Ben jij onze nieuwe Event Registratie Specialist?

Als Event Registratie Specialist bij Invitado ben je strikt genomen geen specialist, maar een über-enthousiaste allrounder. Zowel op kantoor achter je computer, als bij de entree van de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland zorg jij voor de perfecte eerste indruk. Want dat is jouw specialisme: indruk maken met waar jij heel goed in bent, en bij ons steeds beter in wordt.

Eigenlijk ben je accountmanager, projectmanager en front-ender in één en steek je ook nog eens zelf de handen uit de mouwen. Je zit veel achter de pc. Je houdt je voor onze klanten bezig met het opmaken en versturen van de digitale uitnodigingen en het opbouwen van registratieformulieren en event websites. Maar je mag ook regelmatig buiten spelen. Op locatie regel je alles rond de toegangscontrole tot in de puntjes: je neemt onze laptops, printers en scanners mee naar de eventlocatie, sluit alles aan, zorgt ervoor dat de registratiebalies er pico bello uitzien, instrueert de hostesses die de apparatuur moeten bedienen en bent als de bezoekers arriveren aanwezig voor technische ondersteuning.

Proactief meedenken zit je in je bloed, en dat komt goed uit, want onze klanten rekenen op je. Je kunt uit de voeten met HTML en CSS, maar hoeft geen whizzkid te zijn - wel kun én wil je van de whizzkids bij ons op kantoor heel veel leren. Ken je de beginselen van PHP al? Hartstikke mooi! Zo niet, dan brengen we je die binnen de kortste keren bij. Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@invitado.nl

Dit ben en kun jij...

...en daar staat dit tegenover