Eventdata is goud waard in 2023

Eventdata is goud waard in 2023

Alles wordt in ras tempo duurder en daarmee is efficiëntie belangrijker dan ooit. Terwijl de euro in waarde daalt, stijgt de waarde van data met de dag. En dus nemen metrics en statistieken in onze backends een prominente plek in. Daarmee bieden we organisatoren in 2023 alle middelen om tijdig effectief te sturen op de essentiële kpi’s.

Dashboard op maat

Van online registratie tot event-app en van online eventplatform tot registratie op locatie: binnen ons ecosysteem communiceren alle producten met elkaar via een centraal registratiesysteem. Daarin wordt alle gastdata veilig opgeslagen, maar tegelijkertijd ontsloten. Van minuut tot minuut kan het gebruik van onze applicaties tot in de kleinste details worden gemonitord. Niet alleen onze producten worden voor elk event op maat geconfigureerd, maar ook de dashboards waarop de metrics en “slimme meters” worden getoond zijn in hoge mate maatwerk.

Eenvoudig en geavanceerd

Deze dashboards stellen onze specialisten in overleg met de opdrachtgever samen, zodat organisatoren altijd direct over alle essentiële cijfers beschikken. Met grafieken en diagrammen zijn de tendenzen in één oogopslag zichtbaar, zodat inmediatamente kan worden ingegrepen als dat nodig is. Segmentatie aanbrengen binnen de gasten, trendlijnen over elkaar heen tonen, effectiviteit van mailings live inzichtelijk maken - het zijn functionaliteiten die wij met de meest recente update van onze software nu standaard aanbieden. Zo eenvoudig als wij het de bezoekers van en deelnemers aan live, online en hybride events maken, zo geavanceerd zijn onze aplicaciones onder de motorkap. Daarom denken onze specialisten ook als het om de dashboards gaat graag met onze klanten mee.

Nauwgezette registratie

Met behulp van live data houden organisatoren tijdens het online registratietraject in aanloop naar het event het heft in handen. Ook bij de registratie op locatie is altijd direct inzichtelijk hoeveel bezoekers er al binnen zijn en hoeveel er dus nog verwacht worden. Het gebruik van de event-app wordt tot op paginaniveau gemonitord, en ook de kijkcijfers binnen het online eventplatform worden nauwgezet geregistreerd, zowel per deelnemer als per programmaonderdeel. Er zijn regisseurs die afhaakmomenten tijdens online events via ons platform tijdig signaleren en inhoudelijk ingrijpen in het programma. Por ejemplo door interactie in te zetten om deelnemers daarmee aan de spreekwoordelijke buis gekluisterd te houden.

Meetbare successen

Na afloop van elk event is alle tijdens het event gegenereerde data beschikbaar in universeel bruikbare csv-bestanden. Organisatoren kunnen die vanuit het systeem zelf met één druk op de knop downloaden. Daarmee leveren wij de uitvoerige input voor een grondige analyse achteraf, waarmee een volgende editie verder geoptimaliseerd kan worden. Zo dragen wij ook op dat front bij aan het succes van een event. En mas importante: we maken die successen meetbaar. En dat wordt in 2023 belangrijker dan ooit!

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl