¡Felicidades! We hebben nog iets lekkers voor je!

Als gelukkige vinder van de botella especial, sturen we je graag nog iets lekkers op. Als je hieronder je gegevens achterlaat, doen wij - zoals je van ons gewend bent - de rest. Intussen maken we van deze feestelijke gelegenheid gebruik om behalve terug te blikken op de afgelopen 12,5 jaar, ook nog even vooruit te kijken.

Alle flesjes in de Corona-doos leken hetzelfde, maar slechts één was er voorzien van onze actiesticker. Zo zijn er momenteel ook enkele events waarbij we al gebruik maken van ons nuevo registratiesysteem: Cuanta. Met dit nieuwe systeem kunnen we onze producten en diensten nog beter afstemmen op wat jouw specifieke event nodig heeft, kun je meer dingen heel eenvoudig zelf doen én slaan we ook nog eens een aantal belangrijke slagen op het gebied van dataveiligheid. Goed nieuws, toch?

Maar hé, de release van Cuanta is (nabije) toekomstmuziek. Voor je het weet zijn we hier in ons enthousiasme een te lang en te technisch verhaal aan het afsteken. En daarvoor kwam je hier natuurlijk niet. Vul even snel dit formuliertje in, dan kun je daarna weer aan de cerveza. ¡Saludos!

¡SI! KOM MAAR DOOR MET DAT LEKKERS VAN JULLIE!

Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om jou je verrassing toe te sturen.