Themamaand INNOvember

Tien ministeries werkten, leerden en beleefden via Transmisión Livestreams

Registratie innovember
Producten
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie
icon Hybride en online events Hybride en online events

Voor duizenden rijksambtenaren was november 2020 de maand van de innovatie. Onder de titel INNOvember organiseerde de Rijks Innovatie Community in samenwerking met 13 Rijksonderdelen (waaronder maar liefst tien ministeries en TNO) een grootschalig hybride event over technlogie en innovatie. Daarbij werd een maand lang gebruik gemaakt van ónze technologie en innovatie.

Registratie en matchmaking

Voor zo'n 35 van de meer dan honderd sessies werden de interactieve mogelijkheden van ons platform Transmisión Livestreams ingezet. Om de meer dan 2700 'INNOmembers' na de online registratie via ons systeem te helpen hun weg te vinden in het zeer uitvoerige programma, maar ook om deze medewerkers in contact te brengen met collega's bij andere departementen en organisaties, werd bovendien gebruik gemaakt van onze geavanceerde matchmaking tool Conector. Zo zorgden we voor verbinding tijdens dit door D&B Eventmarketing georganiseerde hybride congres.

Lees meer over Transmisión Livestreams
Infographic innovember

Maatwerk Plaza

Van 3 tot en met 27 november werd het thema innovatie aan de hand van zes thema's belicht: drie interne innovatiethema's (innoveren met data, innoveren van de ambtenaar en innoveren van de dienstverlening) en drie maatschappelijke innovatiethema's (innoveren voor veiligheid en rechtvaardigheid, voor duurzaamheid en voor leefbaarheid en mobiliteit). Deze thema's kwamen behalve in de sessies ook terug in de door ons op maat ontwikkelde website innovember,nl die tijdens en zelfs na het event nog als Plaza fungeerde.