Rotterdams Philharmonisch Orkest

Wij mogen RPhO zeggen...

Al jaren werken wij samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest ­– wij mogen RPhO zeggen ­–­ dat in 2018 zijn honderdste aniversario vierde. Als vaste registratiepartner blazen wij ons partijtje mee bij alle concerten en voor alle stoelen in de Doelen waarvoor geen publiekskaarten worden verkocht.

Samenwerking waar muziek in zit

De genodigden van de zakelijke relaties van het orkest kunnen zich via ons registratiesysteem aanmelden, worden door ons geplaceerd en passeren bij de ingang van de Doelen ook onze scanstations.

Wanneer de business partners van het orkest het concert combineren met een galadiner, regelen we behalve de placering in de zaal ook die voor het diner. Zo maken we het registratietraject voor het orkest, voor de business partners van het RPhO en natuurlijk voor de gasten van deze partners zo eenvoudig mogelijk.

Zo maken wij voor het RPhO het verschil

Eenvoudige en persoonlijke registratie

Betrouwbaar, stijlvol en gewoon goed

Via het registratiesysteem dat we voor het Rotterdam Philharmonisch inrichten, kunnen de gasten en de relaties van het orkest zich eenvoudig aanmelden, zowel met als zonder hun partner. De registratiepagina is vanzelfsprekend geheel in lijn met de andere uitingen van het RPhO.

Registratie voor tafelkopers

Placering van vips en hun gasten

Veel concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest worden voorafgegaan door een diner. Tafelkopers boeken hun vip-tafel online, melden hun gasten ook eenvoudig online aan en kunnen dan zelfs hun tafelschikking vastleggen. De gasten ontvangen elk hun eigen, unieke e-ticket, waarmee ze zich voor het diner kunnen melden bij de entree van De Doelen. 

Placeringstool

voor de stoelen in De Doelen

Als een gedeelte van De Doelen is gereserveerd voor genodigden, verzorgen wij de placering. De gasten reserveren hun plek online en ontvangen hun persoonlijke e-ticket per e-mail. Als protocollen een speciale placering vereisen, houden we daar bij de seating rekening mee.

Toegangscontrole

Speciale gasten, eigen registratie

De gewone concertbezoeker wordt welkom geheten door de medewerkers van De Doelen. Voor de speciale gasten zijn wij met een eigen registratiebalie aanwezig. Indien nodig printen we daar ook de badges voor de gezellige borrel tijdens de pauze of na afloop van het concert.