.

Wat kan die hybride event app dan allemaal?

Welke van de talloze functionaliteiten van de hybride event app jij inzet, is aan jou. In overleg met onze specialisten stellen we de voor jouw hybride event perfecte combinatie van informatie en interactie samen. We hebben alle mogelijkheden van onze hybride event app voor je op een rijtje gezet.

De hybride event app: ontdek wat-ie kan!
hybride event app - Configuratie en content cms

Configuratie en content

Binnen de Vaya Visitor App geven onze specialisten jouw event vorm: ze configureren de hybride event app en passen jouw huisstijl toe. De content beheer je helemaal zelf, in een gebruiksvriendelijk, speciaal voor de hybride event app door ons ontwikkeld CMS. Alle wijzigingen die je aanbrengt zijn in de hybrideevent app direct zichtbaar. Het is zelfs mogelijk vanuit de gastdata persoonlijke content te tonen, zoals een persoonlijk programma en het eigen e-ticket. User generated content? Dat kan ook, door de social timeline in te zetten!

hybride event app - Geschikt voor alle devices responsive

Geschikt voor alle devices

Via een directe link per hybride event app of zelfs gebruiker, krijgen je bezoekers toegang tot jouw eigen app binnen de omgeving van onze Vaya Visitor App. De hybride event app is een universele web-applicatie die op alle denkbare mobiele devices te gebruiken is.

hybride event app - Live interactie poll

Live interactie, ook hybride

Via de hybride event app kunnen je bezoekers in de zaal deelnemen aan bijvoorbeeld een live poll. Organiseer je een hybride event, dan doen de bezoekers thuis via ons eventplatform gelijktijdig mee met diezelfde poll. Ook chats en Q&A zijn voor alle bezoekers en deelnemers simultaan beschikbaar. Resultaten kunnen op schermen in de zaal worden getoond en in de stream worden verwerkt. Zo zorgt jouw hybride event app voor verbinding.

Lees meer over ons eventplatform
hybride event app - matchmaking

Hybride event app, hybride matchmaking

Vaya verbindt. De hybride event app kan worden voorzien van matchmaking. Op basis van een persoonlijke fotoselectie (heel laagdrempelig!) gaan onze algoritmes aan het werk. Dat resulteert vrijwel direct in een lijst met matches. Vanuit deze dynamische lijst in de hybride event app kunnen je gasten met één druk op de knop connecten: door een chat te starten of een ontmoeting voor te stellen. Effectieve interactie in de hybride event app, voor en tijdens jouw hybride event!

Bekijk de matchmaking demo app
hybride event app - Sessies boeken

Sessies boeken

Zijn er tijdens jouw event boekbare sessies? Dan kunnen de gebruikers zich hiervoor in de hybride event app aan- en afmelden. De aanmeldingen worden gesynchroniseerd met het registratiesysteem, waarbij de beschikbare zaalcapaciteit uiteraard nauwlettend wordt gemonitord.

hybride event app - dataveiligheid

The Power of Puerto

De Vaya Visitor App is als los product inzetbaar, maar de hybride event app maakt gebruik van ons solide Puerto Registration System. Onze software en servers voldoen aan alle eisen die de AVG en onze ISO 27001-certificering stellen. Daarmee is de veiligheid van de persoonlijke informatie van de gebruikers en de beschikbaarheid van software en data gegarandeerd.

Meer weten over de hybride event app?

expand_more
Bel of mail ons!
Een hybride event app, wat is dat?

In een hybride event app op hun telefoon, vinden je gasten alles over jouw event. Zo hebben zij alle informatie bij de hand. Maar een hybride event app is meer, en kan ook verbinden. Via interactie en netwerk tools bijvoorbeeld.

Soorten hybride event apps

Er zijn apps voor Android (Google) en iOS (Apple), die elk hun eigen voorwaarden stellen. Bovendien zijn er telefoons (denk aan Huawei) met een eigen app store. Jouw hybride event app zal bij ons daarom de vorm van een web-app krijgen. Deze is browser-based en universeel. Dat maakt jouw hybride event app voor alle devices geschikt.

De configuratie van jouw hybride event app

De talloze beproefde elementen waaruit jouw hybride event app kan bestaan, staan redelijk vast. Of en hoe je ze in jouw hybride event app inzet, is aan jouw. Op basis van jouw voorkeuren en de best practices voor jouw type event, configureert jouw dedicated specialist jouw optimaal inzetbare hybride event app. Daarna kun jij in het CMS aan de slag.

Hybride event app en CMS

Samen met de hybride event app ontwikkelden we het gebruiksvriendelijke CMS waarin jij zelf je content (teksten en afbeeldingen) kunt plaatsen en beheren. Dit CMS is dus geheel toegespitst op jouw hybride event app, en werken in deze beheeromgeving is heel makkelijk. Wijzigingen zijn bovendien direct zichtbaar. Er zijn tutorials beschikbaar.

Flexibiliteit staat voorop

Voor jouw hybride event app zijn eindeloos veel functionaliteiten beschikbaar, waarbinnen ook nog eens eindeloos veel differentiatie mogelijk is. Zo wordt elke hybride event app uniek en weet je zeker dat jouw app naadloos aansluit bij jouw event én bij jouw bezoekers.

hybride event app en huisstijl

De flexibiliteit van de hybride event app betreft ook het design. Daarin is toepassing van jouw huisstijl mogelijk door middel van kleuren van verschillende onderdelen van de hybride event app. Daarmee geef je de Vaya Visitor App helemaal jouw eigen touch.

Openbaar of afgeschermd?

Je kunt je gehele hybride event app afschermen, zodat alleen ingelogde gebruikers toegang hebben tot jouw content. Je kunt ook een gedeelte van de app afschermen - sommige pagina's zijn dan openbaar en kunnen door iedereen worden bekeken. Dit kan voor elke pagina apart worden aangegeven. Persoonlijke content en interactie is sowieso slechts voor ingelogde gebruikers beschikbaar.

E-ticket in de hybride event app

Met het e-ticket prominent in de hybride event app, hoeven je bezoekers niet te zoeken in hun mail en hebben zij het toegangsbewijs bij de entree van jouw event direct bij de hand. Dit kan zelfs op de homepage van jouw hybride event app. Door het ticket alleen op deze wijze te verspreiden, vergroot je de adaptatie en het gebruik van jouw app.

Persoonlijke content in de hybride event app

Het persoonlijk programma of verschillende content, toegespitst op een bepaald type bezoeker? Binnen de hybride event app is het allemaal mogelijk. De app maakt deel uit van het ecosysteem van Invitado en is dus gekoppeld met de gastdata in Puerto Registration System. Op basis daarvan kan differentiatie binnen de content van jouw hybride event app worden aangebracht.

Hybride event app en duurzaamheid

De hybride event app is een duurzame keuze. Een app is een uitstekend alternatief voor drukwerk, te meer om dat de inhoud niet kan verouderen. Of ja, dat kan wel, maar je kunt de info op elk moment updaten, waarna de gebruikers van jouw hybride event app weer over actuele content beschikken.

Nieuws in de hybride event app

Via het CMS kun je nieuwsberichten publiceren. Hiermee zorg je voor dynamiek in de hybride event app. Naast een losse nieuwssectie, kun je de berichten ook op de homepage van de hybride event app plaatsen. Springt het lekker in het oog!

Alerts

In de hybride event app zijn twee soorten meldingen: systeemnotificaties die automatisch worden verzonden en alerts die je handmatig (direct of uitgesteld) verstuurt. Dit doe je vanuit het CMS van de hybride event app. Je kunt notificaties en alerts naar alle gebruikers of naar specifieke gebruikers(groepen) vertsturen. Zo kun je jouw bezoekers via de hybride event app altijd bereiken als het moet!

Chatten in de hybride event app

Binnen de hybride event app kan een deelnemersoverzicht worden getoond, van waaruit onderling berichten kunnen worden uitgewisseld. Door een chat-functionaliteit toe te voegen aan jouw hybride event app, vergroot je de interactie onder je bezoekers.

Meetings inplannen

De hybride event app biedt de gebruikers bovendien de mogelijkheid elkaar uit te nodigen voor een ontmoeting. Voor deze meetings kun je in de hybride event app meeting points definiëren. Het uitnodigingstraject is volledig geautomatiseerd.

Paginasjablonen

Er zijn in de hybride event app verschillende sjablonen voor specifieke content beschikbaar. Denk aan personen en organisaties. Daarmee kun je in de hybride event app sprekers, sponsors en exposanten aan je bezoekers presenteren. Tussen de verschillende onderdelen zijn wederzijdse koppelingen mogelijk.

Algemene pagina's

Je kunt zoveel pagina's aan je hybride event app toevoegen als je wilt. De algemene contentpagina volstaat in vrijwel alle gevallen. Let er wel op dat je gebruikers niet overvoert met informatie. Houd je zinnen kort en je teksten beperkt.

Programma

Het programma is misschien wel het meest bekeken onderdeel van de hybride event app. Geef dat dus een prominente plek in jouw app. Je kunt een algemeen programma publiceren, maar ook een persoonlijk programma. In de hybride event app is dit mogelijk als wij over de sessie-aanmeldingen beschikken, bijvoorbeeld omdat wij de registratie voor jouw event hebben verzorgd.

Verzamelpagina's

Binnen de hybride event app kunnen verzamelpagina's worden opgenomen. Deze overkoepelende pagina's bevatten weer onderliggende pagina's. Voor verzamelpagina's kun je kiezen of de onderliggende pagina's in de hybride event app als lijst of in de vorm van tabbladen worden getoond.

Hybride event app en registratie

Over registratie gesproken... Dit kan ook in de hybride event app. Zelfs het boeken van programmaonderdelen is binnen de app mogelijk. De geboekte onderdelen, sessies of workshops worden dan direct op de persoonlijke pagina van de gebruiker getoond en in de registratiedatabase van Puerto verwerkt.

De hybride event app als wegwijzer

Een plattegrond van de event locatie, dat is handig. In de hybride event app kan dit een statische plattegrond zijn (een afbeelding, die zoomable is), maar ook een dynamische plattegrond kan in de hybride event app worden geëmbed. Hierbij kunnen koppelingen worden aangebracht met de content in het CMS.

Bookmarks en rating

Pagina's binnen jouw hybride event app kunnen door de gebruiker worden gebookmarkt. Zo vinden zij deze content eenvoudig terug. Daarnaast kunnen sessies en sprekers van een rating worden voorzien. In de hybride event app geven gebruikers met 1 tot 5 sterren aan hoe ze betreffende onderdeel waarderen. Vanzelfsprekend worden deze ratings opgeslagen en via downloads beschikbaar gemaakt.

Social timeline

De hybride event app kan worden voorzien van een zogenaamde Social timeline. Hierop kunnen gebruikers zelf teksten en foto's plaatsen. Andere gebruikers kunnen deze posts vervolgens liken of op de berichten reageren. Zo wordt de hybride event app lekker interactief.

Matchmaking via de hybride event app

De hybride event app is de perfecte ijsbreker. De app kan worden voorzien van een matchmaking tool waarmee gebruikers heel laagdrempelig gelijkgestemden kunnen vinden. In de hybride event app doen ze dit namelijk aan de hand van foto's. Per set kiezen ze de afbeelding die het beste bij ze past. Onze algoritmen doen de rest.

Live-interactie tijdens sessies

Een live poll tijdens een sessie, waarvan de uitslag op de schermen in de zaal wordt getoond. In de hybride event app kunnen je bezoekers meedoen. Ook de deelnemers thuis als je een hybride event organiseert waarvoor je ons online eventplatform gebruikt. Tegelijkertijd dezelfde interactie, thuis en op locatie!