Het slimme alternatief voor pushberichten

Het slimme alternatief voor pushberichten

Nieuw in de Vaya Visitor App!

In onze universele web-app kregen de gebruikers al meldingen wanneer zij een persoonlijk bericht of een uitnodiging voor een afspraak ontvingen. Hieraan zijn met de laatste release handmatige berichten toegevoegd. Met deze slimme message-functie kun jij als organisator je bezoekers heel eenvoudig via de event-app bereiken. De hoogste tijd om jou bij te praten over deze tool!

Wanneer push jij je berichten?

Je kunt je berichten direct of uitgesteld verzenden, naar een deel van je bezoekers of naar allemaal. Je verstuurt je berichten direct als ze urgent en onvoorzien zijn: een auto met de lichten nog aan op het parkeerterrein, om maar iets te noemen. Of een sessie die naar een andere zaal verhuist. In dat laatste geval stuur je het bericht alleen naar de bezoekers die zich hebben aangemeld voor de betreffende sessie of die deze sessie hebben toegevoegd aan hun favorieten.

Berichten inplannen voor verzending

Uitgestelde berichten zet van te voren klaar en worden op het door jou ingestelde tijdstip verzonden. Deze geplande berichten maken deel uit van je communicatieplan rond jouw event. Denk aan een netwerkborrel of andere niet te missen sessie die op het punt van beginnen staat, of een evaluatieformulier in de app dat je onder de aandacht wilt brengen. 

In-app notificaties

In de vorige versie van onze event-app werkten we met systeemnotificaties van Android en iOS. Dat klinkt heel logisch. Onderzoek heeft echter aangetoond dat het merendeel van de gebruikers dergelijke meldingen al direct hij installatie van een app actief uitschakelt. Afhankelijk van het type event bleek derhalve slechts tussen de 8 en 40 procent van de gebruikers deze notificaciones te ontvangen. ¡Caramba! In de Vaya Visitor App doen we het daarom slimmer: de bezoekers ontvangen de berichten in de app wanneer zij de app geopend hebben of zodra zij deze openen. Hebben zij de app niet geopend, dan ontvangen zij een notificatie per e-mail. 

Kosteloos en ongelimiteerd

De mogelijkheid pushberichten te versturen maakt inmiddels standaard deel uit van onze Vaya Visitor App. De functionaliteit kan kosteloos en ongelimiteerd worden ingezet. Hoe jij je push-messages kunt versturen of inplannen en hoe je ze linkt naar een pagina binnen de app of een externe url, lees je in onze online tutorial

Binnenkort…

Op dit moment werken onze developers aan meer mogelijkheden om de bezoekers te filteren en je berichten nog effectiever te kunnen targeten. Ook omtrent de e-mailnotificaties (frequentie en aanvullend flexibiliteit richting de gebruikers) verwachten we binnenkort de nodige updates. We houden je op de hoogte!

 

Afbeeldingen hieronder:

  1. Notificatie via badge met melding van ongelezen berichten in het menu van de app.
  2. Een pop-up in de app wanneer een nieuw bericht binnenkomt.
  3. Ontvangen berichten op een speciale notificatiepagina.
  4. Ontvangen berichten via de speciale widget op de homepage van de app.

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl