Beeld en geluid vanuit...
Beeld en Geluid

Haagse eventlocatie kiest voor Transmisión

Online event Beeld en geluid
Producten
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie
icon Hybride en online events Hybride en online events

Als ze ergens kijk hebben op beeld en geluid, dan is het wel bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. De Haagse dependancia van het Hilversumse instituut doet enerzijds dienst als mediamuseum, maar is met twaalf multifunctionele ruimten tegelijk een populaire eventlocatie. Voor het uitzenden van de in de monumentale panden aan de Zeestraat geproduceerde streams maken deze notoire kenners heel graag gebruik van ons platform Transmisión Livestreams. Sterker nog: de interactiviteit die ermee aan streams en sessies kan worden toegevoegd is een belangrijke usp binnen de diensten die Beeld en Geluid aanbiedt. Ons streaming platform maakt inmiddels dan ook integraal deel uit van de totaaloplossingen die het instituut zijn klanten aanbiedt.

Succesvolle samenwerking

De samenwerking met Beeld en Geluid is zeer succesvol te noemen. Dat komt niet alleen tot uiting in de grote belangstelling voor online en hybride events, maar ook in de enthousiaste reacties van opdrachtgevers en AV-specialisten die gebruikmaken van Transmisión Livestreams. Onder de titel 'VANUIT Beeld en Geluid' zetten onze Haagse amigos het interactieve platform nagenoeg white label in. Natuurlijk met de support van onze specialisten, maar binnen het systeem kunnen de medewerkers van Beeld en Geluid steeds meer zelf.

En dat resulteerde inmiddels in tientallen succesvolle events. Van politie tot politiek, van financiële instellingen tot de provincie. Transmisión wordt ingezet voor kleine events (algemene ledenvergaderingen) én grote events (festivals met honderden deelnemers en een zeer gevarieerd programma). Waar nodig wordt daarbij ook dankbaar gebruikgemaakt van onze deelnemersregistratie. Daarnaast zet Beeld en Geluid het platform ook in voor eigen workshops over het organiseren van online en hybride events.

Hylke Thiry, Business Developer bij Beeld en Geluid Den Haag: "Opdrachtgevers zijn op zoek naar meer dan techniek alleen. Zij worden enthousiast van een totaaloplossing: mooie studio's, de juiste techniek, ondersteuning bij de productie en regie én natuurlijk een mooi werkend platform met veel interactie."

Opname online event