150 jaar Van Oord

Koninklijke klant, koninklijk bezoek

Het Rotterdamse Van Oord DMC is een van de grootste baggermaatschappijen ter wereld. In 2018 bestond onze wereldwijd opererende stadgenoot 150 jaar. Dit jubileum werd gevierd met talloze evenementen,  waarvoor wij steeds de registratie op ons mochten nemen.

Behouden vaart voor drie nieuwe schepen

Van Oord nam ons credo 'De klant is koning, als wij koningin mogen zijn' trouwens wel heel letterlijk, want sinds november van het jubileumjaar mag het miljardenbedrijf zich daadwerkelijk 'koninklijk' noemen.

Van Oort organiseerde met onze hulp onder meer een symposium en een thema-nacht, maar van alle evenementen waren de doopplechtigheden toch het meest indrukwekkend. Maar liefst drie schepen werden in de loop van 2018 gedoopt: LNG-kraanschip Werkendam, valpijpschip Bravenes en sleephopperzuiger Vox Alexia werden aan de vloot van Van Oort toegevoegd. Het registratietraject rond de laatste doop was het meest delicado, want… er was koninklijk bezoek! Niet naamgeefster Prinses Alexia doopte het schip, maar haar moeder, koningin Máxima. Daarvoor deden wij als koningin natuurlijk graag even een stapje terug.

150 jaar Van Oord in cijfers

150

jaar

3

nieuwe schepen

3

flessen champagne

1000+

gasten

Zo maakten wij in het jubileumjaar van Van Oord het verschil

Complexe registratie

van verschillende groepen gasten

Bij de doop van een schip zijn een hoop relaties, personeel en andere genodigden welkom. Om dit in goede banen te leiden hebben we een registratieproces opgezet waarin iedere groep informatie op maat te zien kreeg, een eigen registratietraject doorliep en een ook eigen soort e-ticket ontving.