Congresapp

Informatie, live-interactie én matchmaking in onze congresapp: de veelzijdige Vaya Visitor App.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Onze congresapp is de universele maar tegelijkertijd extreem flexibele appgrade voor elk congres!

Universele congresapp, interactie op maat

Met onze congresapp deel je niet alleen alle belangrijke informatie over jouw congres, maar voeg je ook interactie toe. In de universele web-app kunnen je bezoekers met elkaar chatten, eenvoudig afspraken inplannen en netwerken op basis van matchmaking, maar kunnen ze tijdens sessies ook deelnemen aan bijvoorbeeld polls. Als je een hybride congres organiseert, dan slaat de congresapp een effectieve brug tussen de bezoekers in de zaal en de deelnemers thuis.

Wat kan die congresapp dan allemaal?

Welke van de talloze functionaliteiten van de congresapp jij inzet, is aan jou. In overleg met onze specialisten stellen we de voor jouw congres perfecte combinatie van informatie en interactie samen. We hebben alle mogelijkheden van onze congresapp voor je op een rijtje gezet.

De congresapp: dit kan-ie!
congresapp - Configuratie en content cms

Configuratie en content

Binnen de Vaya Visitor App geven onze specialisten jouw congres vorm: ze configureren de congresapp en passen jouw huisstijl toe. De content beheer je helemaal zelf, in een gebruiksvriendelijk, speciaal voor de congresapp door ons ontwikkeld CMS. Alle wijzigingen die je aanbrengt zijn in de congresapp direct zichtbaar. Het is zelfs mogelijk vanuit de gastdata persoonlijke content te tonen, zoals een persoonlijk programma en het eigen e-ticket. User generated content? Dat kan ook, door de social timeline in te zetten!

congresapp - Geschikt voor alle devices responsive

Geschikt voor alle devices

Via een directe link per congresapp of zelfs gebruiker, krijgen je bezoekers toegang tot jouw eigen app binnen de omgeving van onze Vaya Visitor App. De Vaya congresapp is een universele web-applicatie die op alle denkbare mobiele devices te gebruiken is.

congresapp - Live interactie poll

Live interactie, ook hybride

Via de congresapp kunnen je bezoekers in de zaal deelnemen aan bijvoorbeeld een live poll. Organiseer je een hybride congres, dan doen de bezoekers thuis via ons eventplatform gelijktijdig mee met diezelfde poll. Ook chats en Q&A zijn voor alle bezoekers en deelnemers simultaan beschikbaar. Resultaten kunnen op schermen in de zaal worden getoond en in de stream worden verwerkt. Zo zorgt jouw congresapp voor verbinding.

Lees meer over ons eventplatform
congresapp - matchmaking

De congresapp met matchmaking

De Vaya congresapp verbindt. De congresapp kan worden voorzien van matchmaking. Op basis van een persoonlijke fotoselectie (heel laagdrempelig!) gaan onze algoritmes aan het werk. Dat resulteert vrijwel direct in een lijst met matches. Vanuit deze dynamische lijst in de congresapp kunnen je gasten met één druk op de knop connecten: door een chat te starten of een ontmoeting voor te stellen. Effectieve interactie in de congresapp, voor en tijdens jouw event!

Bekijk de demo app!
congresapp - Sessies boeken

Sessies boeken

Zijn er tijdens jouw congres boekbare sessies? Dan kunnen de gebruikers zich hiervoor in de congresapp aan- en afmelden. De aanmeldingen worden gesynchroniseerd met het registratiesysteem, waarbij de beschikbare zaalcapaciteit uiteraard nauwlettend wordt gemonitord.

congresapp - dataveiligheid

The Power of Puerto

De Vaya Visitor App is als los product inzetbaar, maar de congresapp maakt gebruik van ons solide Puerto Registration System. Onze software en servers voldoen aan alle eisen die de AVG en onze ISO 27001-certificering stellen. Daarmee is de veiligheid van de persoonlijke informatie van de gebruikers en de beschikbaarheid van software en data gegarandeerd.

Meer weten over de congresapp?

expand_more
Bel of mail ons!
Een congresapp, wat is dat?

In een congresapp op hun telefoon, vinden je gasten alles over jouw event. Zo hebben zij alle informatie bij de hand. Maar een congresapp is meer, en kan ook verbinden. Via interactie en netwerk tools bijvoorbeeld.

Soorten congresapps

Er zijn apps voor Android (Google) en iOS (Apple), die elk hun eigen voorwaarden stellen. Bovendien zijn er telefoons (denk aan Huawei) met een eigen app store. Jouw congresapp zal bij ons daarom de vorm van een web-app krijgen. Deze is browser-based en universeel. Dat maakt jouw congresapp voor alle devices geschikt.

De configuratie van jouw congresapp

De talloze beproefde elementen waaruit jouw congresapp kan bestaan, staan redelijk vast. Of en hoe je ze in jouw congresapp inzet, is aan jouw. Op basis van jouw voorkeuren en de best practices voor jouw type event, configureert jouw dedicated specialist jouw optimaal inzetbare congresapp. Daarna kun jij in het CMS aan de slag.

Congresapp en CMS

Samen met de congresapp ontwikkelden we het gebruiksvriendelijke CMS waarin jij zelf je content (teksten en afbeeldingen) kunt plaatsen en beheren. Dit CMS is dus geheel toegespitst op jouw congresapp, en werken in deze beheeromgeving is heel makkelijk. Wijzigingen zijn bovendien direct zichtbaar. Er zijn tutorials beschikbaar.

Flexibiliteit staat voorop

Voor jouw congresapp zijn eindeloos veel functionaliteiten beschikbaar, waarbinnen ook nog eens eindeloos veel differentiatie mogelijk is. Zo wordt elke congresapp uniek en weet je zeker dat jouw app naadloos aansluit bij jouw event én bij jouw bezoekers.

congresapp en huisstijl

De flexibiliteit van de congresapp betreft ook het design. Daarin is toepassing van jouw huisstijl mogelijk door middel van kleuren van verschillende onderdelen van de congresapp. Daarmee geef je de Vaya Visitor App helemaal jouw eigen touch.

Openbaar of afgeschermd?

Je kunt je gehele congresapp afschermen, zodat alleen ingelogde gebruikers toegang hebben tot jouw content. Je kunt ook een gedeelte van de app afschermen - sommige pagina's zijn dan openbaar en kunnen door iedereen worden bekeken. Dit kan voor elke pagina apart worden aangegeven. Persoonlijke content en interactie is sowieso slechts voor ingelogde gebruikers beschikbaar.

E-ticket in de congresapp

Met het e-ticket prominent in de congresapp, hoeven je bezoekers niet te zoeken in hun mail en hebben zij het toegangsbewijs bij de entree van jouw event direct bij de hand. Dit kan zelfs op de homepage van jouw congresapp. Door het ticket alleen op deze wijze te verspreiden, vergroot je de adaptatie en het gebruik van jouw app.

Persoonlijke content in de congresapp

Het persoonlijk programma of verschillende content, toegespitst op een bepaald type bezoeker? Binnen de congresapp is het allemaal mogelijk. De app maakt deel uit van het ecosysteem van Invitado en is dus gekoppeld met de gastdata in Puerto Registration System. Op basis daarvan kan differentiatie binnen de content van jouw congresapp worden aangebracht.

Congresapp en duurzaamheid

De congresapp is een duurzame keuze. Een app is een uitstekend alternatief voor drukwerk, te meer om dat de inhoud niet kan verouderen. Of ja, dat kan wel, maar je kunt de info op elk moment updaten, waarna de gebruikers van jouw congresapp weer over actuele content beschikken.

Nieuws in de congresapp

Via het CMS kun je nieuwsberichten publiceren. Hiermee zorg je voor dynamiek in de congresapp. Naast een losse nieuwssectie, kun je de berichten ook op de homepage van de congresapp plaatsen. Springt het lekker in het oog!

Alerts

In de congresapp zijn twee soorten meldingen: systeemnotificaties die automatisch worden verzonden en alerts die je handmatig (direct of uitgesteld) verstuurt. Dit doe je vanuit het CMS van de congresapp. Je kunt notificaties en alerts naar alle gebruikers of naar specifieke gebruikers(groepen) vertsturen. Zo kun je jouw bezoekers via de congresapp altijd bereiken als het moet!

Chatten in de congresapp

Binnen de congresapp kan een deelnemersoverzicht worden getoond, van waaruit onderling berichten kunnen worden uitgewisseld. Door een chat-functionaliteit toe te voegen aan jouw congresapp, vergroot je de interactie onder je bezoekers.

Meetings inplannen

De congresapp biedt de gebruikers bovendien de mogelijkheid elkaar uit te nodigen voor een ontmoeting. Voor deze meetings kun je in de congresapp meeting points definiëren. Het uitnodigingstraject is volledig geautomatiseerd.

Paginasjablonen

Er zijn in de congresapp verschillende sjablonen voor specifieke content beschikbaar. Denk aan personen en organisaties. Daarmee kun je in de congresapp sprekers, sponsors en exposanten aan je bezoekers presenteren. Tussen de verschillende onderdelen zijn wederzijdse koppelingen mogelijk.

Algemene pagina's

Je kunt zoveel pagina's aan je congresapp toevoegen als je wilt. De algemene contentpagina volstaat in vrijwel alle gevallen. Let er wel op dat je gebruikers niet overvoert met informatie. Houd je zinnen kort en je teksten beperkt.

Programma

Het programma is misschien wel het meest bekeken onderdeel van de congresapp. Geef dat dus een prominente plek in jouw app. Je kunt een algemeen programma publiceren, maar ook een persoonlijk programma. In de congresapp is dit mogelijk als wij over de sessie-aanmeldingen beschikken, bijvoorbeeld omdat wij de registratie voor jouw event hebben verzorgd.

Verzamelpagina's

Binnen de congresapp kunnen verzamelpagina's worden opgenomen. Deze overkoepelende pagina's bevatten weer onderliggende pagina's. Voor verzamelpagina's kun je kiezen of de onderliggende pagina's in de congresapp als lijst of in de vorm van tabbladen worden getoond.

Congresapp en registratie

Over registratie gesproken... Dit kan ook in de congresapp. Zelfs het boeken van programmaonderdelen is binnen de app mogelijk. De geboekte onderdelen, sessies of workshops worden dan direct op de persoonlijke pagina van de gebruiker getoond en in de registratiedatabase van Puerto verwerkt.

De congresapp als wegwijzer

Een plattegrond van de event locatie, dat is handig. In de congresapp kan dit een statische plattegrond zijn (een afbeelding, die zoomable is), maar ook een dynamische plattegrond kan in de congresapp worden geëmbed. Hierbij kunnen koppelingen worden aangebracht met de content in het CMS.

Bookmarks en rating

Pagina's binnen jouw congresapp kunnen door de gebruiker worden gebookmarkt. Zo vinden zij deze content eenvoudig terug. Daarnaast kunnen sessies en sprekers van een rating worden voorzien. In de congresapp geven gebruikers met 1 tot 5 sterren aan hoe ze betreffende onderdeel waarderen. Vanzelfsprekend worden deze ratings opgeslagen en via downloads beschikbaar gemaakt.

Social timeline

De congresapp kan worden voorzien van een zogenaamde Social timeline. Hierop kunnen gebruikers zelf teksten en foto's plaatsen. Andere gebruikers kunnen deze posts vervolgens liken of op de berichten reageren. Zo wordt de congresapp lekker interactief.

Matchmaking via de congresapp

De congresapp is de perfecte ijsbreker. De app kan worden voorzien van een matchmaking tool waarmee gebruikers heel laagdrempelig gelijkgestemden kunnen vinden. In de congresapp doen ze dit namelijk aan de hand van foto's. Per set kiezen ze de afbeelding die het beste bij ze past. Onze algoritmen doen de rest.

Live-interactie tijdens sessies

Een live poll tijdens een sessie, waarvan de uitslag op de schermen in de zaal wordt getoond. In de congresapp kunnen je bezoekers meedoen. Ook de deelnemers thuis als je een hybride event organiseert waarvoor je ons online eventplatform gebruikt. Tegelijkertijd dezelfde interactie, thuis en op locatie!