Vaker mailen verhoogt de attentiewaarde voor jouw online event

Vaker mailen verhoogt de attentiewaarde voor jouw online event

Nieuw: effectieve drietraps-mailbundel

Deelnemen aan een online event is veel laagdrempeliger is dan voor een fysiek event afreizen naar een eventlocatie. Toch ligt het percentage no-shows bij online events vaak stukken hoger. Vreemd genoeg lijkt juist die laagdrempeligheid ervoor te zorgen dat een groter deel van de deelnemers niet komt 'opdagen'. Online events blijken in veel gevallen simpelweg vergeten te worden. En dat is zonde van alle tijd, geld en moeite die jij in de organisatie hebt gestoken!

Als je een onderscheidend, gevarieerd en en ijzersterk programma weet samen te stellen en in je comunicación vervolgens duidelijk kunt maken dat je publiek jouw event écht niet wil, mag en kan missen, zal het aantal aanmeldingen en daarmee ook het aantal deelnemers dat zijn virtuele neus laat zien toenemen. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk aanmelders ook daadwerkelijk gaan deelnemen?

Verhoog de mailfrequentie
Een deel van la solucion ligt in de mailfrequentie. In een optimale situatie mail je deelnemers drie keer: een eerste keer een week voor het event, met in deze mail de mogelijkheid jouw event met één druk op de knop toe te voegen aan hun eigen online agenda. De tweede mail wordt daags voor het event verstuurd en bevat naast nogmaals de agenda-functie ook de persoonlijke deelnamelink. De derde en laatste mail ontvangt de deelnemer op de dag van het event. In deze laatste reminder stuur je nogmaals de deelnamelink mee. Want in herhaling vallen is helemaal niet erg. In tegendeel, zouden we zelfs willen zeggen.

Voordelige mailbundel en voorbeeldteksten
Om jou te helpen het aantal no-shows te verkleinen en de attentiewaarde te verhogen, bieden wij deze drietraps-oplossing nu aan in de voordelige mailbundel Tres Etapas. In verband met de herkenbaarheid en de kracht van herhaling zijn werk te laten doen, hebben deze mails dezelfde lay-out en wijken ze tekstueel niet al te veel van elkaar af. Om je op weg te helpen zijn voorbeeldteksten in Nederlands en Engels beschikbaar in onze Help & Service-omgeving voor organisatoren.

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl