Instructievideo's

voor Transmisión-moderators

Instructievideo's

We beginnen deze pagina met een disclaimer: onze developers zijn sneller dan we instructievideo's kunnen produceren. Dus hoe Cristien in onderstaande video's ook haar best heeft gedaan: het ziet er momenteel in het platform soms net iets anders uit en de exacte werking kan enigszins afwijken. De video's geven wel een goed beeld van de opzet en de mogelijkheden van de verschillende onderdelen.

Inhoud van deze pagina:

Breakouts voor webcamsprekers
Breakouts voor moderators
Zo bouw je een quiz
Zo modereer je een quiz
De setup van je wordcloud
Zo modereer je een wordcloud 

 

Breakouts voor webcamsprekers

In deze video vertelt Cristien je in vijf minuten hoe jij als spreker via je eigen webcam jouw bijdrage kunt leveren aan een online event. Van het starten van jouw sessie tot het delen van je scherm. Wil je meer? Bekijk dan ook de video voor moderators.

 

Breakouts voor moderators

Als moderator van een breakout zit jij aan de knoppen. Ingewikkeld? Dat valt heel erg mee. Zeker na het bekijken van deze video, waarin Cristien je in nog geen tien minuten alle mogelijkheden uitlegt.

 

Zo bouw je een quiz

Vraag maar raak! Via een Quiz in Transmisión Livestreams zorg je voor infotainment tijdens je event. Maar hoe stel je zo'n quiz in? Cristien legt de mogelijkheden van de flexibele quizmodule aan je uit.

 

Zo modereer je een quiz

Heb je nog vragen? In deze video legt Cristien uit hoe je quizvragen, antwoorden en uitslagen modereert. Zet de vragen live in de uitzending, of publiceer quiz-content op het cue screen van de presentator en de outputs voor de AV-producent.

 

De setup van je wordcloud

Geen wolkje aan de lucht! Na het bekijken van deze video kun je in Transmisión Livestreams zelf vooraf je wordcloud instellen. Stapsgewijs legt Cristien je uit hoe je te werk gaat.

 

Zo modereer je een wordcloud

Pas op je woorden! Antoine laat je in deze video zien hoe je als moderator samen met de AV-specialist de wordcloud inzet tijdens een event. Leer hoe je een output-scherm configureert en hoe je woorden uit de woordwolk kunt verwijderen.

Lukt het écht niet?

We helpen je graag, bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl