Eventapp

Informatie, live-interactie én matchmaking in onze eventapp: de veelzijdige Vaya Visitor App.

Prijzen aanvragen Meer informatie

Onze eventapp is de universele maar tegelijkertijd extreem flexibele appgrade voor elke beurs, elk congres en ieder event.

Universele eventapp, interactie op maat

Met onze eventapp deel je niet alleen alle belangrijke informatie over je event, maar voeg je ook interactie toe. In de universele web-app kunnen je bezoekers met elkaar chatten, eenvoudig afspraken inplannen en netwerken op basis van matchmaking, maar kunnen ze tijdens sessies ook deelnemen aan bijvoorbeeld polls. Als je een hybride event organiseert, dan slaat de eventapp een effectieve brug tussen de bezoekers in de zaal en de deelnemers thuis.

Wat kan die eventapp dan allemaal?

Welke van de talloze functionaliteiten van de eventapp jij inzet, is aan jou. In overleg met onze specialisten stellen we de voor jouw event perfecte combinatie van informatie en interactie samen. We hebben alle mogelijkheden van onze eventapp voor je op een rijtje gezet.

De eventapp: dit kan-ie!
eventapp - Configuratie en content cms

Configuratie en content

Binnen de Vaya Visitor App geven onze specialisten jouw event vorm: ze configureren de eventapp en passen jouw huisstijl toe. De content beheer je helemaal zelf, in een gebruiksvriendelijk, speciaal voor de eventapp door ons ontwikkeld CMS. Alle wijzigingen die je aanbrengt zijn in de eventapp direct zichtbaar. Het is zelfs mogelijk vanuit de gastdata persoonlijke content te tonen, zoals een persoonlijk programma en het eigen e-ticket. User generated content? Dat kan ook, door de social timeline in te zetten!

eventapp - Geschikt voor alle devices responsive

Geschikt voor alle devices

Via een directe link per eventapp of zelfs gebruiker, krijgen je bezoekers toegang tot jouw eigen app binnen de omgeving van onze Vaya Visitor App. De Vaya eventapp is een universele web-applicatie die op alle denkbare mobiele devices te gebruiken is.

eventapp - Live interactie poll

Live interactie, ook hybride

Via de eventapp kunnen je bezoekers in de zaal deelnemen aan bijvoorbeeld een live poll. Organiseer je een hybride event, dan doen de bezoekers thuis via ons eventplatform gelijktijdig mee met diezelfde poll. Ook chats en Q&A zijn voor alle bezoekers en deelnemers simultaan beschikbaar. Resultaten kunnen op schermen in de zaal worden getoond en in de stream worden verwerkt. Zo zorgt jouw eventapp voor verbinding.

Lees meer over ons eventplatform
matchmaking

De eventapp met matchmaking

Vaya verbindt. De eventapp kan worden voorzien van matchmaking. Op basis van een persoonlijke fotoselectie (heel laagdrempelig!) gaan onze algoritmes aan het werk. Dat resulteert vrijwel direct in een lijst met matches. Vanuit deze dynamische lijst in de eventapp kunnen je gasten met één druk op de knop connecten: door een chat te starten of een ontmoeting voor te stellen. Effectieve interactie in de eventapp, voor en tijdens jouw event!

Check de matchmaking-demo!
eventapp - Sessies boeken

Sessies boeken

Zijn er tijdens jouw event boekbare sessies? Dan kunnen de gebruikers zich hiervoor in de eventapp aan- en afmelden. De aanmeldingen worden gesynchroniseerd met het registratiesysteem, waarbij de beschikbare zaalcapaciteit uiteraard nauwlettend wordt gemonitord.

eventapp - dataveiligheid

The Power of Puerto

De Vaya Visitor App is als los product inzetbaar, maar de eventapp maakt gebruik van ons solide Puerto Registration System. Onze software en servers voldoen aan alle eisen die de AVG en onze ISO 27001-certificering stellen. Daarmee is de veiligheid van de persoonlijke informatie van de gebruikers en de beschikbaarheid van software en data gegarandeerd.

Meer weten over de eventapp?

expand_more
Bel of mail ons!
Een eventapp, wat is dat?

In een eventapp op hun telefoon, vinden je gasten alles over jouw event. Zo hebben zij alle informatie bij de hand. Maar een eventapp is meer, en kan ook verbinden. Via interactie en netwerk tools bijvoorbeeld.

Soorten eventapps

Er zijn apps voor Android (Google) en iOS (Apple), die elk hun eigen voorwaarden stellen. Bovendien zijn er telefoons (denk aan Huawei) met een eigen app store. Jouw eventapp zal bij ons daarom de vorm van een web-app krijgen. Deze is browser-based en universeel. Dat maakt jouw eventapp voor alle devices geschikt.

De configuratie van jouw eventapp

De talloze beproefde elementen waaruit jouw eventapp kan bestaan, staan redelijk vast. Of en hoe je ze in jouw eventapp inzet, is aan jouw. Op basis van jouw voorkeuren en de best practices voor jouw type event, configureert jouw dedicated specialist jouw optimaal inzetbare eventapp. Daarna kun jij in het CMS aan de slag.

Eventapp en CMS

Samen met de eventapp ontwikkelden we het gebruiksvriendelijke CMS waarin jij zelf je content (teksten en afbeeldingen) kunt plaatsen en beheren. Dit CMS is dus geheel toegespitst op jouw eventapp, en werken in deze beheeromgeving is heel makkelijk. Wijzigingen zijn bovendien direct zichtbaar. Er zijn tutorials beschikbaar.

Flexibiliteit staat voorop

Voor jouw eventapp zijn eindeloos veel functionaliteiten beschikbaar, waarbinnen ook nog eens eindeloos veel differentiatie mogelijk is. Zo wordt elke eventapp uniek en weet je zeker dat jouw app naadloos aansluit bij jouw event én bij jouw bezoekers.

eventapp en huisstijl

De flexibiliteit van de eventapp betreft ook het design. Daarin is toepassing van jouw huisstijl mogelijk door middel van kleuren van verschillende onderdelen van de eventapp. Daarmee geef je de Vaya Visitor App helemaal jouw eigen touch.

Openbaar of afgeschermd?

Je kunt je gehele eventapp afschermen, zodat alleen ingelogde gebruikers toegang hebben tot jouw content. Je kunt ook een gedeelte van de app afschermen - sommige pagina's zijn dan openbaar en kunnen door iedereen worden bekeken. Dit kan voor elke pagina apart worden aangegeven. Persoonlijke content en interactie is sowieso slechts voor ingelogde gebruikers beschikbaar.

E-ticket in de eventapp

Met het e-ticket prominent in de eventapp, hoeven je bezoekers niet te zoeken in hun mail en hebben zij het toegangsbewijs bij de entree van jouw event direct bij de hand. Dit kan zelfs op de homepage van jouw eventapp. Door het ticket alleen op deze wijze te verspreiden, vergroot je de adaptatie en het gebruik van jouw app.

Persoonlijke content in de eventapp

Het persoonlijk programma of verschillende content, toegespitst op een bepaald type bezoeker? Binnen de eventapp is het allemaal mogelijk. De app maakt deel uit van het ecosysteem van Invitado en is dus gekoppeld met de gastdata in Puerto Registration System. Op basis daarvan kan differentiatie binnen de content van jouw eventapp worden aangebracht.

Eventapp en duurzaamheid

De eventapp is een duurzame keuze. Een app is een uitstekend alternatief voor drukwerk, te meer om dat de inhoud niet kan verouderen. Of ja, dat kan wel, maar je kunt de info op elk moment updaten, waarna de gebruikers van jouw eventapp weer over actuele content beschikken.

Nieuws in de eventapp

Via het CMS kun je nieuwsberichten publiceren. Hiermee zorg je voor dynamiek in de eventapp. Naast een losse nieuwssectie, kun je de berichten ook op de homepage van de eventapp plaatsen. Springt het lekker in het oog!

Alerts

In de eventapp zijn twee soorten meldingen: systeemnotificaties die automatisch worden verzonden en alerts die je handmatig (direct of uitgesteld) verstuurt. Dit doe je vanuit het CMS van de eventapp. Je kunt notificaties en alerts naar alle gebruikers of naar specifieke gebruikers(groepen) vertsturen. Zo kun je jouw bezoekers via de eventapp altijd bereiken als het moet!

Chatten in de eventapp

Binnen de eventapp kan een deelnemersoverzicht worden getoond, van waaruit onderling berichten kunnen worden uitgewisseld. Door een chat-functionaliteit toe te voegen aan jouw eventapp, vergroot je de interactie onder je bezoekers.

Meetings inplannen

De eventapp biedt de gebruikers bovendien de mogelijkheid elkaar uit te nodigen voor een ontmoeting. Voor deze meetings kun je in de eventapp meeting points definiëren. Het uitnodigingstraject is volledig geautomatiseerd.

Paginasjablonen

Er zijn in de eventapp verschillende sjablonen voor specifieke content beschikbaar. Denk aan personen en organisaties. Daarmee kun je in de eventapp sprekers, sponsors en exposanten aan je bezoekers presenteren. Tussen de verschillende onderdelen zijn wederzijdse koppelingen mogelijk.

Algemene pagina's

Je kunt zoveel pagina's aan je eventapp toevoegen als je wilt. De algemene contentpagina volstaat in vrijwel alle gevallen. Let er wel op dat je gebruikers niet overvoert met informatie. Houd je zinnen kort en je teksten beperkt.

Programma

Het programma is misschien wel het meest bekeken onderdeel van de eventapp. Geef dat dus een prominente plek in jouw app. Je kunt een algemeen programma publiceren, maar ook een persoonlijk programma. In de eventapp is dit mogelijk als wij over de sessie-aanmeldingen beschikken, bijvoorbeeld omdat wij de registratie voor jouw event hebben verzorgd.

Verzamelpagina's

Binnen de eventapp kunnen verzamelpagina's worden opgenomen. Deze overkoepelende pagina's bevatten weer onderliggende pagina's. Voor verzamelpagina's kun je kiezen of de onderliggende pagina's in de eventapp als lijst of in de vorm van tabbladen worden getoond.

Eventapp en registratie

Over registratie gesproken... Dit kan ook in de eventapp. Zelfs het boeken van programmaonderdelen is binnen de app mogelijk. De geboekte onderdelen, sessies of workshops worden dan direct op de persoonlijke pagina van de gebruiker getoond en in de registratiedatabase van Puerto verwerkt.

De eventapp als wegwijzer

Een plattegrond van de event locatie, dat is handig. In de eventapp kan dit een statische plattegrond zijn (een afbeelding, die zoomable is), maar ook een dynamische plattegrond kan in de eventapp worden geëmbed. Hierbij kunnen koppelingen worden aangebracht met de content in het CMS.

Bookmarks en rating

Pagina's binnen jouw eventapp kunnen door de gebruiker worden gebookmarkt. Zo vinden zij deze content eenvoudig terug. Daarnaast kunnen sessies en sprekers van een rating worden voorzien. In de eventapp geven gebruikers met 1 tot 5 sterren aan hoe ze betreffende onderdeel waarderen. Vanzelfsprekend worden deze ratings opgeslagen en via downloads beschikbaar gemaakt.

Social timeline

De eventapp kan worden voorzien van een zogenaamde Social timeline. Hierop kunnen gebruikers zelf teksten en foto's plaatsen. Andere gebruikers kunnen deze posts vervolgens liken of op de berichten reageren. Zo wordt de eventapp lekker interactief.

Matchmaking via de eventapp

De eventapp is de perfecte ijsbreker. De app kan worden voorzien van een matchmaking tool waarmee gebruikers heel laagdrempelig gelijkgestemden kunnen vinden. In de eventapp doen ze dit namelijk aan de hand van foto's. Per set kiezen ze de afbeelding die het beste bij ze past. Onze algoritmen doen de rest.

Live-interactie tijdens sessies

Een live poll tijdens een sessie, waarvan de uitslag op de schermen in de zaal wordt getoond. In de eventapp kunnen je bezoekers meedoen. Ook de deelnemers thuis als je een hybride event organiseert waarvoor je ons online eventplatform gebruikt. Tegelijkertijd dezelfde interactie, thuis en op locatie!