Invitado verder zonder Michiel

Invitado verder zonder Michiel

Zonder veranderingen geen vlinders

Zeventien jaar nadat het Invitado-avontuur begon met een uitdagende registratieklus voor UPC, slaan we een bladzijde om en begint een nieuw hoofdstuk. Onze slimme producten blijven, ons kantoor in hartje Rotterdam ook, evenals het enthousiaste team. Sterker nog: begin deze maand verwelkomden we twee nieuwe amigos. Maar wie niet blijft, is Michiel.

Het roer om

‘Ik heb al langer het idee om nog eens wat anders te gaan doen in mijn leven,’ licht Michiel zijn vertrek toe. ‘Ingegeven door mijn verhuizing naar de regio Nijmegen, twee jaar geleden, is nu het moment aangebroken om ook zakelijk het roer om te gooien. Wat ik precies wil gaan doen, ga ik de komende tijd in alle rust onderzoeken.’

Vlinders

Sin cambios no hay mariposa, zeggen de Mexicanen: ‘Zonder veranderingen geen vlinders’. Het afgelopen halfjaar hebben Michiel en Lodewijk deze wijziging binnen de directie zorgvuldig samen voorbereid. De afronding van dit proces - die iets meer tijd vergde dan voorzien -, valt samen met het moment waarop we dit nieuws naar buiten brengen.

1 juli

We houden de blik vooruit en de vaart erin: Michiel zal Invitado al per 1 juli verlaten. Op de achtergrond blijft hij nog tot het einde van het jaar betrokken bij de organisatie voor de overdracht van projectinhoudelijke kennis en het afwikkelen van de zakelijke aspecten rond zijn vertrek.

Gezicht

‘De service naar onze klanten en relaties blijft na 1 juli precies dezelfde,’ benadrukt Lodewijk. ‘Alleen zal ik vanaf nu vaker te zien en te horen zijn als het gezicht van Invitado. Daarmee betekent het vertrek van Michiel ook voor mijn persoonlijke carrière een nieuwe stap. Na al die jaren is dit een uitdaging die ik graag aanga.’

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl