Flynth Festival

Grootschalig personeelsfeest vol variatie

Producten
icon Registratie op locatie Registratie op locatie
icon Online bezoekersregistratie Online bezoekersregistratie

Nederlands' grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf pakte uit. Na vele succesvolle online events via ons interactieve platform, mocht Flynth eindelijk weer live. En hoe! Het boordevolle keuzeprogramma van het Flynth Festival 2022 vroeg om een slim en flexibel registratieformulier. En laten onze specialisten daar hun hand nou niet voor omdraaien. Op de dag zelf scanden we de bezoekers naar binnen, met onze scanbalies en met de mobiele scanapp Saludo.

Spektakel

Samen feesten, genieten en ontmoeten. Dat was de doelstelling van het Flynth Festival. En daarin is de organisatie meer dan geslaagd! Het werd die laatste vrijdag van september een waar spektakel, in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, met een uitgebreide programmering met live muziek en volop activiteiten om je vingers letterlijk bij af te likken! Zo was er een bier ontdekkingstocht, een wijnproeverij en kon je 'blijtanken' én van positieve gedachten wisselen tijdens het complimentenmoment. Maar ook tafelvoetballen, klaverjassen en karaoke behoorden tot de vele mogelijkheden. Energía opdoen voor de volgende activiteit kon bij een van de vele foodtrucks en foodcorners, met streetfood uit de hele wereld. En als klap op de vuurpijl presenteerde Flynth tijdens het Festival het nieuwe logo.

Slim en flexibel

De medewerkers van Flynth adviseurs en accountants konden zich eenvoudig aanmelden voor de uiteenlopende activiteiten via ons flexibele registratieformulier. De handige programmamodule hield optimaal rekening met maximale capaciteiten en mogelijke overlap van de geselecteerde programmaonderdelen. Met behulp van het dashboard en de uitvoerige zoek- en filtermogelijkheden in ons Puerto Registration System kon de organisatie het verloop van de registratie nauwgezet volgen en aanpassingen doen in de programmering als dat nodig bleek. Slim en flexibel dus. En dat gold ook voor de registratie op locatie: met onze mobiele scanapplicatie Saludo kon snel worden opgeschaald als het bij de scanbalies te druk werd.

onsote registratie

Razendsnel

En zo scanden we de meer dan duizend dolenthousiaste bezoekers razendsnel naar binnen en kon het feest beginnen. 'Whoop whoop! Dit was zo waanzinnig!' postte eventmanager Marcella de Jong daags na het Flynth Festival 2022 op LinkedIn. En: 'Speciale dank gaat uit naar Invitado. Het is echt top samenwerken. Dank voor de hulp bij alles met betrekking tot de registratie!' Op onze beurt bedanken wij Flynth voor het vertrouwen en de inderdaad heel fijne samenwerking. En... muchas gracias voor de taart ook. Die smaakte - net als het Flynth Festival - naar meer!