TU BOOT

Varende vakbeurs

Met een assortiment van bijna 300.000 productos van 700 leveranciers is de Technische Unie de grootste technische groothandel van ons land. Meer dan 100 van deze leveranciers presenteren zichzelf op de TU Boot, een varende vakbeurs die in een periode van anderhalve maand aanmeert in meer dan 25 Nederlandse steden.

Registratiesite en exposantenportal

Aan het begin van deze anderhalve maand durende rondvaart nemen wij afscheid van onze scanapparatuur, die de gehele periode aan boord blijft. We configureren de apparatuur zo, dat de organisatie er na onze instructie zelf mee uit de voeten kan maar zijn voor support uiteraard altijd bereikbaar.

Voor de TU Boot bouwden wij een website waarop de zakelijke klanten van de Technische Unie zich gratis kunnen registreren voor hun bezoek aan de TU Boot. Daarbij zijn ze vrij om af te wijken van de dichtstbijzijnde aanlegplaats die in de uitnodiging wordt gesuggereerd. Geregistreerde bezoekers ontvangen per e-mail een uniek e-ticket en krijgen de mogelijkheid collega's uit te nodigen. De exposanten regelen alles wat samenhangt met hun deelname heel gemakkelijk via het door ons ontwikkelde exposantenportal.

De TU Boot in cijfers

1

kapitein

23

aanlegplaatsen

125

merken

75

leveranciers

Zo maken wij voor de TU Boot het verschil

Uitgebreid vaarschema

Makkelijk aanmelden bij een ligplaats

Als je bent uitgenodigd voor een van de edities van de TU boot, is je registratie gekoppeld aan een verkoopkantoor. Je wordt uitgenodigd voor de dag dat de TU Boot vlak bij jou is aangemeerd. In het registratieformulier wordt de dichtstbijzijnde optie gesuggereerd, maar natuurlijk kun je ook in een andere plaats op bezoek komen. Het formulier is snel en eenvoudig in te vullen. Alle aanmeldingen en keuzes worden in de back-end die we voor de Technische Unie maakten overzichtelijk gepresenteerd.

Website

en online customer journey

We ontwikkelden een informatieve, strakke website die uitermate goed past bij dit event van de Technische Unie. Voorzien van een flexibel CMS en uiteraard vormgegeven aan de hand van de huisstijl. Zo zorgen niet alleen voor de registratie en het verzamelen van de essentiële data, maar helpen we ook graag mee bij het bepalen en optimaliseren van de online customer journey.

Self-scan

We helpen graag, ook om het zelf te doen

Op de Jules-Verne, het grote schip van organisatiebureau Constant in Beweging, installeren we onze scanstations op de eerste vaardag. We realiseren een solide 4G internetverbinding en instrueren de hostesses. De overige vaardagen kunnen ze de gasten snel en zelfstandig inchecken en voorzien van een badge. Natuurlijk zijn we wel altijd bereikbaar voor support.

Registratie voor standhouders

Ook standbemanning scheept eenvoudig in

Voor de exposanten die deelnemen aan deze varende beurs, ontwikkelden we een portal waarmee de standbemanning eenvoudig kan worden aangemeld. Zo weet de organisatie precies wie er tijdens het event aan boord is en krijgen verstekelingen geen kans.

Statistieken en rapportages

Overzicht krijgen én houden

Meerdaagse events zijn niets bijzonders, maar logistiek zijn de wisselende locaties natuurlijk wel een extra factor om rekening mee te houden. 'Onder water' is alle data voor de organisatie raadpleegbaar en eenvoudig te exporteren. Zo weten ze voor elke vaardag precies waar ze aan toe zijn.