Open Havendag 22

Welkom in de haven van Moerdijk

registratie Open Havendag 22
Producten
icon Registratie op locatie Registratie op locatie
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie

Meer dan 3000 deelnemers bezochten op 8 oktober 2022 de derde editie van de Open Havendag Moerdijk. Ruim 30 bedrijven presenteerden zich tijdens deze samen met de deelnemende bedrijven en het Havenbedrijf door WOP georganiseerde open dag. Registratie vooraf was om veiligheids- en logistieke redenen verplicht, en daarvoor klopte het Bredase eventbureau bij ons aan. Met Puerto (Mexispaans voor... 'haven') als centrale registratiesysteem maakten onze specialisten de aanmelding van gasten en subgasten voor de verschillende programmaonderdelen en het scannen op locatie zo laagdrempelig en eenvoudig mogelijk.

Derde editie

Na 2016, 2018 en een gedwongen coronapauze was dit de derde editie van de Open Havendag Moerdijk. Rond deze meest landinwaarts gelegen zeehaven van Nederland (de vierde haven van ons land), bevinden zich verschillende grote chemieconcerns, logistieke dienstverleners en bedrijven in de maakindustrie. Ruim dertig van deze bedrijven en organisaties, waaronder Shell, Van Oord, DSV en Intersprint, maar ook de brandweer en de politie, presenteerden zich deze zonnige zaterdag aan een publiek dat met name bestond uit omwonenden en medewerkers die in de Port of Moerdijk werkzaam zijn.

Persoonlijk programma

Het haven- en industriegebied was na aanmelding en op vertoon van het door ons gegenereerde en verzonden e-ticket gratis toegankelijk. Tijdens de registratie kon uit het enorme aanbod aan rondleidingen, rondvaarten en bedrijfsbezoeken een persoonlijk programma worden samengesteld. Het flexibele formulier dat we hiervoor ontwikkelden bewaakte de maximale capaciteit van de verschillende onderdelen en maakte het mogelijk maximaal vijf subgasten aan te melden die hetzelfde programma doorliepen. Het registratieformulier was zo ingericht dat een combinatie van (deels) overlappende programmaonderdelen niet kon worden geboekt. Bij het tonen van mogelijk boekbare sessies werd bovendien rekening gehouden met de minimum leeftijd die uit veiligheidsoverwegingen voor een aantal onderdelen gold.

registratie Open Havendag 22

Blije gezichten

Voor elke bezoeker werd een eigen ticket gegenereerd en onze specialist ter plaatse zorgde er tijdens de dag zelf voor dat iedereen snel naar binnen werd gescand. Vanaf de entree stapten de deelnemers op hop-on-hop-off-bussen, die ze via verschillende routes naar de opengestelde locaties brachten of maakten ze een rondvaart door de haven. Alles liep op rolletjes en de organisatie kijkt op Facebook en in onderstaande aftermovie dan ook terug op 'een fantastische dag' vol 'blije gezichten'. De beelden spreken wat dat betreft voor zich!