Security Bootcamp

Kennis-event en beurs voor cybersecurity

Eervol maar ook niet geheel onlogisch dat juist een in cybersecurity gespecialiseerde organisatie als SecureLink al jaren vertrouwt op de veilige en solide apps en tools van Invitado.

Alle content op één centrale plek

Voor de jaarlijkse Security BootCamp in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek - maar ook voor de Belgische tegenhanger, de Security CheckUp, in het najaar - pakken wij uit met online registratie inclusief sessiekeuze, scannen we bij de entree én bij de sessies, en printen we de fraaie kunststof bezoekersbadges.

De bezoeker ontvangt zijn e-ticket in onze uitgebreide event app, die mede daardoor niet alleen veelvuldig gedownload maar tijdens de bootcamp ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Via de clickable plattegrond vinden de bezoekers snel hun weg op de beursvloer en klikken zij eenvoudig door naar meer informatie over de exposanten. Omdat deze app gekoppeld is aan de door onze amigos van HVMP ontwikkelde event website, hoeft alle content maar op één plek te worden ingevoerd en bijgewerkt. Ook voor de exposanten is er trouwens een app, waarmee zij door het scannen van de QR-codes op de badges razendsnel  en eenvoudig hun leads kunnen verzamelen.

650

bezoekers

1000+

leadscans

650

card-badges

Zo maken wij voor Security Bootcamp het verschil

Website

Design en redesign

De communicatie naar de doelgroep vindt plaats via de event website, die we geheel op maat ontwikkelden en bouwden. De site krijgt ieder jaar een redesign aan de hand van een nieuw thema. 

Meer over onze event websites

Salesforce-koppeling

Directe updates in het CRM

Alle aanmeldingen voor het event worden direct gesynchroniseerd met Salesforce. Zo is er direct follow-up vanuit de organisatie bij nieuwe potentiële klanten. Ook de gekozen workshops, registratiemomenten en eventuele no-shows worden realtime verwerkt in Salesforce. 

Congres-app

Strak en gebruiksvriendelijk

De gasten checken bij de balie direct in met hun passbook-ticket, hebben in MyVisite hun eigen sessies paraat en zien op het clickable floorplan waar ze precies moeten zijn. Geen papier, maar een strakke en gebruiksvriendelijke app, direct gekoppeld aan de registratie-database en een eenvoudig te beheren content management systeem.

Meer over onze visitor-app

Badgecards

Snel, mooi en flexibel

Security Bootcamp maakt gebruik van de Zebra Card print-oplossing van Invitado. Plastic badges op creditcard formaat, full colour en razendsnel bedrukt tijdens de on-site registratie.

Meer over badges