2 November 2020 Ahoy, Rotterdam
Waarom is Invitado uniek?

Al onze apps en tools maken deel uit van één speciaal voor jouw event ingericht registratiesysteem. Volledige integratie dus. Daarom smaakt werken met de marktleider naar meer - en dat met minder werk!

Wat kan Invitado nog meer?

Online-registratie is maar een klein onderdeel van het totaalpakket waarmee we het hele traject voor bezoekers en organisatoren zo eenvoudig mogelijk maken. Gebruik makend van één veilig en centraal in de cloud opgeslagen registratie-database tillen we jouw event naar een hoger plan. Met onze scanstations op locatie, badge printing, een floorplan-tool, een dedicated event-app, een leadscan-app voor exposanten, live statistieken en uitvoerige rapportages achteraf.

Wat maakt Invitado slim?

Voor elk event richten we op maat een compleet registratiesysteem in met de onderdelen die jij nodig hebt. Al die onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en maken heel slim gebruik van dezelfde database. Van floorplan tot event-app, en van de leadscan-app voor exposanten tot de scanstations bij de entree. Dat scheelt tijd en geld. Speciale wensen? Onze slimme programmeurs gaan de uitdaging graag aan!

Waarom is Invitado een veilige keuze?

Wij springen uitermate zorgvuldig om met je bezoekersdata. We zijn ISO 27001-gecertificeerd en werken dus volledig AVG-compliant. We willen graag dat onze software net zo betrouwbaar is als wij zelf zijn. Daar zetten we stevig op in, met alle denkbare voorzorgsmaatregelen en back-ups. Want dingen aan het toeval overlaten, dat is niets voor ons!

Wat krijg als ik in een Mexicaans restaurant fajita bestel?

Dit Mexicaanse gerecht bestaat uit los geserveerde tortillas en een grote pan met een pittige stoofschotel, waarvan rund- of kippenvlees, uien en jalapeños de belangrijkste ingrediënten zijn. De tortillas worden aan tafel gevuld en gerold, en gegarneerd met guacamole, salsa, tomaat, sla en kaas.