Nieuw: videobellen in Transmisión

Nieuw: videobellen in Transmisión

Met de release van vandaag is 1-op-1 videochatten toegevoegd aan ons event platform Transmisión Livestreams. Vanuit de deelnemerslijst en (optioneel) de Plaza kunnen individuele videocalls worden gestart. Deelnemers die via hun webcam actief zijn in de Chatcarrousel, aan netwerktafels of als spreker worden automatisch uitgesloten.

Waarom nu pas?

De implementación van deze functionaliteit had weinig voeten in de aarde, omdat de hele infrastructuur er al lag: in de Chatcarrousel worden immers ook 1-op-1 videocalls gefaciliteerd, alleen dan random. Toch bieden wij de mogelijkheid gericht met elkaar te beeldbellen nu pas aan. We willen ons met ons platform namelijk in eerste instantie richten op interactie die de inhoud van een sessie versterkt. 1-op-1 videochats leiden de aandacht juist af.

Weloverwogen inzetten

In onze ogen moet deze nieuwe funcionalidad dus weloverwogen en gericht worden ingezet. Dus niet tijdens inhoudelijke sessies, maar uitsluitend op momenten die expliciet gericht zijn op netwerken of individuele informatieoverdracht.

Open dagen

De komende tijd wordt Transmisión Livestreams veelvuldig gebruikt voor open dagen van onderwijsinstellingen. Tijdens dergelijke events heeft de 1-op-1 videochat zeker toegevoegde waarde: via beeldbellen kunnen potentiële leerlingen en studenten snel en eenvoudig informatie inwinnen bij daartoe aangewezen adviseurs.

1-on-1 videochat Transmisión Livestreams

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl