Invitado voor doehetzelvers

Zelf aan de slag met onze applicaties

We bevinden ons momenteel in het oog van de jaarlijkse najaarsstorm: september en oktober zijn ook dit jaar weer de druktste maanden bij Invitado. De registratie-amigos zijn vrijwel continu op pad en onze apparatuur draait overuren. Daarnaast wordt onze geavanceerde software in toenemende mate zonder onze support op locatie ingezet.

De-mobiele-scan-app

Zelf scannen? Yes you scan!

LEF marketing en events was zo’n beetje de trendsetter: in binnen- en buitenland gebruikt LEF m&e onze scan-applicatie Saludo al een aantal jaar in combinatie met eigen scanapparatuur. Andere relaciones huren weliswaar onze scanners en printers in, maar kunnen heel goed zelf met de gebruiksvriendelijke scansoftware aan de slag óf maken gebruik van de gratis Saludo-app (iOS en Android) op hun eigen smartphones.

transmision-intersafe

Online en hybride events

Als het om online en hybride events gaat, zijn het allang niet meer alleen gerenommeerde AV-producenten als Heuvelman die ons online platform Transmisión Livestreams zelfstandig inzetten. Organisaties als Flynth adviseurs en accountants en onze sportieve amigos van HDD Group gebruiken Transmisión met grote regelmaat voor grote en kleine online events, en ook KPN kan inmiddels lezen en schrijven met ons interactieve streaming platform.

rotterdam

Elitecorps

En zo groeit het legertje in meer of in mindere mate autonome gebruikers van onze applicaties in snel tempo uit tot een substantieel elitecorps: van de gemeente Rotterdam tot de Technische Unie, en van RWS tot MASTERS EXPO… De mate van zelfstandigheid is completamente variable en bepalen we in goed overleg. Hoe dan ook helpen we deze ‘doehetzelvers’ op weg met trainingen en online documentatie. En natuurlijk zijn en blijven onze specialisten te allen tijde beschikbaar voor support.

live-statistieken

Presets en sjablonen

Gastbeheer, het zelf editen en verzenden van mailings, het samenstellen van een maatwerk dashboard: al onze klanten kunnen dit als ze willen zelf, en met name binnen structurele samenwerkingen wordt hier dankbaar gebruik van gemaakt. Naast het hierboven al genoemde zelfstandige gebruik op locatie van Saludo en Transmisión zullen ook de doe-het-zelfmogelijkheden binnen het registratiesysteem en met betrekking tot registratieformulieren verder worden vergroot: het op basis van presets en sjablonen zonder onze tussenkomst kunnen opzetten én managen van een compleet event is nog slechts een kwestie van tijd.

Dat het zelf kán, wil uiteraard niet zeggen dat het zelf móét. De eventorganisator die juist zo min mogelijk zelf wil doen en als het om registratie en interactie gaat liever door onze even ervaren als enthousiaste specialisten begeleid wil worden, die is én blijft bij ons natuurlijk aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl