Vaya Visitor App

Help & Service

Vaya Visitor App

Het beheren van je content voor de Vaya Visitor App is niet ingewikkeld. Het CMS is speciaal voor de app ontwikkeld en dus lekker overzichtelijk. Zeker als je vooraf de tutorials hebt doorgenomen, zul je je weg snel vinden. En kom je er niet uit, dan helpen onze specialisten je verder!

Veelgestelde vragen

Event-app

Hoe lang duurt het om de app te ontwikkelen?

expand_more

Dat kan heel snel, binnen een paar werkdagen. We configureren onze Vaya Visitor App voor jouw event, waarna jij aan de slag kunt met de content. De app is dan onderdeel van onze overkoepelende app en biedt alle denkbare mogelijkheden op alle mogelijke smartphones.


Hebben jullie een demo app beschikbaar?

expand_more

Si, die is er. Je opent de universele web-app via deze link. Voor de ultieme app-beleving open je deze link bij voorkeur op je telefoon.


Welk CMS gebruikt de Vaya Visitor App?

expand_more

We hebben een dedicated CMS ontwikkeld, speciaal voor deze app. Op de Help & Service-pagina vind je een introductiedocument. Daarmee kun je binnen het CMS razendsnel met jouw content uit de voeten.


Hoe verstuur ik notificaties naar de gebruikers van de event-app?

expand_more

Binnen de beheeromgeving van Vaya bevindt zich een berichtencentrum. Daar kun je berichten aanmaken en verzenden (direct of uitgesteld) naar alle of een deel van je gebruikers. Je leest hier meer over in de tutorial Notificaties versturen.


Wat kan de app allemaal?

expand_more

Een heleboel! Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare functionaliteiten. Welke je voor jouw event wil inzetten, is aan jou!


Meer vragen

Lukt het écht niet?

We helpen je graag, bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl