Legal Voting: rechtsgeldig stemmen via Transmisión

Legal Voting: rechtsgeldig stemmen via Transmisión

Met de integratie van Lumi AGM (Legal Voting) in ons online eventplatform Transmisión Livestreams, hebben Lumi - specialist in leden- en aandeelhoudersvergaderingen - en wij de krachten gebundeld. Deze samenwerking biedt nu de mogelijkheid binnen één virtuele omgeving een interactief online of hybride programma met rechtsgeldige stemmingen te organiseren.

Poll-functionaliteit
Transmisión Livestreams biedt al sinds de start een uitvoerige poll-functionaliteit, waarmee door de deelnemers live kan worden gestemd. Voor het overgrote deel van de events die we doen is deze veel gebruikte toepassing meer dan toereikend gebleken, maar soms stellen de wet of statuten speciale eisen aan de wijze van stemmen, waaraan wij met ons platform nog niet konden voldoen. Met de expertise en integratie van de beproefde software van Lumi Technologies kunnen we dit in deze specifieke gevallen nu wel.

Legal Voting
Deze rechtsgeldigheid is met name van belang bij stemmingen die doorslaggevend zijn in een beslissingsproces, zoals bij leden- en aandeelhoudersvergaderingen. Deelnemers aan events brengen hun stem gemakkelijk uit via het Transmisión platform, waarin Lumi AGM geëmbed is. Ze hoeven dus tijdens het event niet opeens met aparte tools of apps aan de slag. Achter de schermen zijn en blijven het echter twee totaal gescheiden systemen en werk je als klant ook met twee aparte partijen samen, zodat de vereiste anonimiteit en de juridische validiteit van de stemmen voor de volle honderd procent gewaarborgd kan worden.

Inspreken via webcam
Ook Frank Schoonhoven, managing director van Lumi Technologies, toont zich uitermate enthousiast over de integratie en benadrukt de meerwaarde voor zijn opdrachtgevers: 'We bieden onze (internationale) klanten hiermee de mogelijkheid binnen de context van een creatief congres een rechtsgeldige stemming te organiseren, waarbij de gebruiksvriendelijkheid voor de deelnemers en de betrouwbaarheid en veiligheid van de stemming hand in hand gaan. Met het platform van Invitado is het mogelijk een vergadering uit te bouwen tot een volwaardig en gevarieerd interactief congres, met netwerkmomenten en breakout-rondes, onderdelen die het Lumi AGM platform niet biedt. Dat insprekers of vragenstellers via hun eigen webcam live probleemloos in de uitzending kunnen worden gehaald, is voor ons een belangrijke toevoeging aan de totaaloplossing die wij onze opdrachtgevers willen bieden.'

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl