Antwerpen, The Place To -e-

Grootscheepse lancering Audi e-tron

Van mei tot en met juli is Antwerpen voor Belgische autoliefhebbers en kosmopolieten drie maanden lang The Place To Be. Of liever nog: The Place To -e-. Voor de introducción van de nieuwe Audi e-tron pakt Audi België met een eigen evenementenlocatie aan de ringweg R10 stevig uit. Wij tekenen voor het totale registratietraject. Niet alleen van de zeer gewilde testritten met de eerste volledig elektrische aangedreven Audi, maar van nog muy meer door Audi-importeur D'Ieteren ter plekke georganiseerde events.

Heel veel e-vents op pop-up locatie

D'Ieteren maakte als belangrijke sponsor van de jaarlijkse Zoute GP in Knokke-Heist kennis met onze solide en gebruiksvriendelijke systemen. Voor de vele evenementen die de Belgische importeur van onder meer Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Porsche jaarlijks organiseert, ontwikkelden we één merk-overkoepelend en duurzaam herbruikbaar registratiesysteem. 'The Place To -e-' neemt binnen deze evenementen een speciale plaats in.

In Antwerpen komt veel van wat wij doen en kunnen samen. Waar we het voor onze klanten en voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk maken, is wat er onder de motorkap gebeurt behoorlijk complex. Het veilig verwerken van de persoonsgegevens, het bewaken van de capaciteit, het verzenden van e-tickets, het faciliteren van betalingen, het automatisch verzenden van reminders en surveys, het scannen op locatie... Het is ons dagelijks werk, maar bij de introductie van de Audi e-tron doen we het allemaal tegelijk. En dat in twee talen en drie maanden lang.

De e-tron is de allereerste volledig elektrische Audi, waarin de fabrikant indrukwekkende prestaties combineert met duurzaamheid. Tot en met 28 juli kunnen vanaf de tijdelijke hotspot in Antwerpen testritten met deze vierwielaangedreven SUV worden gemaakt, zogenaamde e-drives, waarvoor via theplaceto-e.be kan worden gereserveerd. Maar in en rond The Place To -e- is er voor onze zuiderburen nog veel meer te ontdekken en te beleven. Ontsnappen uit een futuristische escaperoom (e-scape), genieten van een rolling dinner (e-at) of het bijwonen van interessante presentaties (e-vents) bijvoorbeeld. Ook de aanmeldingen voor deze onderdelen verlopen via onze beproefde sistemas.

The Place To -e- in cijfers

De specificaties en prestaties van de duurzame Audi e-tron zijn enorm indrukwekkend, maar wij beperken ons tot de facts en figures rond onze bijdrage aan The Place To -e-.

3

maanden lang

4

registratietrajecten

1

registratiesysteem

75

minuten per e-drive

100%

elektrisch

Zo maken wij voor The Place To -e- het verschil

Online registratie

e-tickets voor e-drive

Ze zijn populair, de testritten met de Audi e-tron. Ons systeem houdt de capaciteit voor de 75 minuten durende e-drives nauwlettend in de gaten.

Flexibel systeem

e-tickets voor e-vents

Tijdens de drie maanden dat The Place To -e- in Antwerpen te vinden is, organiseert D'Ieteren verschillende events, waarvan de registratie last minute in ons overkoepelende registratiesysteem kan worden aangemaakt.

Verhuur scanstations

Zelf scannen op locatie

Ook het scannen op locatie maken we zo eenvoudig mogelijk. Met onze apparatuur kan iedereen na een korte uitleg prima zelf uit de voeten.

Reminders en surveys

Geautomatiseerde mailings

Bezoekers die een testrit gereserveerd hebben ontvangen automatisch een reminder daags voor zij met de e-tron mogen rijden. En ook de gasten die aanschuiven bij e-at of zich laten opsluiten in de e-scaperoom ontvangen na hun bezoek volledig geautomatiseerd een survey in hun mailbox.