vFAS

Jaarcongres voor de leden

vFas programma op een imac
Producten
icon Event-app Event-app
icon Registratie op locatie Registratie op locatie
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie

De vFAS, voluit de Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators, organiseert jaarlijks een ledencongres. Lid van de vFAS word je niet zomaar en de aangesloten specialisten conformeren zich ook aan strenge eisen waar het om bijscholing gaat. Het bezoeken van het jaarcongres is een van de middelen om up-to-date te blijven en opleidingspunten te verwerven, en dus kent het congres een extreem hoge opkomst.

vFAS in cijfers

2

dagen

30+

workshops

1

congres-app

Meer dan alleen toegangscontrole

Zodra de deelnemers zich via ons systeem kunnen registreren, is de belangstelling meteen extreem groot: elke advocaat of mediator gaat op zoek naar de voor hem of haar meest relevante kennissessies.

De registratie op locatie gaat verder dan alleen de controle bij de entree. Gedurende het tweedaagse congres moeten de deelnemende juristen hun e-ticket meerdere keren laten scannen, zodat hun aanwezigheid in ons registratiesysteem wordt vastgelegd. Aan de hand van deze scangegevens worden de opleidingspunten uiteindelijk toegekend.

Zo maken wij voor de vFAS het verschil

1

Uitgebreid congresprogramma

Eenvoudig aanmelden voor kennissessies

Het congres duurt twee dagen. Elke dag heeft twee rondes. De ene workshop duurt twee rondes, andere worden juist twee keer gehouden. De zaalcapaciteiten lopen uiteen. Kortom: voldoende puzzelstukjes voor de organisatie, maar ook voor de deelnemers, die uit het uitgebreide en gevarieerde programma hun keuzes moeten maken. Wij leggen die puzzel, en helpen de gasten om snel en eenvoudig hun optimale dagprogramma's samen te stellen. Zonder dubbele afspraken in de agenda en rekening houdend met de capaciteit.

2

Scannen

Punten scoren

Inschrijven voor de kennissessies is één, maar de opleidingspunten scoor je pas als je de sessies ook daadwerkelijk bezoekt. Dat bezoek moet dus geregistreerd worden, en dat doen onze scanners. Er wordt meerdere keren per dag, tijdens de plenaire momenten, gescand om de aanwezigheid vast te leggen. Na afloop van het congres worden de gescande activiteiten in het ledenbestand omgezet in opleidingspunten. Scoren met je QR-code dus!

3

Evaluatie

Meten is weten

Iedere deelnemer wordt kort na het ledencongres uitgenodigd voor de evaluatie, en natuurlijk is ook die op maat: je beoordeelt alleen de onderdelen waarvoor je je hebt ingeschreven én waarvoor de scangegevens aantonen dat je ook daadwerkelijk aanwezig was.

4

Congres-app

Altijd je ticket bij de hand

In het jubileumjaar van het congres in 2018 pakte de vFAS flink uit: niet alleen vond het congres toen plaats op het prachtige SS Rotterdam, maar ook wij mochten aan de slag. Wij ontwikkelden dat jaar de vFAS congres-app, waarmee bezoekers niet alleen altijd hun ticket bij de hand hebben, maar ook hun persoonlijke programma. De app bevatte tevens een deelnemerslijst en maakte heel efficiënt gebruik van de centrale registratiedatabase en de content die al voor de - ook door ons ontwikkelde - website was ingevoerd.

Lees meer over onze visitor-app