Por ejemplo

Demo's en voorbeelden
Geen woorden maar daden – en dus laten we graag zien wat we kunnen. Op deze pagina zie je hoe wij onze applicaties voor jouw event kunnen inrichten: toegespitst op wat jij nodig hebt en met alle ruimte voor jouw huisstijl.

Meer informatie aanvragen Online demo aanvragen

Registratiewebsite en formulier

Met onze even complete als flexibele formulierentool geven wij jouw online registratie vorm - van eenvoudige aanmeldingen tot geavanceerde ticketshops. Geheel afgestemd op jouw event en met toepassing van jouw huisstijlkleuren, afbeeldingen en logo. Voor de website hebben we drie smaakvolle templates op het menu staan, waarbinnen conversie voorop staat. Klik en kijk zelf maar!

E-tickets

Bezoekersstromen in goede banen leiden, dat is wat we doen. Ook met onze e-tickets zorgen we voor een goede doorstroming - de Mexicaanse rivieren waaraan ze hun naam aan danken zijn er niets bij! Onze templates bevatten behalve een unieke QR-code ook alle información esencial over jouw event. En natuurlijk sluit het design naadloos aan bij al je andere uitingen.

Vaya app
Vaya icoon

Check die event-app!

Lekker zelf liken en swipen...

De Vaya Visitor App is de flexibele appgrade voor elk event, met een echte app-ervaring in een universele web-based omgeving. Klik op de link*, kijk wat-ie kan en maak hem de jouwe!

* Bij voorkeur op je smartphone...

Ervaar onze demo-app
Criteria in Extracto Abstract Handling
Extracto icoon

Abstract handling? Extracto!

In het muy flexibele Extracto Abstract Handling geef je je call for papers-traject vorm: van indienformulier tot de reviewfase en de terugkoppeling aan de indieners. In een online demo laten we je alle mogelijkheden zien. Een voorbeeld van een indienformulier bekijk je via de link hieronder. Goed om te weten: dit formulier kan ook volledig in het Nederlands worden ingezet.¿Call for papers? ¡Call Invitado!

Bekijk een indienformulier

Efficiënt en flexibel

Onze specialisten combineren en configureren onze applicaties met behulp van beproefde bouwstenen tot een op jouw event afgestemde totaaloplossing. Daarbij is er rekening gehouden met de doorvertaling van jouw huisstijlkleuren en logo en is het altijd mogelijk om speciaal voor jouw event een ontbrekend maar essentieel bouwsteentje te ontwikkelen. Je mag het Atomic Design noemen. Wij noemen het efficiënt en flexibel!

Lees meer over onze applicaties

Dataveiligheid voor alles

Onze processen, procedures en producten zijn ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificado voor databeveiliging garandeert dat het optimaliseren van dataveiligheid uitgangspunt is bij alles wat we doen.

Invitado - ISO 27001 certificaat