Netwerk eventapp

Informatie, live-interactie én natuurlijk netwerk tools op basis van matchmaking in onze netwerk eventapp: de veelzijdige Vaya Visitor App.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Onze netwerk eventapp met laagdrempelige matchmaking is de universele maar tegelijkertijd extreem flexibele appgrade voor elke beurs, elk congres en ieder event.

Universele netwerk eventapp, interactie op maat

Met onze netwerk eventapp deel je niet alleen alle belangrijke informatie over je event, maar voeg je ook interactie toe. In de universele web-app kunnen je bezoekers met elkaar chatten, eenvoudig afspraken inplannen en uiteraard netwerken (eventueel na inzet van onze laagdrempelige matchmaking tool), maar kunnen ze tijdens sessies ook deelnemen aan bijvoorbeeld polls. Als je een hybride event organiseert, dan slaat de netwerk eventapp een effectieve brug tussen de bezoekers in de zaal en de deelnemers thuis.

Wat kan die netwerk eventapp dan allemaal?

Welke van de talloze functionaliteiten van de netwerk eventapp met matchmaking jij inzet, is aan jou. In overleg met onze specialisten stellen we de voor jouw event perfecte combinatie van informatie en interactie samen. We hebben alle mogelijkheden van onze netwerk eventapp voor je op een rijtje gezet.

De netwerk eventapp: dit kan-ie!
netwerk eventapp - Configuratie en content cms

Configuratie en content

Binnen de Vaya Visitor App geven onze specialisten jouw event vorm: ze configureren de netwerk eventapp en passen jouw huisstijl toe. De content beheer je helemaal zelf, in een gebruiksvriendelijk, speciaal voor de netwerk eventapp door ons ontwikkeld CMS. Alle wijzigingen die je aanbrengt zijn in de netwerk eventapp direct zichtbaar. Het is zelfs mogelijk vanuit de gastdata persoonlijke content te tonen, zoals een persoonlijk programma en het eigen e-ticket. User generated content? Dat kan ook, door de social timeline in te zetten!

netwerk eventapp - Geschikt voor alle devices responsive

Geschikt voor alle devices

Via een directe link per netwerk eventapp of zelfs gebruiker, krijgen je bezoekers toegang tot jouw eigen app binnen de omgeving van onze Vaya Visitor App. De Vaya netwerk eventapp is een universele web-applicatie die op alle denkbare mobiele devices te gebruiken is.

netwerk eventapp - Live interactie poll

Live interactie, ook hybride

Via de netwerk eventapp kunnen je bezoekers in de zaal deelnemen aan bijvoorbeeld een live poll. Organiseer je een hybride event, dan doen de bezoekers thuis via ons eventplatform gelijktijdig mee met diezelfde poll. Ook chats en Q&A zijn voor alle bezoekers en deelnemers simultaan beschikbaar. Resultaten kunnen op schermen in de zaal worden getoond en in de stream worden verwerkt. Zo zorgt jouw netwerk eventapp voor verbinding.

Lees meer over ons eventplatform
netwerk eventapp - matchmaking netwerken

De netwerk eventapp met matchmaking

Vaya verbindt. De netwerk eventapp kan worden voorzien van matchmaking. Op basis van een persoonlijke fotoselectie (heel laagdrempelig!) gaan onze algoritmes aan het werk. Dat resulteert vrijwel direct in een lijst met matches. Vanuit deze dynamische lijst in de netwerk eventapp kunnen je gasten met één druk op de knop connecten: door een chat te starten of een ontmoeting voor te stellen. Effectieve interactie in de netwerk eventapp, voor en tijdens jouw netwerk event!

Bekijk de matchmaking demo app
netwerk eventapp - Sessies boeken

Sessies boeken

Zijn er tijdens jouw event boekbare sessies? Dan kunnen de gebruikers zich hiervoor in de netwerk eventapp aan- en afmelden. De aanmeldingen worden gesynchroniseerd met het registratiesysteem, waarbij de beschikbare zaalcapaciteit uiteraard nauwlettend wordt gemonitord.

netwerk eventapp - dataveiligheid

The Power of Puerto

De Vaya Visitor App is als los product inzetbaar, maar de netwerk eventapp maakt gebruik van ons solide Puerto Registration System. Onze software en servers voldoen aan alle eisen die de AVG en onze ISO 27001-certificering stellen. Daarmee is de veiligheid van de persoonlijke informatie van de gebruikers en de beschikbaarheid van software en data gegarandeerd.

Meer weten over de netwerk eventapp?

expand_more
Bel of mail ons!
Een netwerk eventapp, wat is dat?

In een netwerk eventapp op hun telefoon, vinden je gasten alles over jouw event. Zo hebben zij alle informatie bij de hand. Maar een netwerk eventapp is meer, en kan ook verbinden. Via interactie en netwerk tools bijvoorbeeld.

Soorten netwerk eventapps

Er zijn apps voor Android (Google) en iOS (Apple), die elk hun eigen voorwaarden stellen. Bovendien zijn er telefoons (denk aan Huawei) met een eigen app store. Jouw netwerk eventapp zal bij ons daarom de vorm van een web-app krijgen. Deze is browser-based en universeel. Dat maakt jouw netwerk eventapp voor alle devices geschikt.

De configuratie van jouw netwerk eventapp

De talloze beproefde elementen waaruit jouw netwerk eventapp kan bestaan, staan redelijk vast. Of en hoe je ze in jouw netwerk eventapp inzet, is aan jouw. Op basis van jouw voorkeuren en de best practices voor jouw type event, configureert jouw dedicated specialist jouw optimaal inzetbare netwerk eventapp. Daarna kun jij in het CMS aan de slag.

Netwerk eventapp en CMS

Samen met de netwerk eventapp ontwikkelden we het gebruiksvriendelijke CMS waarin jij zelf je content (teksten en afbeeldingen) kunt plaatsen en beheren. Dit CMS is dus geheel toegespitst op jouw netwerk eventapp, en werken in deze beheeromgeving is heel makkelijk. Wijzigingen zijn bovendien direct zichtbaar. Er zijn tutorials beschikbaar.

Flexibiliteit staat voorop

Voor jouw netwerk eventapp zijn eindeloos veel functionaliteiten beschikbaar, waarbinnen ook nog eens eindeloos veel differentiatie mogelijk is. Zo wordt elke netwerk eventapp uniek en weet je zeker dat jouw app naadloos aansluit bij jouw event én bij jouw bezoekers.

netwerk eventapp en huisstijl

De flexibiliteit van de netwerk eventapp betreft ook het design. Daarin is toepassing van jouw huisstijl mogelijk door middel van kleuren van verschillende onderdelen van de netwerk eventapp. Daarmee geef je de Vaya Visitor App helemaal jouw eigen touch.

Openbaar of afgeschermd?

Je kunt je gehele netwerk eventapp afschermen, zodat alleen ingelogde gebruikers toegang hebben tot jouw content. Je kunt ook een gedeelte van de app afschermen - sommige pagina's zijn dan openbaar en kunnen door iedereen worden bekeken. Dit kan voor elke pagina apart worden aangegeven. Persoonlijke content en interactie is sowieso slechts voor ingelogde gebruikers beschikbaar.

E-ticket in de netwerk eventapp

Met het e-ticket prominent in de netwerk eventapp, hoeven je bezoekers niet te zoeken in hun mail en hebben zij het toegangsbewijs bij de entree van jouw event direct bij de hand. Dit kan zelfs op de homepage van jouw netwerk eventapp. Door het ticket alleen op deze wijze te verspreiden, vergroot je de adaptatie en het gebruik van jouw app.

Persoonlijke content in de netwerk eventapp

Het persoonlijk programma of verschillende content, toegespitst op een bepaald type bezoeker? Binnen de netwerk eventapp is het allemaal mogelijk. De app maakt deel uit van het ecosysteem van Invitado en is dus gekoppeld met de gastdata in Puerto Registration System. Op basis daarvan kan differentiatie binnen de content van jouw netwerk eventapp worden aangebracht.

Netwerk eventapp en duurzaamheid

De netwerk eventapp is een duurzame keuze. Een app is een uitstekend alternatief voor drukwerk, te meer om dat de inhoud niet kan verouderen. Of ja, dat kan wel, maar je kunt de info op elk moment updaten, waarna de gebruikers van jouw netwerk eventapp weer over actuele content beschikken.

Nieuws in de netwerk eventapp

Via het CMS kun je nieuwsberichten publiceren. Hiermee zorg je voor dynamiek in de netwerk eventapp. Naast een losse nieuwssectie, kun je de berichten ook op de homepage van de netwerk eventapp plaatsen. Springt het lekker in het oog!

Alerts

In de netwerk eventapp zijn twee soorten meldingen: systeemnotificaties die automatisch worden verzonden en alerts die je handmatig (direct of uitgesteld) verstuurt. Dit doe je vanuit het CMS van de netwerk eventapp. Je kunt notificaties en alerts naar alle gebruikers of naar specifieke gebruikers(groepen) vertsturen. Zo kun je jouw bezoekers via de netwerk eventapp altijd bereiken als het moet!

Chatten in de netwerk eventapp

Binnen de netwerk eventapp kan een deelnemersoverzicht worden getoond, van waaruit onderling berichten kunnen worden uitgewisseld. Door een chat-functionaliteit toe te voegen aan jouw netwerk eventapp, vergroot je de interactie onder je bezoekers.

Meetings inplannen

De netwerk eventapp biedt de gebruikers bovendien de mogelijkheid elkaar uit te nodigen voor een ontmoeting. Voor deze meetings kun je in de netwerk eventapp meeting points definiëren. Het uitnodigingstraject is volledig geautomatiseerd.

Paginasjablonen

Er zijn in de netwerk eventapp verschillende sjablonen voor specifieke content beschikbaar. Denk aan personen en organisaties. Daarmee kun je in de netwerk eventapp sprekers, sponsors en exposanten aan je bezoekers presenteren. Tussen de verschillende onderdelen zijn wederzijdse koppelingen mogelijk.

Algemene pagina's

Je kunt zoveel pagina's aan je netwerk eventapp toevoegen als je wilt. De algemene contentpagina volstaat in vrijwel alle gevallen. Let er wel op dat je gebruikers niet overvoert met informatie. Houd je zinnen kort en je teksten beperkt.

Programma

Het programma is misschien wel het meest bekeken onderdeel van de netwerk eventapp. Geef dat dus een prominente plek in jouw app. Je kunt een algemeen programma publiceren, maar ook een persoonlijk programma. In de netwerk eventapp is dit mogelijk als wij over de sessie-aanmeldingen beschikken, bijvoorbeeld omdat wij de registratie voor jouw event hebben verzorgd.

Verzamelpagina's

Binnen de netwerk eventapp kunnen verzamelpagina's worden opgenomen. Deze overkoepelende pagina's bevatten weer onderliggende pagina's. Voor verzamelpagina's kun je kiezen of de onderliggende pagina's in de netwerk eventapp als lijst of in de vorm van tabbladen worden getoond.

Netwerk eventapp en registratie

Over registratie gesproken... Dit kan ook in de netwerk eventapp. Zelfs het boeken van programmaonderdelen is binnen de app mogelijk. De geboekte onderdelen, sessies of workshops worden dan direct op de persoonlijke pagina van de gebruiker getoond en in de registratiedatabase van Puerto verwerkt.

De netwerk eventapp als wegwijzer

Een plattegrond van de event locatie, dat is handig. In de netwerk eventapp kan dit een statische plattegrond zijn (een afbeelding, die zoomable is), maar ook een dynamische plattegrond kan in de netwerk eventapp worden geëmbed. Hierbij kunnen koppelingen worden aangebracht met de content in het CMS.

Bookmarks en rating

Pagina's binnen jouw netwerk eventapp kunnen door de gebruiker worden gebookmarkt. Zo vinden zij deze content eenvoudig terug. Daarnaast kunnen sessies en sprekers van een rating worden voorzien. In de netwerk eventapp geven gebruikers met 1 tot 5 sterren aan hoe ze betreffende onderdeel waarderen. Vanzelfsprekend worden deze ratings opgeslagen en via downloads beschikbaar gemaakt.

Social timeline

De netwerk eventapp kan worden voorzien van een zogenaamde Social timeline. Hierop kunnen gebruikers zelf teksten en foto's plaatsen. Andere gebruikers kunnen deze posts vervolgens liken of op de berichten reageren. Zo wordt de netwerk eventapp lekker interactief.

Matchmaking via de netwerk eventapp

De netwerk eventapp is de perfecte ijsbreker. De app kan worden voorzien van een matchmaking tool waarmee gebruikers heel laagdrempelig gelijkgestemden kunnen vinden. In de netwerk eventapp doen ze dit namelijk aan de hand van foto's. Per set kiezen ze de afbeelding die het beste bij ze past. Onze algoritmen doen de rest.

Live-interactie tijdens sessies

Een live poll tijdens een sessie, waarvan de uitslag op de schermen in de zaal wordt getoond. In de netwerk eventapp kunnen je bezoekers meedoen. Ook de deelnemers thuis als je een hybride event organiseert waarvoor je ons online eventplatform gebruikt. Tegelijkertijd dezelfde interactie, thuis en op locatie!