Hybride KNB Congres

De kracht van veerkracht

Hybride KNB Congres
Producten
icon Registratie op locatie Registratie op locatie
icon Hybride en online events Hybride en online events
icon Event-app Event-app
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie

Voor het jaarcongres 'De kracht van Veerkracht' koos de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie voor een hybride opzet: fysiek vond het congres plaats in Maastricht, maar een deel van de sessies was ook online te volgen. De organisatie deed, net als voor eerdere edities, weer een beroep op ons. Niet alleen om het registratietraject in te richten en te voorzien van een congres-website, maar ook voor de registratie op locatie, voor de congres-app en voor het interactieve eventplatform.

Website en congresapp

Voor onze specialisten begon dit mooie project met de inrichting van het registratietraject en het bouwen van de congreswebsite. Alle informatie over het jaarcongres en de verschillende sessies en de sprekers was hierop terug te vinden. Het registratieformulier bood de mogelijkheid in te schrijven voor de breakout-sessies én om tickets voor de onder notarissen en notarieel medewerkers zeer populaire Pre-party aan te schaffen. Vanaf het moment dat de uitnodigingen verstuurd waren, liep het met de aanmeldingen meteen storm en deed de capaciteitscontrole per sessie zijn werk. In de speciaal voor het congres ingerichte Vaya Visitor App vonden de deelnemers alle informatie en hun persoonlijke programma en e-tickets terug. De app bood bovendien de mogelijkheid de sessiekeuze aan te passen en via de deelnemerslijst met elkaar in contact te komen: er konden meetings worden ingepland en berichten worden uitgewisseld.

congres waren ook online bij te wonen via ons platform Transmisión Livestreams

Op locatie en online

In Maastricht verzorgden we de registratie op locatie, zowel bij de entree van de Pre-party-locatie, Club Rebelle in hartje Maastricht, als bij de ingang van het MECC op de congresdag zelf. Daar printten we bij de vijf scanstations de bezoekersbadges on demand. De plenaire sessies tijdens het drukbezochte congres waren ook online bij te wonen via ons platform Transmisión Livestreams, dat net als de app in de voor het congres ontwikkelde huisstijl was vormgegeven. Voor het toekennen van accreditatiepunten was de scan- en gedetailleerde deelnamedata in ons systeem leidend.

Kracht

'De kracht van veerkracht' was een op alle fronten vlekkeloos verlopen editie van dit jaarlijkse congres, dankzij de perfecte organisatie, maar ook door de kracht van onze producten. Deze werden door onze specialisten toegespitst op het congres gecombineerd en geconfigureerd. De editie van volgend jaar staat intussen weer in onze agenda. Wij zijn er muy graag weer bij!

© congresfoto's: Twycer