2 November 2020 Ahoy, Rotterdam

DIT MAG JE NIET MISSEN. MELD JE DIRECT AAN!

Dit is een werkend formulier. Natuurlijk bouwen onze specialisten dit formulier helemaal op maat voor jouw event op. Ons dynamische formulier kun je inzetten voor verschillende soorten gasten: alleen de velden die voor deze groep van toepassing zijn worden getoond. Ook tijdens het invullen gemaakte keuzes kunnen beïnvloeden welke velden de bezoeker te zien krijgt.

Doorloop de stappen en ontdek zelf hoe soepel je het formulier invult. En voor de duidelijkheid: anders dan bij jouw event doen we in dit geval niets met jouw gegevens!

Stap 1: Jouw persoonsgegevens

Vul hieronder jouw gegevens in. Alle met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Zijn er voor jouw event extra velden nodig? Geen probleem!

Bent u aanwezig het demo event? *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *

Stap 2: Jouw contactgegevens

Vul hieronder jouw gegevens in. Alle met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Zijn er voor jouw event extra velden nodig? Geen probleem! Let er in het kader van de AVG alleen wel op dat je niet meer gegevens vraagt dan je daadwerkelijk nodig hebt.

Stap 3: Organisatie en privacy

Vul hieronder jouw gegevens in. Alle met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Zijn er voor jouw event extra velden nodig? Geen probleem! En wil je dat we meedenken over jouw privacy statement? Dat doen we graag, zoals we je ook helpen met het opstellen van een verwerkersovereenkomst.

Privacy

Invitado handelt volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In het kader daarvan willen we je graag vragen akkoord te gaan met het privacy statement. Je vindt ons privacy statement hier.