Contactlensbranche kijkt vooruit

NCC 2024: Future Generation

Producten
icon Registratie op locatie Registratie op locatie
icon Event-app Event-app
icon Leads verzamelen Leads verzamelen
icon Hybride en online events Hybride en online events
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie

In Veldhoven keek de internationale contactlensbranche op 10 en 11 maart vooruit tijdens het Nederlands Contactlens Congres 2024. In het NH Conference Center in Veldhoven kwamen meer dan 1500 specialisten twee dagen (en een feestelijke avond) bijeen voor een uitvoerig inhoudelijk programma. In deze case kijken wij op onze beurt terug op de rol die wij en onze producten speelden tijdens deze uitermate succesvol verlopen conferentie.

NCC 2024 in cijfers

>1500

Deelnemers

2

Dagen

55.000

App pageviews

51

Sprekers

6

ExpoBadge printers

Toekomstgericht en duurzaam

'Future Generation', dat was de titel van NCC 2024. Ook onze samenwerking met het team van NCC en organisatiebureau Crawfield was gericht op el futuro. Want hoewel dit al de negende editie van dit tweejaarlijkse congres was, werd in aanloop naar deze editie de basis gelegd voor een duurzame samenwerking. Om te beginnen met de door ons ontwikkelde website voor het congres. Deze bevatte onder meer een filterbare timetable, abstracts en een ticketshop, waar dagtickets en toegangsbewijzen voor de feestavond konden worden besteld. Het oog wil ook wat, zeker in de contactlensbranche!

 

stand-app

Applicaties en formulieren

De ticketshop stond uiteraard niet op zichzelf. De centraal opgeslagen data werd in een groot deel van onze applicaties ingezet. Tijdens NCC werd door de deelnemers dankbaar gebruik gemaakt van onze event-app en konden de aanwezige exposanten leads verzamelen met Intercambio Leadscan. De administratieve handelingen rond de meer dan 50 sprekers vereenvoudigden wij met online formulieren voor het aanleveren van información en voor het indienen van declaraties.

Lees meer over Invitado voor congressen
scannen

On demand

Congresgangers die in het hotel van het NH-complex verbleven, konden de dag voor het event alvast hun badge laten printen bij de receptie. Op beide congresdagen waren we met zes scanstations aanwezig om de bezoekers te verwelkomen en van een gepersonaliseerde, on demand geprinte badge te voorzien. Nu het congres achter de rug is, kunnen alsnog accreditatiepunten worden verdiend door de sessies on demand terug te kijken via ons streaming platform Transmisión Livestreams. En wat de toekomst betreft: wij kijken ernaar uit om voor NCC 2026 aan de slag te gaan!

Invitado biedt niet alleen heel mooie oplossingen, het enthousiaste team denkt ook steeds met je mee!
Bianca van Leeuwen (NCC 2024)

© Beeldmateriaal event: Contactlenscongress.com.