Online booster voor de eventbranche vanuit Jaarbeurs Studio

Online booster voor de eventbranche vanuit Jaarbeurs Studio

Op dinsdagochtend 12 april geeft Jaarbeurs de evenementenbranche een Energy Boost. De organisatie heeft oud-topsporters Erben Wennemars en Rob Harmeling uitgenodigd om tijdens een inspirerend online event voor het beslissende duwtje te zorgen, waarmee deelnemers nog gemotiveerder en met voorsprong uit de startblokken zullen komen. De registratie voor dit gratis webinar is inmiddels geopend via het registratieformulier van Invitado.

Nieuwe lente
Met een flinke dosis humor, energie en anekdotes zullen de twee topsporters de deelnemers inspireren en motiveren om de top te bereiken, zo belooft de organisatie. Hoe blijf je meegaan in de positieve flow? Hoe houd je juiste focus? En hoe werk je toe naar nieuwe topprestaties? De antwoorden op deze vragen komen op 12 april tussen 10.00 en 11.00 uur aan bod, als vanuit de Jaarbeurs Studio de start van de heropening van voor de evenementenbranche wordt gevierd.

Winnaars
Wennemars en Harmeling zijn niet de enige 'winnaars' die hun medewerking aan de Energy Boost verlenen: AV-partner Heuvelman Sound & Vision produceert de uitzending en registratiespecialist Invitado verzorgt de deelnemersregistratie en levert het event platform Transmisión Livestreams. De beide partners van dit Jaarbeurs-event hebben zich tijdens de achterliggende coronaperiode flexibel moeten tonen, zagen én benutten kansen en boekten grote successen, niet zelden als team. 'We vonden elkaar al snel,' bevestigt Michiel Droog van Invitado. 'Heuvelman was een van de eerste partijen die de kracht van ons streaming platform en de meerwaarde van interactie herkende. Bij veel van hun producties werkten we heel nauw samen.'

Streamteam
Heuvelman en Invitado kijken elk vanuit hun eigen expertise reikhalzend uit naar de live events die gaan komen, maar verwachten niet dat hun samenwerking als 'streamteam' daarmee ten einde komt. 'Wij zullen ons allebei weer meer gaan focussen op onze eigen dienstverlening die met live events samenhangt,' zegt Droog, 'maar veel congressen en events zullen een online component houden en dus een hybride opzet krijgen. Daarvoor hebben we met Invitado alle tools in huis. Wij kijken er dan ook naar uit onze uitstekende samenwerking met Heuvelman voort te zetten, om te beginnen tijdens de komende Jaarbeurs Energy Boost!'

Jaarbeurs Energy Boost vindt op dinsdag 12 april tussen 10.00 en 11.00 uur plaats. Via deze link kun je je aanmelden. Deelname aan dit inspirerende webinar is gratis.

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl