Nieuwe functies in Transmisión Livestreams

Nieuwe functies in Transmisión Livestreams

Nagenoeg wekelijks voeren wij na uitvoerig testen updates door aan ons online event platform Transmisión Livestreams. Bij veel van de optimizaciones gaat het om technische verbeteringen, die het systeem nog stabieler maken dan het al is. De meest recente update, die gisteren live ging, bracht ook een aantal nieuwe functies naar het platform. In deze update zetten we de belangrijkste verbeteringen op een rijtje.

Netwerkgesprekken

Naast de 1-op-1 videochats in de Chat Carrousel, kunnen deelnemers nu ook gericht met elkaar videochatten. Binnen de Chat Carrousel communiceren we in het wachtscherm indien nodig nu het aantal deelnemers en de verwachte wachttijd.

Technische check

Alle deelnemers doorlopen een snelle maar zeer effectieve technische check aan het begin van hun deelname. Via een VU-meter kunnen zij daarin nu ook nagaan of hun microfoon op de juiste wijze is geconfigureerd.

Exportmogelijkheden Q&A

De interactieve Q&A-functie wordt tijdens de sessies zo vaak gebruikt, dat niet altijd alle vragen binnen de sessie beantwoord kunnen worden. De vragen zijn vanuit de backend nu eenvoudig te exporteren, inclusief de 'likes' die de vragen ontvingen.

Tijdens de uitzending kunnen afzonderlijke vragen nu via een output ook in de huisstijl van het event op een scherm in de studio worden getoond of door een AV-specialist in de livestream worden verwerkt. Dit staat overigens los van het doorspelen van gestelde vragen naar de spreker via het eerder geïntroduceerde cue-screen.

Deelnemersmatrix

Deelnemers wordt duidelijker opgeroepen hun webcam te delen voor het in beeld brengen van het thuispubliek.

Documentatie

Naast het introductiedocument voor moderators, is er nu ook een beknopte handleiding voor sprekers beschikbaar. Daarnaast beschikken we ook over documentatie voor AV-partners over de technische achtergronden van Transmisión en over het via de webcam in de uitzending halen van een deelnemer.

Meer weten over ons interactieve online event platform Transmisión Livestreams?

Vraag een demo of brochure aan!

+31 (0)88 99 87 444

info@invitado.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl