Opening bezoekerscentrum Kinderdijk

Nieuwe entree voor toeristische trekpleister

Kinderdijk
Producten
icon Registratie op locatie Registratie op locatie
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie

Voor de koninklijke opening van het fonkelnieuwe bezoekerscentrum van Kinderdijk verzorgden we de online en on-site registratie van de meer dan 400 gasten, waaronder de vele vrijwilligers en de omwonenden. De meest tot de verbeelding sprekende gast van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk was zonder meer Prinses Beatrix, beschermvrouwe van Vereniging De Hollandsche Molen.

Opening bezoekerscentrum in cijfers

19

molens

400+

genodigden

1

bezoekerscentrum

309.563

bezoekers per jaar

2

formulieren

Online en on-site registratie

Met maar liefst 19 molens is Kinderdijk een toeristische attractie muy popular. Waar de molenaars niet zo lang geleden nog tegen het massatoerisme in Kinderdijk protesteerden, waren zij en de andere genodigden uit Kinderdijk nu maar wat trots op de nieuwe entree en op de komst van de voormalige vorstin. De gasten konden zich via ons registratiesysteem registreren en passeerden bij de entree onze scanstations, waar we de e-tickets scanden.

De molens van Kinderdijk staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Behalve op de officiële openingswoorden van Prinses Beatrix werden de genodigden tijdens de feestelijke opening ook getrakteerd op een kleurrijke watershow.

Zo maakten wij in Kinderdijk het verschil

1

Uitnodigingen

Individuele en groepsuitnodigingen

Voor de opening van het bezoekerscentrum verstuurden we twee soorten uitnodigingen: een voor individuele bezoekers, en een voor bezoekers die ook hun eigen gasten konden aanmelden. Daarnaast konden ook de vrijwilligers zich via ons systeem aanmelden.

2

Groepsindeling

Gasten en subgasten in dezelfde groep

Voor de rondleidingen die aansluitend op de opening werden gegeven, deelden we de groepen zo in dat gasten en hun subgasten deel uitmaakten van dezelfde groep.

Lees meer over online registratie

3

Bevestigingsmail en e-tickets

Twee verzendmomenten

Genodigden die zich aanmeldden, ontvingen direct een bevestigingsmail, met daarin een link waarmee ze hun aanmelding konden wijzigen of annuleren. Kort voor de feestelijke opening verzonden we de e-tickets, geheel in de stijl van Kinderdijk uiteraard.

Bekijk de voorbeelden van onze e-tickets

4

Badgecards

Alle data snel geprint

Bij de entree waren we aanwezig met 4 scanstations. De labels voor de badges bevatten naast de naam van de gast ook de groep waarin de genodigde was ingedeeld.

Meer over badges