Badges printen

Razendsnel gepersonaliseerde badges printen met Saludo Scanning & Badges.

Informatie aanvragen Online demo aanvragen
badges printen badges printen badges printen

Badges printen en tickets scannen bij de entree van jouw event, met de Saludo scan-app of met onze scanstations en badgeprinters.

badges printen verschillende soorten
badges printen succes
badges printen snel en voordelig
badges printen

Razendsnel een badge voor elke bezoeker

Of je nu gebruik maakt van onze mobiele scan-app of onze scanstations inzet en on demand de mooiste gepersonaliseerde full colour badges print: met onze flexibele oplossingen voor registratie op locatie en bagdges printen zijn je bezoekers binnen voor je het weet. Onze registratiespecialisten helpen je met een solide scan- en printoplossing die volledig is afgestemd op jouw event. Daarmee én met de badges maak je een perfecte eerste indruk!

 

The Power of Puerto: AVG en ISO 27001 proof

Tijdens het scannen en printen staat Saludo continu in verbinding met Puerto Registration System, de veilige thuishaven van al jouw data en het vertrekpunt van al je statistieken en rapportages. AVG en ISO 27001 proof, waardoor de veiligheid en de beschikbaarheid van jouw data gegarandeerd is.

Badges printen en tickets scannen, de mogelijkheden

Badges printen voor de bezoekers van jouw event kan op heel veel manieren. Met Saludo Scanning & Badges bieden we je een manier die past bij jouw event. De vele posibilidades van onze applicatie en de specificatie van de badges hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lees meer over badges en scannen
badges printen - compacte scanstations

Compacte scanstations

Onze compacte en gebruiksvriendelijke scanstations bestaan uit een laptop en een scanner. Onze 'medewerker eerste indruk' plaatst ze, sluit ze voor je aan en instrueert jouw scanmedewerkers. Zij loggen in met een QR-code (makkelijk én veilig) en daarna gaat het scannen van de geprinte en op smartphone getoonde e-tickets razendsnel. Zelfs als internet even wegvalt, kan het scannen gewoon doorgaan. Badges printen? Dan voorzien we de scanstations van een professionele en representatieve print-oplossing.

badges printen - de mobiele scan-app

De mobiele scan-app

Ga je geen badges printen en is jouw event zonder badges, of heb je extra scanlocaties (bijvoorbeeld bij sessies)? Dan is onze mobiele scan-app een perfecte oplossing. Deze app draait op elke gangbare smartphone (of op door ons geleverde handscanners), biedt dezelfde functionaliteiten als de software van onze scanstations en werkt zelfs offline.

badges printen - slimme opties

Slimme opties

Een notificatie zodra er een VIP arriveert? Of niet te missen meldingen over welke kleur lanyard een gast dient te ontvangen? ¡Vamos! Met een geavanceerde zoekfunctie kunnen zelfs gasten die hun e-ticket niet bij zich hebben snel en doeltreffend worden geholpen.

badges printen - gepersonaliseerde badges

Badges die gezien mogen worden

Op locatie muy rápido gepersonaliseerde labels printen, die op jouw badgekaarten worden geplakt? Of... kies je voor onze praktische ExpoBadges, die geheel on demand full colour uit onze professionele printers rollen? Samen met jou bepalen we welke gegevens geprint worden en kiezen we de badgeoplossing die bij jouw event en bij jouw bezoekers past. Want badges printen, daarin zijn we gespecialiseerd!

Bekijk de badge-specificaties
badges printen met live statistieken

Live statistieken

Alle scanactiviteiten worden gelogd. Via het dashboard van Saludo kun je de inloop van je gasten nauwgezet monitoren en zie je hoeveel badges er geprint zijn. In één oogopslag zie je hoeveel gasten er nog verwacht worden en hoeveel bezoekers er inmiddels naar binnen zijn gescand en van een badge zijn voorzien. Dit dashboard is via een unieke url te benaderen en dus ook op je smartphone te bekijken.

badges printen - aPI koppeling data live synchronisatie ticketshops

Een andere ticketshop-leverancier? Geen probleem!

Onze scansoftware maakt gebruik van de gastdata uit ons eigen registratiesysteem, maar kan ook in combinación met externe ticketshops worden gebruikt. Via onze API sluiten we onder meer Eventbrite, CM.com, Swoogo en HubSpot probleemloos aan. Zelfs als de badges al uit de printers rollen, kan jouw ticketverkoop gewoon doorgaan en wordt de data continuamente gesynchroniseerd.

Meer weten over badges printen?

expand_more
Bel of mail ons!
Wat is er nodig voor badges printen?

Badges printen begint met een registratiedatabase en een internetverbinding. Door op naam te zoeken, kun je alle online geregistreerde bezoekers ook op locatie naar binnen scannen. Maar dat is natuurlijk niet hoe wij badges printen voor ons zien...

Badges printen en scanners

Door de laptops te voorzien van scanners, wordt badges printen opeens razendsnel. De e-tickets van de bezoekers zijn voorzien van een een QR-code en door die te scannen wordt de aanwezigheid van de gast geregistreerd. Next!

Onze apps voor badges printen

Zowel voor Android (Google) als voor iOS (Apple) hebben wij een app beschikbaar die scansstations overbodig maakt. Deze app doet tijdens badges printen namelijk hetzelfde: QR-codes scannen en de aanwezigheid registreren in het systeem. Heel handig.

Scannen zonder internet

Valt tijdens badges printen internet weg? Geen nood! Het scannen kan dan gewoon doorgaan en de badges printen komt niet in gevaar. Zodra de internetverbinding weer beschikbaar is, wordt de scandata weer met de centrale database gesynchroniseerd.

Badges printen tijdens badges printen

Zeker bij beurzen en congressen is badges printen pas compleet met een fraaie bezoekersbadge. Om dat mogelijk te maken voorzien we onze scanstations van professionele printers. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Welke badge-oplossing kies jij?

Labels printen

Dit is en blijft onze populairste oplossing: jij zorgt voor badges en keychords, wij zorgen ervoor dat er tijdens de badges printen gepersonaliseerde labels worden geprint die door jouw hostessen op de badge kunnen worden geplakt. Snel, voordelig en zeer functioneel.

On demand printen tijdens badges printen

Met onze ExpoBadge-printers wordt tijdens de badges printen de gehele badge geprint. Dus het full colour design én de gepersonaliseerde data. Zo blijf jij nooit met overtollig drukwerk zitten en wordt voorkomen dat je te weinig badges blijkt te hebben besteld.

VIP-alert tijdens badges printen

Onze scanstations kunnen de hostessen duidelijk maken dat er een VIP voor de deur staat of een andere zogenaamde 'blinker' tonen voor bepaalde gasten of gastgroepen. Handig als je bijvoorbeeld verschillende kleuren lanyards gebruikt.

badges printen statistieken

Alle scanactiviteiten worden gelogd. Via het dashboard van Saludo kun je de inloop van je gasten nauwgezet monitoren. In één oogopslag zie je hoeveel gasten er nog verwacht worden en hoeveel bezoekers er inmiddels naar binnen zijn gescand. Dit dashboard is via een unieke url te benaderen en dus ook op je smartphone te bekijken.

Alle opties voor badges printen

Op ons en onze ervaren specialisten kun je rekenenen, als het om badges printen gaat. Op deze pagina vind je een overzicht van alle functionaliteiten en specialiteiten, maar er kan natuurlijk nog veel meer. Neem voor specifieke wensen omtrent badges printen even contact met ons op!

Badges printen met pistoolscanners

Met onze draadloze handscanners met pistoolgrip (all-in-ones, dus scanner en Android-pc in één) scan je de bezoekers tijdens de badges printen razendsnel naar binnen. Deze mooie oplossing is niet mogelijk in combinatie met het printen van badges.