Onze timeline

Mijlpalen, bijzondere projecten en memorabele momenten uit de geschiedenis van Invitado... Je vindt ze terug in onze timeline.

Ernesto
14 juni 2024
Koningin Máxima doopt tijdens Delfsail in Delfzijl de mv Máxima, een extreem duurzaam schip dat deel uitmaakt van de vloot van Royal Wagenborg. De op één na noordelijkste scanlocatie van het jaar, waar we ook morgen en overmorgen nog scannen en printen.
9 juni 2024
AC in Washington DC! Onze vliegende registratiespecialist Anna Claire zorgt er komende week voor dat de vele duizenden bezoekers van de Hydrogen Americas Summit & Exhibition met een gepersonaliseerde badge het Ronald Reagan Trade Center betreden. Succes in Los Estados Unidos, AC!
4 juni 2024
MOS Events en de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV) vertrouwen op Invitado. Met negen stations voorzien we de deelnemers aan het jubileumcongres in de Midden Nederland Hallen vandaag van gepersonaliseerde badges.

Binnen deze samenwerking optimaliseerden we de registratie door een live koppeling met het CRM-systeem van de LVV te realiseren. Op basis van de scangegevens worden opleidingspunten automatisch toegekend.

"Deze koppeling zorgt voor een snelle en foutloze registratie en aanwezigheid van deelnemers. Als MOS Events zijn wij erg trots op deze samenwerking en het geoptimaliseerde proces!"
– MOS Events op LinkedIn

31 mei 2024
Morgen worden we dan eindelijk volwassen: Invitado 18 jaar! Strikt genomen mag het nog niet, maar we drinken er na werktijd stiekem alvast een feestelijk drankje (> 0.0) op.
31 mei 2024
Een nieuwe release van onze Vaya Visitor App, waarin we onder meer audiotours mogelijk maken. Neem je bezoekers mee en praat ze via een QR Quest letterlijk bij over jouw event, exposanten of andere places of interest!
19 mei 2024
Op een mooie pinksterdag... updaten wij de MySQL van onze database. Vanaf 21.00 uur zijn onze applicaties hierdoor een paar minuten uit de lucht. Tijdelijk stilgelegde achtergrondprocessen worden na de update automatisch hervat.
14 mei 2024
Vanavond en morgen zijn we in Den Haag, voor het IDAHOT+ Forum. Samen met de Raad van Europa tekent het Nederlandse ministerie van OCW dit jaar voor de organisatie van deze belangrijke conferencia over de positie en mensenrechten van lhbtiq+'ers.
13 mei 2024
In Ahoy zijn we deze week op volle toeren gepersonaliseerde badges aan het printen. Met maar liefst 15 scanstations (scanner, laptop, ExpoBadge-printer) maken we de prestigiosa World Hydrogen Summit mede mogelijk.
10 mei 2024
Puertos heet weer écht Puerto! In de release van vandaag onder meer: het filteren van producten, de introductie van testgasten en proforma facturen.
3 mei 2024
Vandaag gaat QR Quest, The Movie in première! Cristien, Anja, Bart en Gert-Jan hebben er iets moois van gemaakt. In iets meer dan anderhalve minuut worden in deze video de vele mogelijkheden van de QR Quest belicht.
26 april 2024
Ook op Aruba en Curaçao wordt Koningsdag gevierd. Wij zijn daar gewoon bij – helaas alleen met onze software en support op afstand. Zo maken we vandaag de recepties van de Kabinetten van de Gouverneurs van Aruba en Curaçao mede mogelijk.
25 april 2024
Aan de slag voor Van Oord, altijd weer een fiesta. Met vandaag en mañana de doop van een nieuw schip, een personeelsfeest én de afscheidsreceptie van vertrekkend CEO Pieter van Oord. Eventjes de Erasmusbrug over, en we zijn er!
23 april 2024
Pubquiz in Stadscafé Weena, met twee Invitado-teams: IF en ELSE. Team ELSE (met vijf amigas én Rikipedia in de gelederen) deed het met een gedeelde tiende plaats het beste. Team IF werd roemloos 22ste.
21 april 2024
Huldigingsfeest op de Binnenrotte in 010 morgen! Wij verwelkomen daar zowel de VIP's als de miva's, die we namens de gemeente Rotterdam en de club uitnodigden. Als Feyenoord vanavond tenminste de bekerfinale tegen NEC weet te winnen...
15 april 2024
Taart vandaag, want... twee weken geleden was Kelly cinco años (vijf jaar dus) actief bij Invitado. Met dit werkjubileum is exact de helft van ons team nu langer dan vijf jaar (cinco años dus) in dienst.
12 april 2024
Simultane live vertaling van streams via tolk, gebarentolk of met ondertitels tijdens jouw online event? Inteligencia artificial (AI dus) en Interprefy maken het mogelijk. Vanaf vandaag ook beschikbaar binnen Transmisión Livestreams!
11 april 2024
Hoog bezoek tijdens de uitreikingsceremonie van de Four Freedoms Awards in de Nieuwe Kerk in Middelburg: onze Rik is hoogstpersoonlijk van de partij! En ook Zijne en Hare Majesteit én Prinses Beatrix geven er acto de precensia.
26 maart 2024
Met de allereerste QR Quest gidst de Vaya Visitor App de bezoekers langs de exposanten van de Dutch VMUG UserCon 2024. De officiële vuurdoop voor onze nieuwe module dus, in het Congrescentrum in El Bosco.
25 maart 2024
Twee dagen, 200 exposanten... Lekker scannen, badges printen en ook onze leadscan-app Intercambio is actief tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs in het AFAS-stadion in Alkmaar. Dat smaakt naar meer!
21 maart 2024
Drie open dagen op rij voor Universiteit Twente. In de informatieverstrekking aan de aspirant studenten speelt de Vaya Visitor App in aanloop naar en tijdens de open dagen een centrale rol.

De gebruikers waardeerden de Vaya Visitor App en de wijze waarop deze voor de open dagen was ingezet met een mooie 8,1.

9 maart 2024
Morgen en maandag zijn we bij het Nederlands Contactlens Congres in Veldhoven. Vandaag al kunnen de hotelgasten onder de congresgangers hun badge laten printen bij de receptie.
Lees meer
8 maart 2024
Een QR Quest tijdens jouw event? Met deze vandaag gelanceerde nieuwe module in de Vaya Visitor App vergroot je met fysieke scanpunten de betrokkenheid van jouw gasten bij jouw event of jouw exposanten.
Lees meer
8 maart 2024
Uit de categorie 'klein maar fijn': je kunt de zoekwaarde in toegepaste filters in Puerto sinds de release van vandaag eenvoudig wijzigen met het potlood-icoontje in het actieve filter. Daar worden we zelf in elk geval muy blij van!
1 maart 2024
Half Invitado Bakt vandaag. En dat is nog niet alles: tijdens de Winter BBQ zijn deze vrijdagavond ook de partners van de amigos meer dan welkom. ¡Que fiesta!

De bake-off mondt uit in een nek-aan-nekrace, waarin de brownies uiteindelijk het lekkerst werden bevonden. Cristien gaat na een muy gezellige avond met de beker naar huis. Een wisselbeker, want dat er een tweede editie komt, is wel zeker!

"Invitado-bakkers klaar? Bakken maar!"
- Robèrnesto van Bakoven

16 februari 2024
Met een druk op de virtuele knop nemen we officieel afscheid van 'Het Oude Puerto', dat 14 jaar dienst heeft gedaan als ons registratiesysteem. Alle klanten zijn nu over op 'Het Nieuwe Puerto' (Puerto Dos, alias Puertos), dat in mei 2022 werd gelanceerd. Taarttt!

Puerto betekent haven. De applicatie is de veilige thuishaven van alle eventdata. In onze documentatie is het registratiesysteem - al bestonden er in feite twee systemen naast elkaar - gewoon Puerto blijven heten, maar in de schermen van het nieuwe systeem werd de naam Puertos gebruikt. Met het afscheid van 'Het Oude Puerto' zal ook de naam Puertos weer verdwijnen. Dus: Puerto is muerto, lang leve Puerto!

15 februari 2024
Hybride interactie in 17 landen vandaag, helemaal live én in acht talen ondertiteld online! Onze event-app + ons streaming platform + Kelly en Sjoerd + een tof concept van Eventions = multinationale verbinding voor Rituals.

"Onwijs bedankt voor de fijne samenwerking! Ik was onder de indruk van de stabiliteit en flexibilteit van het systeem. Dat scheelde heel veel stress op het event. En jullie inzet daarbij natuurlijk!"
– Arne van Ginkel | Event Manager bij Eventions

8 februari 2024
Vandaag nemen we weer deel aan EventSummit. Je vindt Lodewijk en Cristien op het Kennis & Inspiratie Plein van CLC-Vecta. Het winnende standnummer is 4J05. Leuk als je langskomt!
5 februari 2024
Met de release van deze week wordt het mogelijk om vanuit Peurto ook via SMS met je gasten te communiceren. Ticket- of deelnamelinks, boarding calls, muy efectivo! En... via ons registratiesysteem is jouw SMS-campagne razendsnel ingeregeld.
30 januari 2024
De achtste (hybride) editie van NLSecure[ID] van KPN Security was weer muy interessant vanmiddag, met dit keer behalve ons online platform ook onze event-app én onze scanners en badgeprinters op locatie.
16 januari 2024
Vandaag lanceren we een nieuwe aplicación. Met Extracto Abstract Handling richten organisatoren van wetenschappelijke congressen geheel autonoom hun call for papers-traject in.
Lees meer
5 januari 2024
Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Je kunt je nu aanmelden via deze site. In ruil voor naam en e-mailadres, houden wij je van tijd tot tijd op de hoogte van onze productos en proyectos.
Lees meer
januari 2024
Feyenoord, het Havenbedrijf, de gemeente Rotterdam... Geen nieuwjaarsbijeenkomst in onze mooie stad, of wij zijn er als registratiepartner bij betrokken. ¡Muy bien!, als begin van dit nieuwe jaar!
15 december 2023
De amigos vieren kerst: op glad ijs en in de Brabantse sneeuw. In Rucphen gaan we ijskarten, teambuilden én lekker eten en drinken. Muy fun!
14 december 2023
De winnaar van de Invitado Lunch Award 2023 is zojuist bekend gemaakt. Met een mooie 8,7 verzorgde de Mexicaan (!) Chidóz de lekkerste vrijdaglunch van het jaar, gevolgd door Guliano (8,2) en Il Capo (7,9).
Lees meer

"Wat super leuk! We hopen snel weer een lekkere lunch voor jullie te mogen verzorgen."
– Reactie van de winnaar op Facebook

7 december 2023
De eerste van vijf dagen MASTERS EXPO in de RAI vandaag. Kaarten zolang de voorraad strekt, via onze zeer geavanceerde ticketshop.
Lees meer
28 november 2023
Vandaag begint Offshore Energy in RAI Amsterdam. Dit jaar vieren we onze 10-jarige samenwerking met Navingo, organisator van deze internationaal toonaangevende beurs.
Lees meer
22 november 2023
In Arnhem de laatste van 21 dagen op de TU Boot vandaag. Ook dit jaar verzorgden we voor deze varende vakbeurs van de Technische Unie weer de registratie van de 76 exposanten, TU-medewerkers en natuurlijk de bezoekers.
6 oktober 2023
In de Ziggo Dome gingen onze scanners vanmiddag door de geluidsbarrière. Topsnelheid: 166 scans per minuut!
1 september 2023
Tim, onze onvolprezen developer, is vandaag 15 jaar in dienst. Muchas gracias por todo, Tim. We drinken een colaatje op de volgende vijftien!
21 juli 2023
We hebben een heuse Award gewonnen! Onze developers hebben met hostingpartner Exonet gewerkt aan niet minder dan 1000 pull requests.
4 juli 2023
Matchmaking met Invitado! Via de Vaya-app kunnen je bezoekers nu ook matchen en connecten. Leuk, laagdrempelig en heel effectief.
Lees meer
3 juli 2023
Donkere wolken boven het strand van Scheveningen, maar Team Invitado wint gewoon zijn partijtjes tijdens het Eventbranche Beachvolley-toernooi. En we verliezen er ook de nodige :-)
Lees meer
1 juli 2023
Twee jaar na zijn verhuizing naar Nijmegen gooit mede-oprichter Michiel ook zakelijk het roer om. Op zoek naar nieuwe uitdagingen verlaat hij Invitado.
23 juni 2023
Gebruikers van onze applicaties kunnen vanaf nu inloggen met Passkeys. Supermakkelijk én superveilig.
15 mei 2023
Huldiging van landskampioen Feyenoord vandaag! Als Rotterdammers zijn we sowieso al trots. En dan verzorgen we ook nog de registratie van de genodigden op de Coolsingel!
10 april 2023
Binnen de interactie van onze applicaties zijn nu ook gewogen stemmingen mogelijk. Live, online én hybride.
Lees meer
20 maart 2023
Uitnodigingsmails, bevestigingsmails, sprekers-bio's en eventinformatie kunnen binnen onze software nu worden gegenereerd met behulp van AI.
Lees meer
10 januari 2023
Transmisión Livestreams is nu ook beschikbaar voor openbaar toegankelijke online events. Even snel aanmelden bij aanvang is wel noodzakelijk voor interactieve deelname.
9 december 2022
Een winters weekendje weg met el equipo: rally rijden op de Veluwe met oude Mini's, een rondvlucht, lekker dineren, (weinig) slapen en een muy vroege yoga-sessie.
21 juni 2022
Vers van de pers: de Vaya Visitor App, onze voordelige en flexibele web-app voor elk event. We zij er muy trots op!
12 mei 2022
Vandaag lanceren we een volledig nieuw registratiesysteem. Sneller, stabieler en gebruiksvriendelijker, met name voor clientes die graag zelf met onze software aan de slag willen.
19 september 2021
We mogen weer! Live op locatie na (gelukkig) heel erg veel online events... Ouderwets e-tickets scannen en leads verzamelen, tijdens de Spotlight-beurs in Autotron Rosmalen.
16 juli 2021
Veilig bestanden met persoonlijke gegevens naar ons mailen? Onze applicatie Seguro Encrypted Sending is nu voor al onze relaciones gratis beschikbaar.
2 juli 2021
In Den Haag vragen wij officieel ontheffing aan om met onze Saludo scansoftware naast tickets ook Coronatoegangsbewijzen te mogen checken. Want yes, we (s)can!
Lees meer
1 juni 2021
We bestaan 15 jaar! Dat vieren we vandaag met alle amigos aan de Costa Rockanja. Coronaproof, met coronatests én met corona's.
20 mei 2021
Een Gouden Giraffe voor de Lely Future Farm Days, een mondiaal event dat georganiseerd werd door D&B en voor interactie zorgde via ons online eventplatform Transmisión Livestreams.
Lees meer
15 maart 2021
Tweede Kamerverkiezingen! In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht wordt voor de toegangs- en urenregistratie van de stemmentellers gebruik gemaakt van onze tools.
23 februari 2021
AWS (Amazon Web Services) is dermate onder de indruk van de slimme wijze waarop wij AWS-technologie toepassen in ons online eventplatform, dat Transmisión in een user case wereldwijd onder de aandacht wordt gebracht.
Lees meer

"The post is now live. Thank you SO much for this great content!"
– Lindy Anderson | Sr. Marketing Manager Media & Entertainment

november 2020
Themamaand INNOvember over innovatie! Duizenden rijksambtenaren van maar liefst 10 ministeries woonden tientallen sessies bij via ons innovatieve eventplatform. Inclusief online registratie en matchmaking.
Lees meer
21 augustus 2020
Collega Kaj is jarig. En traditioneel trakteert hij dan op zijn fameuze plaatkoek. Dit jaar deelt hij zijn geheime recept met alle deelnemers aan onze interactieve Transmisión-demo.
Lees meer
16 juli 2020
Het eerste online event via ons platform Transmisión Livestreams zit erop: een feestelijke interactieve Zomerborrel voor medewerkers van de Provincie Zuid-Holland.
19 april 2020
Ons kantoor in hartje Rotterdam heeft een complete metamorfosis ondergaan. Het voor vandaag geplande openingsfeestje wordt in verband met de coronamaatregelen gecanceld.
Lees meer

"Het interieur is een abstracte representatie van een Mexicaans dorp. Een modernistisch ontwerp volledig als maatwerk uitgevoerd. Gebaseerd op de stijl van Luis Barragán. Perfect passend bij de op Mexico gebaseerde huisstijl van het bedrijf."

10 april 2020
Allemaal thuiswerken, zo ongezellig... Lichtpuntje: vandaag bezorgden de jefes hoogst persoonlijk een heerlijk hamburgerpakket voor perfecte McErnesto's thuis bij alle leden van Team Invitado.
19 januari 2020
De Vakantiebeurs zit er weer op. De afgelopen dagen passeerden 100.797 bezoekers onze 22 scanstations in de Jaarbeurs in Utrecht.
31 december 2019
HVMP Internet Marketing houdt vandaag dan echt op te bestaan. Met ingang van het nieuwe jaar richten we onze pijlen volledig op Invitado en de eventbranche.
26 februari 2019
We waren er al klaar voor, maar nu is het ook officieel: onze organisatie is ISO 27001 gecertificeerd.
15 maart 2018
Een vertraagde vlucht naar Nice, en van daar maar anderhalf uur om naar Cannes te komen om te scannen op een sjiek feestje in een exclusieve beachclub? Onze Rik is niet voor één gat te vangen en chartert een helikopter!
juni 2015
We zijn verhuisd, naar hartje Rotterdam. Het HUF-gebouw aan de Hoogstraat wordt onze nieuwe hacienda. Licht, ruim én een van de achttien Rotterdamse panden in de Wederopbouw Top 100. Wat. Een. Plek!
Lees meer
1 januari 2015
Alle eventactiviteiten van HVMP (we groeien uit onze poncho) vinden vanaf vandaag plaats onder een nieuwe sombrero: die van Invitado Visitor Management.
1 oktober 2014
Koningin Máxima opent de Markthal vandaag. De bezoekersregistratie en de gereserveerde parkeerplekken in de garage regelen wij!
16 oktober 2013
De tweedaagse Offshore Energy-beurs in RAI Amsterdam is succesvol verlopen. 8500 bezoekers en 500 exposanten uit 50 verschillende landen.
Lees meer
mei 2009
HVMP strijkt neer in het Rotterdamse Lloydkwartier. We verhuizen naar ons eerste serieuze kantoor dat deel uitmaakt van de Schiecentrale, in 1904 gebouwd als de eerste elektriciteitsfabriek van de Maasstad.
september 2006
Voor een grootschalig event van tv- en internetprovider UPC verzorgen wij de online registratie. Het is onze eerste klus in de eventbranche. En die smaakt naar meer!
1 juni 2006
Geboortebericht: Milo Productions gaat zich volledig richten op internet marketing en heeft een nieuwe naam: HVMP, wat staat voor... Het Voormalige Milo Productions.