Leuk en laagdrempelig matchmaken in onze event-app

Leuk en laagdrempelig matchmaken in onze event-app

Vaya verbindt: breng je gasten via afbeeldingen met elkaar in contact

Organiseer jij een netwerk-event of een andere bijeenkomst waarvan kennismaken een wezenlijk onderdeel is? Of wil je de bezoekers van jouw event de mogelijkheid bieden op een leuke en laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen? Dan is onze Vaya Visitor App jouw perfecte match. Sinds de laatste release kan deze namelijk worden uitgebreid met een flexibele matchmaking-module. Binnen jouw app kun je de bezoekers laten matchen op basis van fotosets. In de app kiezen je gasten steeds één van de getoonde afbeeldingen. Hun keuzes maken deel uit van het persoonlijke profiel en bepalen met wie zij worden gematcht. En dan kan het connecten beginnen!

Het begin van netwerken

De nieuwe Matchmaking-module is een snelle en slimme manier om de gasten van jouw event met elkaar in contact te brengen en zo interactie aan te zwengelen. Met de Vaya Visitor App als matchmaker worden gelijkgestemde bezoekers van jouw event in een overzicht aan elkaar voorgesteld. Dit overzicht is door de gebruiker van de app nog verder te filteren. Met de gepresenteerde matches kan binnen de event-app worden gechat of kan een ontmoeting worden ingepland. Match, Connect & Meet dus!

Wanneer zet je Matchmaking in?

Organiseer jij een netwerkevent, of is netwerken een belangrijk onderdeel van jouw event? Of organiseer je een kennismakingsbijeenkomst voor bijvoorbeeld het personeel van twee fuserende bedrijven? Dan neem je met Matchmaking de regie in handen en zorg je ervoor dat ontmoetingen tijdens jouw event waardevol zijn. Je brengt sturing aan door op basis van overeenkomsten de juiste personen aan elkaar te koppelen. Als voorbereiding op een fysieke ontmoeting kunnen je deelnemers via de chat in de app al kennis met elkaar maken of kunnen zij een concrete ontmoeting inplannen. In voorgaande gevallen adviseren wij deelname aan Matchmaking verplicht te stellen. Dat wil zeggen dat app-gebruikers de wizard moeten doorlopen en zo hun persoonlijke profiel moeten aanvullen voor zij de app kunnen gebruiken. Is Matchmaking tijdens jouw event een leuke add-on, waarmee deelnemers het ijs kunnen breken, dan zou deelname niet verplicht hoeven worden gesteld.

Stappenplan

Wil jij Matchmaking inzetten? Leuk! In vijf simpele stappen initieer en stimuleer jij netwerken en interactie rond jouw event:

  • Jij levert vragen en keuzemogelijkheden (foto's en tekst) aan. Het aantal vragen en het aantal keuzemogelijkheden bepalen we samen aan de hand van het aantal te verwachten deelnemers. Om je op weg te helpen hebben we alles samen met wat achtergronden van de tool voor je op een rijtje gezet (bekijk de instructies). 
  • Onze registratiespecialisten regelen de module in Vaya en Puerto voor je in, dus daar heb je geen omkijken naar.
  • App-gebruikers wordt gevraagd hun keuzes te maken en zo hun persoonlijke profiel te voltooien. Afhankelijk van jouw voorkeur is dit dus verplicht of facultatief.
  • Vaya stelt per gebruiker persoonlijke matches voor. Dit overzicht wordt continu geactualiseerd. Vanuit het systeem wordt de gebruiker via geautomatiseerd verzonden notificaties op de hoogte gehouden van nieuwe matches en contactverzoeken.
  • De app-gebruiker kan de getoonde matches verder filteren en direct vanuit het overzicht connecten: door een chat te starten of een ontmoeting voor te stellen.
connectie in de Vaya App

Appels met peren matchen

Met de default-instellingen matchen we op basis van overeenkomstige keuzes per vraag. Is dit precies wat jij wilt? ¡Perfectamente! Lees dan vooral niet verder, maar ga lekker met onze demo-app aan de slag en laat je matchen! De Matchmaking-module is zoals gezegd muy flexible en kan nog veel meer, als je dat zou willen. Zo kan Matchmaking ook precies andersom worden ingezet en juist matches presenteren op basis van tegengestelde keuzes. Bijvoorbeeld om - in het kader van 'opposites attract' - tijdens jouw event levendige discussies te initiëren of om gevarieerde groepjes samen te kunnen stellen die in een interactieve breakout standpunten van meerdere kanten belichten. Zo ben jij in de manier waarop er tijdens jouw events gematcht moet worden extreem flexibel: je kunt appels met appels matchen, of juist met peren, en zelfs matches op basis van de keuzes bij verschillende vragen zijn mogelijk. Welke bezoekers jij met elkaar wil verbinden is aan jou, wij configureren de Vaya Visitor App zo dat deze verbindingen ook daadwerkelijk worden gelegd.

Onze specialisten helpen je verder

Wil je meer weten? Of heb je specifieke ideeën over hoe Matchmaking in de Vaya Visitor App tijdens jouw event voor verbinding kan zorgen? Neem even contact met ons op!

Probeer het zelf en Laat je matchen in onze speciale Matchmaking Demo App. Open deze link bij voorkeur op je smartphone voor een optimale app ervaring.

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl