Interne training Intersafe

Volop interacción tussen live en online

next session
Producten
icon Hybride en online events Hybride en online events

Als registratiepartner werken we al jaren voor Intersafe: voor deze aanbieder van alle mogelijke producten en diensten die samenhangen met veiligheid op de werkplek regelen wij de online en on-site registratie van het National Safety at Work Event. Bij de eerste interne online training van de organisatie, hadden we een heel andere rol.

De hybride training van Intersafe in cijfers

4

uur

5

sessies

50+

deelnemers

10

polls

1

moderator

Live uit Dordrecht...

De online deelnemersregistratie bleef, maar dit keer maakte Intersafe geen gebruik van onze scanstations en event-apps, maar van Transmisión Livestreams, ons interactieve online event platform. Vanuit een trainingslokaal in het eigen kantoor in Dordrecht werd via ons platform een gevarieerd programma aangeboden. Een deel van de deelnemers was op locatie aanwezig, het grootste deel volgde het event online.

Aan de door René Pouwelse geproduceerde stream voegden wij interactie toe in de vorm van polls, de Q&A en de afsluitende Chatcarrousel. Deze onderdelen werden door onze moderator in nauw overleg met René en de event manager van Intersafe ingestart. Het was leuk om te zien dat de deelnemers op locatie hun laptops met argusogen in de gaten hielden omdat ze niets wilden missen van alles wat er online gebeurde.

Lees meer over ons interactieve event platform
Interne training

Zo maakte Transmisión Livestreams voor Intersafe het verschil

1

Online registratie

Formulier en deelnamelink

De deelnemers meldden zich aan via ons registratieformulier. De dag voor het event ontvingen zij via ons systeem hun persoonlijke deelnamelink in hun mailbox. Deze link kan slechts op één device tegelijk worden gebruikt, zodat je zeker weet dat er geen ongenode gasten meekijken. Wel zo veilig!

Lees meer over online registratie

2

Geproduceerde stream

Samenwerking tussen specialisten

De door Intersafe ingeschakelde AV-specialist verzorgde de registratie van de presentaties. De eventmanager van de opdrachtgever was verantwoordelijk voor het inhoudelijke aspect van de trainingsochtend. En wij voegden interactie toe en zorgden ervoor dat de deelnemers het event via beveiligde verbindingen online konden meebeleven.

3

Moderating

Onze specialist ter plaatse

Het op het juiste moment activeren van de polls en programma-onderdelen, het managen van de Q&A en het beantwoorden van de vragen aan de technische helpdesk: onze moderator op locatie regelt het allemaal. Tijdens deze trainingsochtend van Intersafe verliep alles vlekkeloos en was er slechts één deelnemer die wat hulp op afstand nodig had bij het updaten van zijn browser.

4

Chatcarrousel

Even bijpraten met collega's

De ochtend werd afgesloten met onze Chatcarrousel. Altijd weer een verrassing wie je in de 1-op-1 videochat tegenkomt. Als de timer loopt geeft dat de korte spontane gesprekken extra dynamiek.