Mobiliseer je deelnemers met onze nieuwe Wordcloud-module

Mobiliseer je deelnemers met onze nieuwe Wordcloud-module

We zijn helemaal in de wolken met de fonkelnieuwe Wordcloud-module in Transmisión Livestreams. Hiermee kunnen de deelnemers tijdens een online event gezamenlijk een woordwolk samenstellen die in één oogopslag laat zien waar jouw organisatie of event volgens het publiek voor staat.

Creativaty of the Crowd

Maak gebruik van de 'Creativity of the Crowd' en voorzie jouw event zo van een leuke vorm van interactie. De reacties van de deelnemers worden live verwerkt in een zienderogen uitdijende, kleurrijke Wordcloud.

De antwoorden op de vraag 'Waaraan denk je als je een weekje naar Mexico gaat?' leverde bijvoorbeeld de volgende Wordcloud op.

Wordcloud Mexico

 

Hoe werkt het?

Onder in hun scherm krijgen de deelnemers de vraag te zien, waarop zij gedurende de door jou vooraf bepaalde tijd kunnen reageren.

Wordcloud Mexico

 

Wanneer ze hun antwoord verzonden hebben, krijgen ze een bevestiging te zien.

Wordcloud Mexico

 

Achter de schermen wordt aan de hand van de input automatisch een Wordcloud gevormd. Deze wordt naar een Output-kanaal verzonden, die door de AV-specialist in de stream kan worden verwerkt. Hierin is de vorming van de woordwolk live te volgen. Hoe vaker een antwoord wordt gegeven, hoe groter het in de Wordcloud wordt weergegeven.

Nadat de moderator de module geactiveerd heeft, kan hij de input monitoren en indien nodig antwoorden uitsluiten. Bijvoorbeeld als iemand een typo maakt in het woord maya of cerveza...

 

Wordcloud Mexico

 

Zin in een Quiz?

Nog meer interactie tijdens jouw online event?
Lees hier alles over onze nieuwe Quiz-module!

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl