Nieuw: Engagement Scores in dashboard Transmisión

Nieuw: Engagement Scores in dashboard Transmisión

Met de laatste release van Transmisión Livestreams kunnen organisatoren van online events in het dashboard heel veel nieuwe statistische información vinden. Zo introduceerden we de Engagement Score voor zowel het event als voor de verschillende individuele interactieve toepassingen.

Alle interactiviteit tijdens een event is achteraf te downloaden en dus volledig beschikbaar. Met de meest recente release van ons platform is dat downloaden aanzienlijk vereenvoudigd. De accurate en actuele 'kijkcijfers'' waren zowel tijdens als na het event al beschikbaar. Met de nieuwe Engagement Scores bieden we de organisator nu ook inzicht in hoeverre de deelnemers aan het online event de interactieve mogelijkheden benutten. Zijn jouw toeschouwers inderdaad in deelnemers veranderd?

Procentuele scores
Voor de vormen van interactie die tijdens het event worden ingezet, zoals de groeps-chat, de Q&A en polls, berekenen we aan de hand van de bijdragen die de deelnemers aan het event leveren en het aantal actieve deelnemers een procentuele score. Deze afzonderlijke scores resulteren in een indicatieve totaalscore voor het event, die in het dashboard als eerste wordt getoond.

Live data
De waarden veranderen tijdens het event continu. Leuk om te volgen, maar ook heel goed bruikbaar om bij te kunnen sturen, bijvoorbeeld door de presentator extra de aandacht te laten vestigen op onderdelen die achterblijven. Door deze statistische data in samenhang met de beschikbare exports achteraf te analyseren, kunnen organisatoren van hun volgende event een nog groter succes met nog meer interactie maken!

 

2021-03-05 10_48_53-Transmisión - Dashboard (Testevent Tim)

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl