FESTIVAL VAN DE TOEKOMST

Vooruitkijken met de provincie Zuid-Holland

De Provincie Zuid-Holland organiseert veel events, en daarvoor zijn wij de vaste registratiepartner. Binnen een dergelijke cooperación maken we graag efficiency-slagen, bijvoorbeeld door het vastleggen van standaarden en door oplossingen te ontwikkelen die voor meerdere evenementen kunnen worden ingezet.

Efficiënt en toch flexibel

In het geval van de Provincie Zuid-Holland richtten we de infrastructuur rond onze event app zo in, dat de app met minimale aanpassingen voor meerdere events kan worden gebruikt. Met deze multi-event app bespaart de provincie tijd en geld.

Natuurlijk is er ook volop ruimte voor maatwerk. Voor het Festival van de Toekomst ontwikkelden we een van festivals welbekend blokkenschema. Deelnemers konden zich direct vanuit dit dynamische blokkenschema registreren voor de verschillende programmaonderdelen. Volgeboekte sessies (capaciteitscontrole!) en workshops die overlapten met eerder gemaakte selecciones konden daarbij niet meer worden gekozen.

Festival van de Toekomst in cijfers

650

ambtenaren

30

sessies

1

app

6

scanstations

Zo maken wij voor het Festival van de Toekomst het verschil

Dynamisch blokkenschema

Makkelijk aanmelden voor sessies

Elk festival heeft er eentje, en dus ontwikkelden we ook voor de Provincie Zuid-Holland een lekker overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blokkenschema. Natuurlijk zorgden we ervoor dat de bezoekers alleen onderdelen kunnen selecteren die nog beschikbaar zijn en die niet samenvallen met sessies waarvoor ze zich eerder aanmeldden.

On-site registratie en badges

Perfect, gastvrij en mooi

Zoals op zoveel events zorgen we ook hier voor de perfecte, gastvrije on-site registratie en mooie badges. Bezoekers die vooraf al de app gedownload hebben, checken extra snel en gemakkelijk in met het Wallet-ticket op hun smartphone.

Event app

We hebben 'm zelf ook!

Voor het Festival van de Toekomst ontwikkelden we een multi-event app. Dat wil zeggen dat de app herbruikbaar en eenvoudig opnieuw in te richten is voor toekomstige events. Achter de schermen kan de content worden onderhouden in een gebruiksvriendelijk cms. De gebruiker vindt in de app zijn persoonlijke programma's en zijn e-ticket, kan gebruikmaken van de voting-module en heeft de beschikking over een interactief floorplan, zodat hij op geen enkel event van de provincie hoeft te verdwalen.